AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
oğlak erkeklerine tutluyorlar genel olarak bundan eminim
bu sitede bazı balık kadınları tanıdım deccalin önde gidenleriydi. bazıları da çok iyi. ben de balık burcuyum ama bu tip deccal balıkları sevmem
Aşk balık kadınıyla yaşanır net ama çok zor bir ilişki sürekli ilgi ve sevgi lazım uzun vadede yorucu
Bebek gibi kadınız ama bizi seven yok 🫠.
7/24 aşk yağmuru ve ilgi isteyen çocuk ruhlu hassas ve kırılgan bebekler
Doğru 😎.
Bence balık etli kadınlar daha çekici
Balık etli kadın candır
Allah yardım etsin takintilarindan
Kadin iste sanki farkiniz varmis gibi
Son zamanlarda çok çekici bulmaya başladım
balık kadını olduğu. Başka düşünce yok.
Geneli narsist olur
yengeçleri geçerler mi?
@acayipadamm geçerler diye düşünüyorum
anladım sen başaksın sanırım
@acayipadamm evet nerden hatırladın hdjdjdjdjd
bi yerde görmüştüm aklımda kalmış
@acayipadamm hmm anladım sanırım aslanlardan uzak dur demiştin bana. d
Balıksın sen de sanırım
evet gram sevmem onları. senin de ben ne tarafta oldugunu bir türlü anlamadım balıklara narsist diyosun ama yorumda sevdiğini belirtmiştin
@acayipadamm erkeklerle kızlar farklı davranışlar sergilerler
Erkeklerle anlaşabiliyorum kafam uyuyor ama kızları narsist oluyor
Bu soruyu da bir kız sorduğu için kızları yorumladım😄
anladım ben hiç balık kadını tanımadım yakından. bilemiycem
@acayipadamm benim çevremde çok var😅
sanırım karşı cinsler daha iyi anlaşıyor öyleyse karşıt burçlarda. zira balık-başak evliliklerinde çok mutlu olanların yorumlarını okumuştum ama erkek balık olandı. Instagram ve youtubedaki videolarda denk gelmiştim hatta bazı başak kadınları daha çok ben sıkıntı çıkarıyorum ona ragmen anlaşıyoruz diye de itiraf ediyordu.
@acayipadamm iyimiş😄
Ben o kadar araştırmadım ama duymuştum
ama başak kadınlarının hepsinde mi var bilmiyorum. bi olaya şahit olmuştum kadının teki sogukta çocuguyla dışarda beklemesin diye dükkanda durmalarını sağlamıştım kapı önünde bekliyordu. dükkan sahibi tanıdıgım başak kadını o kadını belli bi süreden sonra kovmadıgı kalmıştı. gözüme hiç hoş gelmemişti bu tavrı. biraz bencilceydi. oysa kadın zor durumdaydı birini bekliyordu gelip alması için.
bu davranış biçimini daha çok boğalar yapardı normalde ve boğaları da sevmem bu nedenle.
@acayipadamm hmm kötü olmuş
Belki yükseleni ağır basıyor olabilir ya da yetiştirilme tarzıyla alakalı bir durum olabilir
bilmiyorum orasını ama tipik bir başaktı. mükemmelliyetçiydi. ve sanki arkamdan konuştugunu ve beni istemediğini de hissediyordum onun.
@acayipadamm hmm anladım
Bilemiyorummm
Patronlar filan genelde sıkıntılı oluyorlar ya maalesef 😄
erkek olan başaklarda bu eyleme denk gelmedim ama. genelde sakin ve çekingendiler ve yardımseverdiler de. bence her burcun kadınında var bi arıza sanki. ama su ve toprak grubu kadınları sanki daha fazla arıza çıkarmaya müsait gibi geliyor bana.
@acayipadamm erkek başaklar zordur ya çok zorlar
sen başak oldugun için öyle düşünüyosun belki de. aynı burçların bir espirisi olmuyor pek. farklılık olması gerekiyor anlaşabilmeleri için.
