Dikkat dikkatttt bu soru yalnızlar içindir.
Koç; Aynada duck face yapıp foto çekiyordu 🤳
Boğa; 6. Tabak baklavayı yesem mi diye düşünüyordu 🤤
İkizler; Kıyafet kombini seçemediği için hayata küsmüştü 🙄
Aslan; Kazık attığı arkadaşlarını teker teker kaybettiği için depreyşın modda Hayko Cepkin dinliyordu
Yay; Kapının önünde arkadaşlarıyla dedikodu yapıp çekirdek çitliyordu
Terazi; Komşunun çocuklarıyla mahallede top oynayıp yaşayamadığı çocukluğunu yaşıyordu 🤪
Başak; İşten işe giderken unuttuğu evinin yolunun krokisini çıkartıyordu
Oğlak; Milli piyango rakamlarını rüyasında göstermesi için aksakallı dedeye rüşvet teklif ediyordu
Yengeç; Eski dertlerini unutmak için kendine yeni dertler yaratmaya çalışıyordu 😒
Akrep; Rakıyı şaraba şarabı konyağa konyağı siyanüre katarsam kaç saniyede öbür tarafa mortingen olurum diye hesaplıyordu 😵
Kova; Yalnızlığını anlamlandırmaya çalıştığı düşünce dünyasının çilekeş rüzgarlarında savruluyordu 🧐
Balık; Dünyanın 9. Harikası olduğuna inandığı için kendisini kimsenin haketmediğini düşünüyordu 🙄
Koç; Aynada duck face yapıp foto çekiyordu 🤳
Boğa; 6. Tabak baklavayı yesem mi diye düşünüyordu 🤤
İkizler; Kıyafet kombini seçemediği için hayata küsmüştü 🙄
Aslan; Kazık attığı arkadaşlarını teker teker kaybettiği için depreyşın modda Hayko Cepkin dinliyordu
Yay; Kapının önünde arkadaşlarıyla dedikodu yapıp çekirdek çitliyordu
Terazi; Komşunun çocuklarıyla mahallede top oynayıp yaşayamadığı çocukluğunu yaşıyordu 🤪
Başak; İşten işe giderken unuttuğu evinin yolunun krokisini çıkartıyordu
Oğlak; Milli piyango rakamlarını rüyasında göstermesi için aksakallı dedeye rüşvet teklif ediyordu
Yengeç; Eski dertlerini unutmak için kendine yeni dertler yaratmaya çalışıyordu 😒
Akrep; Rakıyı şaraba şarabı konyağa konyağı siyanüre katarsam kaç saniyede öbür tarafa mortingen olurum diye hesaplıyordu 😵
Kova; Yalnızlığını anlamlandırmaya çalıştığı düşünce dünyasının çilekeş rüzgarlarında savruluyordu 🧐
Balık; Dünyanın 9. Harikası olduğuna inandığı için kendisini kimsenin haketmediğini düşünüyordu 🙄
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
yengeç burcu
Dünyanın 9. Harikası olduğum için kimseyi kendime layık görmüyordum beni haketmiyorlar diyordum o sırada 😂
Komşunun çocuklarıyla mahallede top oynayıp yaşayamadığı çocukluğunu yaşıyordu :D
Sizden baba da oluyor güzel ek olarak 😂😂
Yengeç yükselen aslan 🦁 ama nasip şans yok
Düşünce dünyasının çilekeş rüzgarıyla meşguldü🤪😏🙄
Aslan öyle şeyler yapmaz
Olabilir
Yüne yalnız kaldım😮💨
Kız çok içselleştirdim kuzenimi yapasım geldi sana 😂😂 o kadar mı dertlisin sen yalnızlıktan
Koclar flortoz olamiyo :)
Olur da aldatacak cesaret yok onlarda o da cesaret işi
tık tıkkk başkasına byazacaksın manita gelince aşkımmm sen bugün bi başka bakıyorsunn diye yağlayacaksın falan filan 😂😂
Hkgkgkg herkes flortoz olamiyo :)
Hangi pvnkmis o flört dağıtan sjsjsh
Baklava yiyormuş kdkf
Balık beni hiç yansıtmadı ama olsun
Komşunun çocuklarıyla oyunda 🙄
Allah bilir hangi ceylanı kovalıyordu
