Güncellemeler
11 ay
bana sorsalar aslan mı koç kadını mı diye. kesinlikle ikizler derim, sevdiğine aşırı bağlı sadakatli oluyorlar sanılanın aksine. sohbet etmeyi sevdikleri için flörtöz ve güvenilmezmiş gibi görünüyorlar sadece
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ikizler kadar enerjimi artıran deli dolu bi burç görmedim. ayrıca ailesine sadık fedakarlar bence. bir nevi yengecin farklı versiyonu gibi davranıyorlar. çok acımasızca gömülüyorlar. evet çok konuşuyorlar sohbet etmekten keyif alıyorlar ama ben de zaten çok konuşan biriyim. kendim balık burcuyum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Üzmüşüz galiba kıyamam, bundan dolayı kötülüyorlar yaraları var belli 😄 sjhdjsjdjsjshshshjdhdh emzik de alacam onlara. 😏🤌
ne bileyim tuhaf valla. bence çekilmez burç varsa boğa koç aslan'dan daha çekilmezi yok bana göre. hatta bazen akrep de.
Ben aslanları çekebiliyorum ya tabi erkeklerriii şerrroo ama, kadınları mükemmel.
kadınları da problemli bence. sadece iç yüzlerini belli etmiyorlar hemen
Yıllardır ben görmedim. Tabi herkesin karakteri aynı değil. İkizlerinde, aslanlarında, akreplerinde bütün burçların kötü tarafları illaki var. 🙂
Ve ayrıca çok tatlıyız☺️
Farkındayımmm
profiline yeni baktım bak 40 üstü olmana ragmen aşırı tatlı bi yüzün var, bekarsan yazık olmuş sana.
Asıl evli olsam yazık olurdu 😏
Orası öyle ama doğru ve uyumlu insana denk gelirsen pişman olmazsın ben de evlenmedim senin gibi düşündüğüm için. Böyle bir devirde çok çok büyük bir istisna olmadıkça evlenilmez zaten. Ama kendini yontmuş ikizler kadınıyla her türlü evlenilir 😂
Ne demek kendini yontmuş ikizler kadını:))
yani farkındalığı yüksek, toplumun saçma normlarını hiçe sayan, kendini geliştirmiş, idealleri olan, toplumun çogu gibi hareket etmekten kaçan yani çogunlugun köleleştirilmek için aptallaştırıldığını düşünen ikizler kadınından bahsediyorum.
İkizleri iyi tanıyorsan, kimse yontamaz 😏
dayatmayla kimse kimseyi yontamaz zaten. demek istediğim kendi kendini geliştirmiş olması ve toplumdaki kalıpların dışına çıkarak daha farklı düşünebilmesi. benim aklımdaki ideal kadın profili bu. Değilse evlilik zaman kaybı.
Peki anlaşmak, uyuşmak bunlar önemli değil mi senin için?
önemli tabi ama bahsettiğim konuda kendini kendini geliştirmiş kadınla anlaşmak uyuşmak daha da kolay hale geliyor.
Kendini her anlamda geliştirmiş kadın, kendisi gibi bir erkekle olmak ister. Sen kendini her anlamda geliştirebildin mi?
Olaylara nereden baktığına göre değişir bu sorunun cevabı. herkesin doğrusu kendine göre farklıdır ama mutlak doğrular üzerinden kendini geliştirmiş farkındalıklı 2 insan zaten aynı yolda buluşur fikir ayrılıkları yaşamaz. Ayrıca her anlamda istese de geliştiremez insan kendini bir anda. Ben mükemmel insan beklemiyorum. Ama insanın niyeti bu yolda sağlam ilerlemekse o zaman gelişirsin zamanla ister istemez. Önce bolca sorgulamak gerekiyor hırslı şekilde toplumun doğrularından sıyrılarak.
Dengini bulmak zor bu devirde. Başarılar dilerim.
https://vocaroo.com/1ew9YQ0XUiTz
baktın mı
Ee silinmiş
cevap gelmeyince bakmak istemedin sanıp sildim
Çıkmıştım ama sorun değil
tekrar atıyorum
https://vocaroo.com/1aAEzwUbmJDt
yine mi çıktın 🤣
Tamam bu sefer dinledim:))
Sonunda : )
:))
sesim bu aralar biraz yorgun çıkıyor enerjim düşük sanırım ondan
Erken uyandıysan onun da etkisi vardır
evet erken uyandım ama son 2-3 gündür böyleyim. sesim daha canlı enerjik çıkıyordu 2-3 gün önce
Geri gelir enerjin umarım 🙏
Teşekkürler ama biraz farklı benim durum yav
https://vocaroo.com/19jnS4DZrDI5
bu arada sesimin enerjisi enteresan şekilde geri geldi fkfkfkf
yaşıyo musun ikizlerr
birde çok zekiler
evet kıvrak zekaları yüksek
Hiç ikizler burcu tanımadım