Merhaba, 27 olacam ne bir görücü geldi nede evlenebiliyorum kimse hayatimda kalmiyor sebebsiz yere gidiyolar , yıllar önce yatağımda bulduğum muska buna sebeb olabilir mi?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Muskaları bulmak sen de bir şeylerin ters gitmesinde kötü niyetli bir müdahale şüphesi uyandırmadı mı?
Yani şöyle düşündüm benim kaderimi kısmetimi kapatmışlar onu bulduktan sonra da zaten doğru düzgün bir şeylerin yolunda gitmediğini anladım küçük yaşta buldum zaten ve 17 18 yaşındaydım Hani işe başlarım devamı gelmez Max 2 ay başvur yaparım geri dönüş yapmazlar olumlu olurum beni almazlar iş ilişkileri gelince 3 aydan fazla bir ilişkim olmadı bugüne kadar bir tane bile görücü gelmedi hayatıma Her gelen erkek hayatımdan sebepsiz yere ayrıldı
Artık çıkarılması gereken sonuç çok bariz değil mi
Girdiğim ortamlarda bana gıcık giderler eleştirirler sürekli kıskançlık çok seziyorum arkadaşlıklarım sürmüyor
Aksiyon almalı
Nasıl bir sonuç var ki anlayamadım
Hayatını olumsuz etkileyen bir etki olabilir bence. Bu soru işareti olarak kalmamalı
Yani ne yapabilirim ki bilmiyorum Korkarım böyle şeylerden hani Allah'a sığınıyorum Bir de şey diyorlar muskaya bulduktan sonra etkisi falan kalmıyormuş diye Ama bu kadar hem işte Hem Arkadaşlıkta hem aşkta bu kadar bahtsız olamam yani
Kararı sen ver. Hayat senin. Hayatın olağan akışına göre bir şeyler fazlaysa nedeni düşünülür
O muska evlenmen için di ama sen yerini oynattın lsnetlendin
Müstakil bul yataga geri koy
Asla alakası yok asla ailem bu tarz, şeylerle ugrasmazlat
Ailen degil
O ulvi bir güç ile geldi
Butun kısmetin kapali
Ya bulur yerine koyarsın
Ya da böyle yasarson
😄Ya ne alakası var beyfendi 15 17 yaşında evlenmem için kim niye muska yapsın zaten hoca babama demişti sana ve kızına yapmisti
Eeee bunu kabul ediyorsun da evlenmeyisin konusunda neden bunu dusunuyorsun :)))
Ya bilmiyorum kader kısmet kapatma büyüleri çok yapıyorlar çok duydum yani Ama küçük yaşta bana neden yapsınlar ki Ne yani ne istiyorsunuz benden
Yok öyle bisey bu saçmalıklara inanmayın:)
Inanın Hiçbir fikrim yok ne düşüneceğimi de bilmiyorum yani bu kadar olmayışının ne sebebi olabilir ki
Hayat bu ya olur muhakkak
Bunlara inanıp kafanı yorma ya biri gelir elbet
Allaha bıraktım tabi ama düşünmeden de edemiyorum
Ya bak bende senin gibiydm yasmz aynı ama bunların üstesinden geldim
Nasil oldu?
