Ünlü seri katillerin en çok tekrar eden burçları 4 burçta toplanıyormuş. Bence burçları yalanlayanların duygusal zekaları düşük, herşeyi en iyi kendileri bildiklerini sanıyorlar.
Ama haber sizi yalanlıyor;
Ted Bundy, Jeffrey Dahmer, John Wayne Gacy ve daha birçoğu... Bu isimler dünyanın en ünlü seri katilleri olarak tanınırken, işledikleri korkunç cinayetler yıllardır konuşuluyor. Birçoğunun hikayesi kitaplara, filmlere hatta dizilere konu olurken, bir TikTok kullanıcısı en tanınan seri katillerin burçlarını analiz etti. Bu sırada ise şoke edici bir gerçekle karşılaştı. Dünyanın en ünlü seri katillerinin ortak olduğu nokta burçlarıydı... Tüm seri katillerin dört burçta toplanması hem TikTok kullanıcısını hem de tüm dünyayı şaşırttı. Video kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, 'astrolojiye inanmak için bir neden' başlıklarıyla uluslararası basına da konu oldu. Los Angeles'ta yaşayan 38 yaşındaki Lauren Elaine Skirvin, dünyanın en ünlü seri katillerinin bir listesini çıkardı ve yanlarına burçlarını yazdı. Skirvin, o anda katillerin hepsinin dört burçta toplandığını gördü.
İŞTE O DÖRT BURÇ
Bu burçlar; Başak, İkizler, Balık ve Yay olarak açıklandı.
Skirvin'in videosu sosyal medyada kısa sürede 7 milyon kişi tarafından izlendi. Başak, İkizler, Balık ve Yay'ın hepsinin değişken burçlar olduğuna dikkat çekildi. Bir kullanıcı, 'Değişken bir burçsanız, uyarlanabilir bir bukalemun olarak kabul edilirsiniz, bu da birçok şekle dönüşebileceğiniz ve farklı kişiliklere bürünebileceğiniz anlamına gelir" diye yazdı.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şu noktada aldanıyorsun kişilik özellikleri tuttu sanıyorsunuz. O zaman günlük burç yorumlarına göre sevgilinden ayrıl loto oyna. İstifa et
7 milyon insan izlemiş videoyu ses getirmiş araştırma. konuyu manipüle ediyorsun günlük burç yorumları uydurma zaten onlara inandıgımı nerden çıkardın? ben onlardan bahsetmiyorum burçların kişilik özellikleri birbirne benzemeseydi bu kadar çok tekrar ortaya çıkmazdı seri katillerin burçlarında. buna tesadüf diyebilen kişinin aklından zoru vardır.
Benim tek yumurta ikizi arkadaşlarım var. Karakterleri farklı. Başka ikiz arkadaşımın biri transeksüel öbürü kabadayı
Sanırım yorumu görmedin. ya da popiş oldun
gt olmadım korkma. sadece tek bir örnek üzerinde tüm bildiklerimi silip atacak kadar sığ kafalı değilim. ayrıca kaç dk arayla dogduklarından emin olmadan ikisi de aynı zamanda dogmuş gibi emin konuşmak saçma. zaten dakka farkıyla bile yükselen burç değişebiliyor. onu da geçtim evler bile değişir.
Kurani kerimde var aman
Tesadüf
böyle büyük tesadüf nasıl oluyor 12 burç içinde sadece 4 değişken burç en çok tekrar edenler. kafan gidik olması lazım tesadüf diyebilmen için.
Bilime inanırım Astroloji hiçbir öngörüde bulunamıyor ve herhangi bir geçerli veri üretemiyor.
aynen aynen psikiyatri çok bilimsel mesela. sen ikizlersen durumun çok vahim. ikizlerden de aptal insan çıkıyormuş dicem zira
Psikolojik sorunlar ilaçla ya da tedavi ile çözülebilen şeyler yani bileme uyuyor , burçlar popodan uydurma bilgiler , asıl aptal sensin bu ikisini kiyasladigin için
hadi ya psikolojik sorunlar antidepresanlarla çözülüyor yani? emin misin? en son ünlü bir hekim yeni araştırmaya göre depresyonun altında aminoasit eksikliği oldugu gösterildi demişti. hala psikiyatride kullanılan o sözde ilaçların tedavi ettiğine emin misin? manipülasyonu fena yutmayasın? mesela bu araştırmada böyle bişey bulunmasaydı senin gibi cahiller bilim diye psikiyatrinin reçete ettiği şeyleri tedavi ettiğine inanıyor olacaktı ki hala inanıyor. : ) şimdi seninki bilim oluyor öyle mi?
Aynen her şeyin en iyisini sen biliyorsun bide o ünlü doktor kesin bütün doktorların burçları da aynıdır demi mesela bütün siyasetçiler aslan bütün doktorlarında balık olduğunu söyleseler inanırsın muhtemelen , cahillik akıyor yazdıklarından
kes manipülatif hareket sergilemeyi. laf kaşarlığı yapma bana konuyu saptırarak. sen ikizlersen ben de balığım
Bir kere karşındaki insana saygın olsun ister balık ol ister ikizler , önce insan ol
aptallara saygı duyasım gelmiyor. bunun tesadüf olamayacagını adın kadar iyi biliyorsun kabul etmek istemediğin için karşı çıkıyosun sen önce objektif olmayı öğren.
Asıl sen objektif ol ve farklı fikirlere açık ol
Neyse seninle uğraşamam balık kardeş boklu denizinde bogul
sen önce aptal çogunluk gibi aynı şeye inanmayı bırak da bana laf yetiştir.
"Psikolojik sorunlar ilaçla ya da tedavi ile çözülebilen şeyler yani bileme uyuyor"
bu yazdığını aç bana. ben ilaçla çözülebilmiş hiç bir psikolojik rahatsızlık ne duydum ne gördüm. sen gördüysen buyur kanıtla bana.
sen o kadar saftiriksin ki bunun üzerinde söz sahibi olan otoritelerin iyi niyetli ve bilimsel işler peşinde koştuguna inanıyorsun. çünkü böyle inandırılmışsın. olayların iç yüzünü bilmeden ezber klişe bilgilerle bana laf yetiştiriyosun işte sizin bilginiz bu kadar. her şey göründüğü gibi sanan zırcahillerdensin. Bu yüzden zaten burçların gerçekliğine inanmanı da beklemiyorum burçlara inanmak akıl işidir aptal adamların işi değildir.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!