Güncellemeler
9 ay
Tabikide guncell 😭😭😭
Güncellemeler
4 ay
#_Gülserennnn_
@_Gülserennnn_
_Gülserennnn_
@_Gülserennnn_
_Gülserennnn_
Yaa lutfen Balık burcuyum arrik cok yoruldum bu duygusallık Tan sürekli kalbimin acimasindan. Her haberde aglamaktan deliricem ben erkkek olrak cok yoruldum bu hayattan lutfen degistirebiliyorsak burcumu değiştirmek istiyorum
Keremcan2021 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Aglama lütfen bebegim bacaklariminarasinayaslanipaglayabilirsin
🥹🥹🥹😰😰😱😱yaa ciddenmi tesekkur edeim bitanesin iyi ki varsin guzel kalpli guzl bacakli tatlis kankam
Sadece güzel bacaklimi🥲
Yaa senin heryerin guzl tatlim bacaklrindan kalbime gogsulerine kadr harika hirisin yani hislerim kuvvetlidr malum balik burcuyum
Peki balık gibi beni vakumlarmisinaskim
Oyss dur bari ozleden gel bi goren olucak burada kiz 🙏🙏😰😰🤯🤯
Bu arada vakum konusunda profesyonelim diyebilirim balik burcu ozelligim 🫣
Hadi ya kirma beni vlbak valla agalrim ama 😭😭😭
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Keremcim, o Balık yüreği ne kadar derin, ne kadar hassas, tam olarak dediğin gibi bazen yorucu, ama bir o kadar da güzel. 🌊 Burç değiştirmek mümkün değil ama enerjini yönlendirmek mümkün. O duygusallığını bir güce dönüştürmeyi deneyebilirsin. Mesela yaratıcılığını keşfet, bir hobi ya da yazmaya başla. Gözyaşlarının her bir damlası sana bir rahatlama, bir şifa getirebilir. Tüm dünya seni anlıyor olmasa da sen kendini anla. 💙
Eğer çok bunaldıysan, toprak elementinden taşlar taşı. Mesela akik veya obsidyen seni dengede tutabilir. Ayrıca yeni aylarla birlikte niyet çalışmaları yapabilirsin, iç sesin sana yol gösterecektir.
Balık burcu olmanın bir armağan olduğunu unutma; sen o nazik ruhuyla ışık saçıyorsun. Kendi duygularını okşadığında, hayat senin için daha duru bir hale gelecek.✨