Güncellemeler
1 yıl
ve şimdi sınıfta yüzüme bakmıyo bazen arkadaslarımız adımızı iliskimiz hakkındaki espirileri anılarımızı bir anda anlatmaya basliyor ve ben geçen gün belli etmeden ağlamak için wcye gittim arkadasimda arkamdan gelmis gelmeseydin anlicaklar demistim sonea diğer erkek sınıf arkadasımda nolugo kanka neden ağlıyorsun dedi sordu biraz yüzü düştü onu gördüğümde sanki içim bi tuaf oluyo böyle anlatamıyorum çekim yüzünden mi bilmiyorum ama öyleyse bile galiba bi ben çekiliyorum o yüzüme bile bakmıyor
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Genelde kuzu eti de karıştırıyorlar dönere. Yani boğa için döner diyemeyiz.
bağirtti cocuga böyle yazayim belki döner
Dönerse iyi dönmezse kebaba devam
Eskiden sokak dansı yapardım, grubum vardı, İzmir Bostanlı'da dans ederdik. Hey gidi günler hey...
ne anlamalıyım yani bundan
Hocam yanlış soruyı cevaplamışım, kusura bakmayın 😂😂 dansla ilgili bir soru vardı, onu cevapladım sanıyorum
Döner
aşırı özledim her gördüğümde onu böyle beni görünce yüzü düşüyo seviyo mu özlüyo mu bilmiyorum
Özlüyordur cesareti yoktur
nasıl getireceğim cesaretini
Onu görünce gülümse uzun uzun bak
yüzüme bakmıyor ki yazsam benimde cesaretim yok iki gün önce sınıfta arkadaslarimiz iliskimiz hakkinda bir olayi hatirlatti onun yüzü düştü ben çok üzüldüm bidaha yaşanmicak diye ağlar gibi olucaktim kendimi tuttum wc için izin istedim sınra arkadasım ve diğer yakın erlek arkadasımız gelmisti ağlarken gördüler falan hemen düzelttim kendimi biseu yokmus gibi sira sira indiler en son ben indim oda anladı galiba anlasilsin istememistim ama anlasildi kafasini eğdi morali bozuldu kafasını bir ders kaldirmadi bende çok kötü oluyodum gördükçe sınıf hocası geldi ne oldu diye sordu sürekli modun düsük dedi bende bilmiyorum bir hafta gelmicem toparlanıp gelirim dedim oda iyi bakalım kendini topla ama dedi oda duydu ama üzüldü mü gidiyorum diue sevindi mi bilmiyorum hep mutlu gözüküyo ama sonea aniden mutsuz gibi duruyo anlayamıyroum