Baklava yerim
Baklava da soğuksa 5 6 gider be 🤤🤤
5-6 kilo kaç acaba 😅
Tane len
5-6 tane yiyip kaç kilodasin acaba onu merak ettirdin 😅
Anladım onu ya kadınlara kilosu sorulmaz 😂😂 kilo alabilen biri değilim ya istediğim kadar yiyorum o yüzden
Bak buda nispet eder gibi oldu kadına kilosu sorulmaz yaşı sorulmaz ne sorayım simdi ben sana alla alla 😅
Nispet yapmadım yok 😂 metabolik şeyler bunlar metabolizmayla ilgili
Sendekinin fazlasını bana bagislasana 🤞
Tek öğün e döndüm sen düşün
Tanıdığım biri daha öyle yapıyordu ye yaaa can boğazdan gelir diyordum onun yerine o diyetin acısını hissediyordum 😂 tek öğün olmaz ya sağlıksız bi diyet o
Tabi tok açın halinden ne anlar 🙁
Tek öğün yersen vücuduna alman gereken vitaminler eksik kalır. O vitaminler eksik kalınca kan değerlerin bozulur şekerden tansiyondan kendini yerde bulursun bir gün hasta edersin kendini. Belki bazılarımız kilolu seviyoruzdur hani 😂😂 yapmayın kendinize bunu ben herkesin halinden anlarım empati yeteneğim güçlü
He he siskoyu anasından başka kim sever acaba
Tabi senin tuzun kuru 😅
Meslek ne ki senin
Sektör banka benim de benimle alakasız 😂 vermen gereken kiloyu vermen gerekirse verirsin de bazıları çok kafaya takıyor. Tek öğün doğru bir yöntem değil ki
Bide oturduğun yerden çalışıyon maşallah
Bende gecenin bi uarisi nobetlerdeyim
Senin onerdigin bir yöntem var mı peki 🫣😅
Kan değerleri önemli bir şey bir de insanların çoğu sigara içiyor. Benim kardeşim çok yapıyor onu sabah aç karnına bakıyorum elinde sigara. Babam hep şey der sigara içiyorsan çok yemek yiyeceksin onun zehrini öldüreceksin yoksa geberirsin gidersin diyor. O da o şekilde kendini teselli ediyor napsın 🤪🤪 sağlığından olmak diye bir şey var sağlığından olduktan sonra zayıflasan neye yarar? Diyet yapmak hiç yemek yememek demek değil ki kalorisi düşük şeyler yiyeceksin
O zaman günün sorusu nu soruyorum
187 yum kaça kadar giderim var sence 😅
Boyun kaç
187 yım
Sen bana takip atsana ya 🙃
187 kiloyum anladım çok pardon 190 sayılırsın 190 biri 100 kiloya kadar çıkabilir ama 100 kilonun 100'ü de yağ olursa aşırı kilolu görünürsün mecburen spora gidip o yağları kasa çevirmen lazım
Bak içimi rahatlattın 😅
Rahatla diye söylemedim hakkaten öyle tek öğün yemeye devam edersen kendini kan şekerin düşüp inemediğin merdivenden yuvarlanırken bulursun
Nöbetler de aclik krizin olmasa 🫡
Mesaj atsana ben sana atamıyorum 🙃
Bende gizli şeker var teste gittim çıktı doktora yalnız gitmiştim yalnızlığı seviyorum genelde. Fazla tüp kan alıyorlar benim şeker düştü bayıldım acayip bir şey bayılmak. İnsanların sesleri deniz kabuğundan geliyor gibi boğuk boğul geliyor böyle sonra vücudunun kontrolünü kaybediyorsun her şey kararıyor güzel bir şey değil
Mesaj atsana başkasının iletisinin altjndayiz 😅
🤞
Mesajlaşma huyum yok 😂 valla
Farkettim başkasının yorumu olunca o yüzden demiştim 🫡
Anlamana sevindim :)) rahatsız ettik evet kızı
Neyse artık olan oldu 😅
Baklava yiyormuş
İyi güzel
B*k yesin
Kokoreç yesin onun yerine kokoreç
Yesin
Yarasın