Boğa burcu erkeği döner mi?

eski sevgilim tam bir boğa erkeği ve ben onun ilk sevgilisi ilk flörtü herseyde ilkiyim biz 3 sene aynı sınıftaydık ve benim iliskim vardı ama o. benden hoslanıyormuş 3 sene beklemis beni ve biz sevgili olduk ama ex im peşimde dolaştı ve yüzleşicez dedi sevgili oldugumuzu öğrenirse ona zarar vereceğini bildiğim içim oda söyledi zaten sevgilimi korumak için inkar etmesni isyedim o sırada da yan yanaydık eximle bulusmadan önce ve gün boyu onu öptüm sevkatimi eksik etmedim ve yüzlesmeye gittiğimizde rezil etti kendini o exim ama biz inkar ettik öğrenmeden konu kapandı eve dağıldık ve ben biraz bekleyip aradim onu konusmak için çünkü rezil olmustuk gurur kırıcıydı oda bana bağırdı bende zaten biraz utanıyodum birazda o salağa sinirliydim kızdım sevgilime bana ne bağiriyosun ven mi capirdim sabahtan beri gerim gerim geriliyroum bende diye sen benle gönül eğlendirmissin dedi ben kimseye bisey açıklamicam ne slak canım konusuyosun dedim kapadım yüzüne engelledim 3 ah sonra okul açılmadan 1 hafta önce sınıf grubu için engelimi açmasnı istedim arkadasımdan yazıp geri engellersin kafana göre dedik ama engellemedi bende 2 gün sonra yazdım ve anlattım kafasındaki soru isaretlerini gidermek için iyi aksamlar dedim sondada oda iyi akşamlar dedi baska birsey yazmadı sonea bi gün beni engellemis aniden sonra baska bir ortamda beni muhafazakar ailenin seküler kizi bozdu demis , oda flört yapti bu arada sevgili olmadi sadcee konustu neyse o bana laf çarpıtınca ben de ona yazdım beni dinlemek yerine kendini yırtıp azarlayıp bos bos triplendin biraz düşün sevdiğin kişiye zarar geleceğini bile bile onu ateşe atar mısın dedim ben olması gereken gibi davrandım iliskiyi bitirdim senin zarar görmemen için şimdi bu yaptığım üzüldüğün için kizlarla takilma hevesini bastiramadiğin için ayriliğimiza yükleme dedim bunu yazdım umarım okula gelmezsin birak yüzünü sesini varligına tahammülüm yok dedim cok sinirlenmistim sizce döner mi Acil Cevap

Güncellemeler
8 ay
ve şimdi sınıfta yüzüme bakmıyo bazen arkadaslarımız adımızı iliskimiz hakkındaki espirileri anılarımızı bir anda anlatmaya basliyor ve ben geçen gün belli etmeden ağlamak için wcye gittim arkadasimda arkamdan gelmis gelmeseydin anlicaklar demistim sonea diğer erkek sınıf arkadasımda nolugo kanka neden ağlıyorsun dedi sordu biraz yüzü düştü onu gördüğümde sanki içim bi tuaf oluyo böyle anlatamıyorum çekim yüzünden mi bilmiyorum ama öyleyse bile galiba bi ben çekiliyorum o yüzüme bile bakmıyor
Boğa burcu erkeği döner mi?