@acayipadamm Evet ondan olabilir 😄
pek çok balık kadını da balık erkeği için aynısını düşünüyor. oysa bir bilseler seversek nasıl korumacı sahiplenici oldugumuzu. ben bu yüzden uyuz oluyom balık kadınlarının bi çoguna. hepsi aslan burçlarına sempati duyuyor aw k bok var bu aslanlarda. her türlü yalan dolan hep onlarda çevremden 3-4 tane aslan burcu tanıyorum kadını da dahil hiç bir işe yaramayan boş tipler. ailesini rezil ederler. elalemin işine girsinler patronluk taslayıp geç saatte işe giderler bi de kendilerini haklı görüp başa kakarlar. aşırı geçimsiz arıza çıkarmaya müsait tipler, bilmesem bu kadar emin konuşmam. ben patronların yerinde olsam burcuna bakar hiç bi aslan burcunu çalıştırmam işe alımlarda. acayip de kurnaz ve yalancılar.
@acayipadamm Annem aslan doğrusun gerçekten😅
Allah sabır versin sana. bir tane balık kadını da tanıyorum aslan burcu kocası vardı sürekli aşağılıyormuş bunu en ufak şeyde. ee ne bekliyon aslandan başka. kocayı seçerken kafan nerdeydi. askerlikten de tanıyorum 2 tanesini. birisi herkese sataşır yönetmeye çalışırdı millet de sklemezdi bunu bu da gurur yapıp kavga çıkarırdı dayağı yiyip otururdu sinirinden ağlardı. aslında bunların gururunu incittiğinde ağlama üzülme huyları var tuhaf şekilde.
@acayipadamm ay evet eveeett gerçekten öyleee
Çok zor birisi yaa
bir de para tutumları sıfır. sorumsuzlar. diyelim kirada oturuyosun 3 kira parası birikti. aslan burcu birine yardım için ver eline kira paralarını. kirayı ödemez çatır çutur yer 1 günde. bu kadar saçma sal*k tipler. aslanlarla ne bi iş yapılır ne de evlilik. parayı çarçur ederler anında. sapıtırlar.
@acayipadamm yok yaa annem tutumludurrr😄
Ama geneli öyle olabilir evet
gördüğüm tanıdıgım aslanların hepsi istisnasız para tutamayan tiplerdi. bence ekonomi bunlar sayesinde dönüyor. kapitalizmin çeviricileri ağırlıklı bunlar olabilir. tamam harcarsın da patronluk taslıycam diye de bi zahmet boş boş harcama. eski çalıştıgım yerde patronun oğlu da aslandı. babası para vermezdi hiç buna boşa harcıyacagını bildiği için. hiç güvenmezdi
@acayipadamm baba çözmüş işi demek ki dhhdjdjjs
para harcamada sorun yok da sorumluluklarını bilmeden işin sonunu düşünmeden para harcamak aptallıktır. bunların kafa şöyle çalışıyor bi daha mı gelcem dünyaya. yer içer zıçar gezerim. karınca ile Ağustos böceğinin hikayesine benziyor
@acayipadamm zıçar bdndndnd
Evet öyle sanırım
ben eminim senin annen de böyledir. aslan burcu olup da böyle olmayana denk gelmedim ben
Bende balığım
Balık gibidirler
Balık kadını genellikle hassas, sezgili ve romantik olur. İnsanları derinlemesine anlar, empati yeteneği yüksektir ve fedakârdır. Hayal gücü güçlüdür, sanata ve ruhsal konulara ilgi duyar.
Olumsuz tarafları ise kararsız, fazla duygusal ve bazen hayal dünyasında kaybolma eğilimli olmasıdır. Kolay etkilenebilir ve sınırlarını koymakta zorlanabilir.
Özetle: Balık kadını duygusal zekâsı ve hayal gücüyle öne çıkar, ama gerçeklerle dengede kalmakta bazen zorlanır.
İşsizlik
İyidir hoştur