Olabilir bende var dıye dusunuyordum baktırdım actık falan dedıler ama bilmiyorum
libido yuksek ama talip yok gibi bi durum var mi peki yoksa gelirse gelirler mi diyosun
Ya çirkin değilim boylu poslu ev kızıyım saygılı terbiyeli temiz bakire ama hickimse beni görmüyor etmiyor
sosyal anlamda nasilsin peki yani cevren kisitli mi yeni cevrelere giriyormusun
Hayır evdeyim işte çalışsam da kimsenin dikkatini çekmiyorm çirkin degilm anlamıyorum
Sosyal medyadan tanıyıp görüşüyorum birinci bulusmadan sonra birakiliyorm
cirkin olmadigini kendin soluyor olmayasin? cunku ne bilim mesela benim dikkatimi cektin Şu an
sosyal medyadan bulusmak icin acele etmemelisin uzun sure konusup bulus. eger hizli sekilde gerceklesiyorsa bulusma amaclari farkli olan insanlarla bulusuyor olabilirsin. oturakli oldugun anlasilinca kaciolardir
Ama iyi de ben bir normal kahve veya çay içmeye çıkıyorum Bunun neresi kötü ki veya neresi yanlış anlaşılıyor Adamlar da bana diyor ki ben görüşmediğim oturup konuşmadığım biriyle neden konuşayım diyorlar ve konuşmayı kesiyorlar
amaclari farklidir senin yaptigin yanlis degil ama sosyal medyadan insanlar kendilerini cok kolay sakliyabiliyorlar evlidir blki gorustugun insanlar tek gecelik dusunuyolardir sen de oturakli sekilde gorusuyorsan onlarda senden is cikmicahini anlayip gidiyolardir
Mesela birisiyle tanıştım diyelim ben o adamla gidip görüşmeden oturup kalkmadan karşılıklı onu İncelemeden ben o insanın niyetini nasıl anlayabilirim ki ki şöyle bir şey var zaten ben her tanıştığım erkeğe cinselliğe karşı olduğumu belirtiyorum hani Kabul etmiyorum diyorum ben ilişkilerime bunu katmıyorum evliliğe saklıyorum diyorum
iste bu yuzden uzaklasiyorlar seninle. tanima asamasini uzun tut internetten bi kac kisiyle flortles ayni anda. zaten ciddi olanlar kalcaktir geri kalanlarin ilgileri zamanla azalicaktir. kendini kotu hissedicek bir durum yok normal insan cikmamis karsina
Evlenemedim diye dert mi ediyorsun
Asosyal mısın
Düşünmeden edemiyorum sadece
Hiç ilişkin olmadı mıı
Oldu 3 ayı geçmedi geçmiyor bnden ayrılıp başkasıyla evleniyolar
Senden neden ayrılıyorlar
Yani bilmiyorum Çok iyisin diyorlar Bir de cinsellikle yaklaşıyorlar ben de buna karşı bir insan olduğum için Mesela benden fotoğraf isteyen çok oldu atmadım Otele gidelim diyen oldu gitmedim vesaire
Buluşma falan olmadı mı
Cok nadir
Kaç kişiyle buluştunuz
Hepsi cinsel lik mi. İstedi
onu üzüm sirkesine at derler
şu an nerde bilmiyorum
geçmiş olsun, umarım kötü bir şey değildir
Ben sadece kismetlizlige bağlıyorum neden evlenmiyorum ki
bütçen varsa
halis niyetle , Allahım bu kurbanı üzerimdeki büyünün bozulması için sana adıyorum gibi
Maşallah nerde bnde o para
zaten kesin değildi , öyle duymuştum
onu bozmayı bilen nadir insanları bulmak lazım
ben kız kardeşim, kız kuzenimler İzmir . den mardine gittim, orada duydum bozandan
oranın halkı çok var , bir onu gösteriyor
allahtan başka güç yok boş şeylere inanma
üçgen kağıtla olmaz o işler
Muskalara inanmıyorum takmayıd pek hoş görmem
Ben inanıyorum olabilir
Okutmaya gitseydin ya kendini
Hiç gitmedim sadece Allaha bıraktım
E git git. Seninle kim neden uğraşsın ki
Akraba :) babama aileme yapmıştılar bir dönem kötüydm ve muska var diyip her gün ağlardım en sonunda zaten yatağımda çıktı
Şeytan akraba
Maalesef... yaş gectikte benimde aklıma bu geldi Maalesef
Yaşın kaç
Açıklamaya bakin
Daha gençsin
Olabilir
toprağa göm
Baktıralım hocaya