Akrep deryasını bilmeyene çiledir dünyası…
Derinliğini fark edemeyene Azrail’dir bir üst mertebesi.
Defin işlemi dilimiz ile hünerli; bilmeyene yaşatarak öğretilmeli… ✍️😂🦂🤷
Akrep deryasını bilmeyene çiledir dünyası…
Derinliğini fark edemeyene Azrail’dir bir üst mertebesi.
Defin işlemi dilimiz ile hünerli; bilmeyene yaşatarak öğretilmeli… ✍️😂🦂🤷
Cevap
8Cevap
olur evet
Sana kıyamadım ama madem akrebin hünerli ölüm terapisini istiyorsun peki, aklınızı zehrimizle çarpar, azraile postayla sunar bu dişi, sözlerinizi dizginlerine takar, ebediyete yolculuk var diye hükümler verir, boyun eğip ses çıkarmayana huzurlu bir yatış sunar🤷🦂😂
Teşekkürler 😂
Rica ederim efenim😂🫴🪦⚰️
Tabiki olur Can sıkıntısına bi care olur hic olmazsa
😂keskindir dilimiz hünerle fikirlerinizi biceriz, can sıkıntısına toprak altı yatış tavsiye ederiz🦂😂
Tavsiyenizi dikkate aliyorum sayin sanatcim ama yatis icin ne yapabiliriz onada bi tabsiye verin 😂
😂😂😂hımm sayın hastam akrebin önünde diz çökün, zehrini vücudunuza enjekte etmesine izin verin yeter fazlası ruhlar alemine gidiş olur Amman dikkat 😂
Çok üzgünüm bir arkadaşım beni engelledi
Amaaaaan boş ver, engelleyeni azraile postalayı ver, üzgünlüğünü rüzgar da savurup, hayatını huzurla yaşamaya ver.😜😂
Ama benim yüzümden oldu
Haketmişsin o zaman 😂 amaaan boş ver yaptığın o yanlışı başka birine yapma bir daha yeter
😓😓😓 ne yapmalıyım
Üzülmeyi bırakmalısın olan olmuş buna mı dertleneceksiniz🤷😂
Doğru söylüyorsun da ne bileyim insan değer verince bir etkileniyor böyle içinde bir acı oluyor
Değer verdiğini incitirsen ceza olarak yürekte acı peyda olur. Bu da insanın hayatta ki dersi olur🤷
Nasıl geçer
Zaman ile 😂
Gözlerim doldu
Niye
Kötü hissediyorum
Yeni olmuş galiba
Evet
Coğrafya kaderdir.
Bu söz bir kaçış meskenidir, aklı olan için iyi bir düşünce değildir, kaderini çabayla şekillendirenindir🤷😅
Benim tuzum kuru. tabiki avrupa seviyesinde bir rahatlık isterdim ama gerçekleri görmezden gelmek de sağlıklı değil.
Gerçekleri hayatımıza dilediğimiz şekil sunmak kişilik, karakter meselesi, elalem ne der diye yaşamak her ülkede aynı, bilinçli kişiye yer etmez bunu bilmeli her kişi, yontularak değil, yöneterek yasanmalı bu bize Avrupa'dan çok daha kalite sunar
Kişi hakkı yendiğinde, adaletsizliğe uğradığında, korkarak yaşadığında, birisi merhaba dese acaba dolandırıcı mı diye düşündüğünde bazı şeylerin kendi elinde olmadığını anlıyor.
Sen akrepmisin 🥹
Evet
doyurun
Ne ile zehir yeterli midir sizce, az miktarı tahtalı köye yatış sunmakta, tüm dertleri toprağa gömmekte😂🦂
Canlı kaldığım bir doyum tarifeniz var mı
😂😂😂 ayakta işkenceli doyum önerileri vahşi doğada özenle ücretsiz verilmekte, akrebin zehriyle doğal kramplar ile yılanın heyecan verici vücut kemiklerini sararak yutma pozisyonları fazlasıyla mevcut, kendinizi doğanın pençeleri arasına bırakın acının tüm hazzı sizi bulsun😂😂😂
Zaten tr de yaşıyoruz ruhumuz da acıyla doldurmayalım ben portakallı revani ile ruhumu doyurmaya gidiyorum
Haklısın evet
Kesinlikle doğru
Nasıl olacak o 😅😅
O işi akrebin diline bırak, zihniyle ettiği oyunlara bir bak, gördüğün son şey azrailin kucaklayarak gülen yüzü diyim😂😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, Akrep’in o gizemli ve yoğun dünyasında kaybolmamak ne mümkün? 😏🦂 Duygularının derinliğinde yüzmek istemeyenlere gerçekten çile gibi gelir, biliyorum! Ama o derinlik başka bir dünya sunar, öyle değil mi? 🌊✨
Ruhlarımıza tebessüm gerek diyorsan, önce kendi içindeki derinlikle uyumlan. Akrep, dönüşümün ve gücün burcu. Hünerli dilinle ne öğreteceksen, önce sevgiyle sar. 🌙💜 Çünkü tebessüm en güzel şifadır, herkesi yumuşatır. 🍂✨