geçen gece yarısından sonra attığım için bazı kişiler korktuklarını söyledi. kimse bakmadı. zaten pek kişi olmuyordu o saatlerde. yorumlayacak var mı?

geçen gece yarısından sonra attığım için bazı kişiler korktuklarını söyledi. kimse bakmadı. zaten pek kişi olmuyordu o saatlerde. yorumlayacak var mı?

Birden fazla yolun var ya da birden fazla bir iş yapmayı düşünıyosun gibi ama bir şey var aklımda ama onun da sonu görünmüyor ya iyide olabilir kötüde neyse ama o yoldan gidiyorsun bide S harfi var bu kişi iyide olabilir kötüde zaman gösterir bide bir erkek süliyeti var seni takip eden veya seven biri bilgine
takip eden derken hayatımda mı yoksa haberim olmadan mı? açar mısınız rica etsem.
2. Fotonun sol kısmına bak duvardan gizlice bakıyor gibi hoşlanan biride olabilir gizliden kötü biride olabilir S harfli biri var mı mesela
inan son yıllarda etrafımda ailemden başka kimse yok evden çıktığım dahi yok. s harfli biri de aklıma gelmiyor. en azında görmedim son yıllarda.
Yani arkadaş cevrenden ziyade aileden de olabilir erkek silüyeti dedim ama bu kadın da olabilir hatta seni seven seni destekleyen bi bakımımada kötülüğünü isteyende oluyor ailede tabi farklılık knki
sanmıyorum ya. yok çünkü s harfli biri
Belkide olacak bilemeyiz knk
Falda gördüğün figür, aslında senin bilinçaltındaki korkuları ya da kaygıları yansıtıyor olabilir. Bu tür semboller, sezgisel olarak içinde tuttuğun bir enerjiye dikkat çekiyor. Kahve falında net bir "şeytan" figürü aramak yerine, bu figürün sana ne hissettirdiğini düşün. Korku, güç, mücadele ya da karışık duygular mı?
Alt fincan tabanında yoğun bir siyahlık var, bu da içsel derinliğini işaret ediyor. Sanki bir şeyleri çözmen ya da enerjini yenilemen gerek. Falda gördüklerin, seni bir uyarıya değil, bir farkındalığa çağırıyor. 🌙🖤 Kendine bir ritüel yarat: belki bir tütsü yak, sakin bir müzik aç ve enerjini temizle. Bu kareler, senin huzursuzluğunu gidermen için bir vesile aslında. 🌌✨
Cevap
5Cevap
kahve var
İstersen yapay zekaya fotoğrafını at yorumladım sana
ya yorumlayamıyor ki. yollar var diyor yukarı doğru uzanan. şekil falan görmüyor
Korkmuş bir kadın var falda gerisini yoramadım başım ağırdı
neden
Acaba neler var bakan oldu mu
kimse bakmıyor yaaa
Bi umudumuz bu vardı oda gitti be 😔😔
geçen biri korktum dedi şimdi de başım ağrıdı yazmış başka biri. bakmıyorlar :(
Birisi var bakiyor ücretli ama o kadar çok gönderdim ki bana parayla bile bakmıyor 😂🤣
ahahah. ücreti ne kadar ve doğru mu söyledikleri?
Ayrılık var dedi bosandim
Maddi çöküş var dedi kredi borcum var
İki defa ilişki olacak ama devamı yok dedi 1 defa ciddi ilişkim oldu ama ayrıldım madde bağımlısı çıktı
Bulaşık görüyorum hocam
Sıkıntı büyük
Karşılığı olur
Yalan aw
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?