Ben zamanında çok baktım bedava baktım hatır için baktım o kadar ney ve zarif şekilde yazdım ki her seferinde beni kırdılar o yüzden artık uğraşmadan direkt söylüyorum
Söylemeyi pek istemiyorum ama Ayrılık Ağlama ve uzaklaşma var bu kadarını söylesem yeterli olur belki Kim bilir belki birisi okul için şehirden ayrılıp gidecek bu seni çok büyük sıkıntıya sokacak veya birisi evlenip senden ayrılacak ya da iş hayatında istediğin kariyeri bulamayacaksın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yerinde olsam bu soruyu silerdim Çünkü falında Hiç güzel şeyler yok aksine kötülük var onları duyduğun zaman üzülebilirsin
Sen geçenki fal yorumuma da bunu yazdın amacın ne
Neyse onu söylüyorum 🤷♂️ güzel birsey olsa zaten yazardım ama istemiyorsan artık bakmam bende
Bakmanda sorun yok Bu şekilde pat diye denmez ki 🤦🏻♀️
Ben zamanında çok baktım bedava baktım hatır için baktım o kadar ney ve zarif şekilde yazdım ki her seferinde beni kırdılar o yüzden artık uğraşmadan direkt söylüyorum
Ne gördün mesela falımda 😃
Söylemeyi pek istemiyorum ama Ayrılık Ağlama ve uzaklaşma var bu kadarını söylesem yeterli olur belki Kim bilir belki birisi okul için şehirden ayrılıp gidecek bu seni çok büyük sıkıntıya sokacak veya birisi evlenip senden ayrılacak ya da iş hayatında istediğin kariyeri bulamayacaksın
Ya sen felaket tellalı mısın nesin ya
Allah aşkına daha fal yorumu yapma
Şişman karizmatik ensesi kalın bir herif görüyorum hocam
çocuk var sonra birde isnir olduğun o kişiyle karşılaşacaksın :)
Bu aralar içemedim yaa midem kötü özledim ama sabah kahvesini
soğuk kahve iciyorum olur mu 😀