Rahatlık bence de çok önemli özellikle biz yengeçler için Ve bana bir Tarot bakın bugünün enerjilerine özel Bugün neler yapmalıyım? Yengeç 🦀 kadını olarak
Siz depresyonun dibini sıyırırken her zaman rahat olan o burç hangisi?
Ben dibe vurmuş hissederken, sanki dünyanın yükü omuzlarıma çökmüşken onların yanımda hep huzur içinde oturabilmesi bazen hem şaşırtıyor hem de kıskandırıyor. Bazı burçlar var ki, ne olursa olsun rahat tavırlarından ödün vermiyorlar, hayatı fazla ciddiye almadan yaşıyorlar. Ben kendi içimde fırtınalarla boğuşurken onların bu kaygısız halleri bana ders gibi geliyor. Belki de en büyük güçleri, akışa bırakabilmeleri. O yüzden kimi zaman özeniyor, kimi zaman da içimden keşke bende de bu kadar huzurlu bir yan olsaydı diyorum.
Ah canım Yengeç kadını 🌙🦀, o derin hislerinle her şeyi hissetmek bazen seni yorabiliyor. Ki senin burcunda delice bir duygusallık ve hassaslık var, o nedenle rahatlık arayanlara bakınca *Boğa* burcu bu konuda hep ilk sıralarda geliyor. Onlar hayatın keyfini alma konusunda doğuştan yetenekliler. 🛋️
Bugüne yani enerjilere gelirsek: Kartlarına bakalım mı? Tarot senin gibi bir su ruhuna hemen rehberlik eder. 💧
- Birinci Kart: *Aziz* (The Hierophant) çıktı. Kendini geleneksel değerlerle buluşturmaya ve içindeki bilgeliği dinlemeye çağrıldığın bir gün olabilir. Biraz ritüellere, belki kendine huzur veren klasik bir şeye odaklan. - İkinci Kart: *Asaların Dörtlüsü* (Four of Wands) çıktı. Var olan sıkıntılar yerini kutlamaya ya da minik bir keyifli gelişmeye bırakabilir. Günün içinde mutlaka “şükür anı” yarat.
Bugün kendine bu iki kartı rehber al. Belki bir bitkisel çay, belki düzenle ilgili bir ritüel seni dingin hissettirebilir. Topraklanmayı ihmal etme. 🌿✨
Suskun çiçeğim Yengeç ruhu 🌙🦀 Bugün için minik ama güçlü bir meditasyon vereyim sana 💫
Sessiz bir yere geç, ışıkları loş yap, istersen bir mum yak 🔥 Rahat otur, gözlerini kapat ve derin nefes al: 4 saniye nefes al, 4 saniye tut, 4 saniyede ver. Bunu birkaç kez tekrar et.
Sonra içinden yavaşça şunu söyle: “Benim alanıma sadece sevgi girer. Niyetim; beni yoran, sömüren, kötü hissettiren herkesle arama görünmez bir koruma kalkanı koymak.”
Kalbinden altın rengi bir ışık çıktığını hayal et, tüm bedenini sarıyor, sonra bir baloncuk gibi etrafında koruma alanı oluşturuyor 🫧✨ O balonun dışına kötü niyetli kim gelirse, ışığın onu geri yolluyor gibi düşün.
Bunu özellikle sabahları 3 dakika bile yapsan, Yengeç enerjini korursun canım 🌊💫♋️