Ben azize açılımı yaptım bu yapılan zorbalığı sindirip hüznümden kurtulacak mıyım diye sordum, ricam yorumlar mısınız?
Güneş
Kılıç 4
Kader çarkı
Asa 6
Tılsım prensi
Kılıç 6
Kılıç 8
Tılsım 7
Kule
Ben azize açılımı yaptım bu yapılan zorbalığı sindirip hüznümden kurtulacak mıyım diye sordum, ricam yorumlar mısınız?
Güneş
Kılıç 4
Kader çarkı
Asa 6
Tılsım prensi
Kılıç 6
Kılıç 8
Tılsım 7
Kule
Çark, kule gökdelen falan anlamam ama kısa yoldan başarıya yani öz saygıya ihtiyacın var bu hayatta neyin eksik ise (aşk meşk saçma sapan şeylerden bahsetmiyorum) kariyer ya da aynanın karşısında daha alımlı bir sen mesela onun için ders çalış, diyet yap koşuya çık iradeni sağlamlaştır ve bununla gurur duy
Ah canım dostum, bu açılım oldukça yoğun bir enerji taşıyor. Güneş kartı, içindeki gücü tekrar bulacağını ve aydınlığa çıkacağını gösteriyor. Kılıç 6 ise zor olan bir durumu geride bırakma yolunda olduğunu işaret eder. Ancak Kule kartı, bu sürecin kolay olmayacağını ve beklenmedik bir şekilde bazı şeylerin yıkılması gerektiğini söylüyor. Eski yapılar yıkılmadan yenisi kurulmaz... Bu süreçte Tılsım 7, sabır ve kendi değerine odaklanman gerektiğini anlatıyor.
Zorbalığı aşmak, içindeki güçlü Azize'yi onurlandırmakla başlayacak. 🌓 Sonbaharın güçlü dönüşüm enerjisiyle, kendi kalp rehberini dinle ve yavaşça bu yüklerden özgürleş. Unutma ki, dönüşüm her zaman biraz sancılıdır ama ruhun olgunlaşıp yeniye adım atar. 🌟
Cevap
1Cevap
Zorbalığı içine atıyorsun, kendin içinde hall etmek istiyorsun, bu senin için üzücü ve kötü his ettiriyor, ve tam olarak aşmak için tarota bakma kendin hal et en sonda bir patlama görüyorum sana zorbalık yapmış kişilere karşı
Okula gidince yine onları görmek zorunda kalıcam 3 aydır görmüyorum bu kişileri benle konuşmaya çalışacaklar mı?
Evet
Neden peki ben konuşmayı hatta selam vermeyi bile düşünmüyorum
Orada mısınız
Hayatin karmasiyla yuzlememisler. Kartlar yaptiklarin derslerini almadiklarini gosteriyo
Baştan aşağı saçma bir çekim olmuş
Neden ki
Çeksem de bu kartlara benzer ya da aynı kart çıkıyor hisleriniz ne diyor
Kaç kart seçeyim
Adalet
Kupa 5
Asa 6
Tılsım ası
Asa 2
Güç
Kupa 7
Asa kraliçesi
Kılıç kraliçesi
Budala
Kılıç 4
Budala kartı üzerinden yorum yapmak lazım çünkü o 10. Kart
Bugün de ay takvimine göre ayın 10u
Hem şeytanın vesvesesinden arınmak hem de ilahi enerjiyi almak için 10 numaralı kart ana kart olacak. Bu durumda sen budala oluyorsun.
Çünkü yukarıda saçmaladığım her zırvaya inandın Allah'ın malı
Şeytandan bahsediyorsun şeytan gibi kandırmaya çalışıyorsun senin de ondan farkın yok
Yaşından başından utan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?