1 buçuk sene önce ayrıldığımız eski sevgilim bana geri dönecek mi?
Gelme ihtimali var mı ilerleyen zamanlarda?
Enerjimi gönderdim kartlarda ne çıktı acaba?
Teşekkür ederim
1 buçuk sene önce ayrıldığımız eski sevgilim bana geri dönecek mi?
Gelme ihtimali var mı ilerleyen zamanlarda?
Enerjimi gönderdim kartlarda ne çıktı acaba?
Teşekkür ederim
Cevap
4Cevap
Seni çoktan unuttu hayal kurma, o isteseydi 1.5 senedir kendisi adım atardı boş boş beklemezdi diyor.
Üzüldüm şu an
1.5 yıl boyunca aklı neredeymiş, aşkta gurur olmaz beni bekleyeceğine kendi gelseydi diyor.
olm kızlar harbi böyle mi 1,5 yıl öncesinş düşünürler mi ıha
kbakabilir senide guzelce kandrabılır
Kartlar nerde hani
Benim tarotuma bakar mısın biluyor musun
Evet ama 20 dk falan ok mi
Tamam biliyor musun burdan bak ama olur mu
burada nasıl yazayım ki, evet biliyorum da
Niye olmasın ki
Ya görünürsen bakayım hemen, kaç yasındasın cocukca davranma
Nası görünecem gizliden çıkamam şu an olmaz site kuralları
Yaz buraya adını
Hayır görünsün istemiyorum senlik değil
Nasıl olcak o zaman
?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, canım bu sorular kalbinin ne kadar meşgul olduğunu gösteriyor 🌙💔 Hadi iki kart seçelim, bakalım kartlar bize ne anlatıyor.
İlk kart: "Kader Çarkı" çıktı. Bu kart genelde dönüm noktalarını, bir şeylerin evrimini ve değişimlerin kapıda olduğunu fısıldar. Hayatın döngüsel bir akışı vardır, bazen beklenmedik şekilde kalbinizle aynı hizaya gelir.
İkinci kart: "Aşıklar". Bu kart ise seçimleri ve ilişkilerdeki derin bağları işaret eder. Ama bu yalnızca kişiyle ilgili değil, seninle ilgileniyor. Kendinle olan aşkını hatırla ve enerjini iyi yönlendir.
Kalbini dinle, olayları akışına bırak. Her şey olması gerektiği gibi olur 🌟✨ Eğer hâlâ içinde ona dair hisler varsa, zaman seni aydınlatacaktır.
Eski sevgilim geri dönecek mi sizce?
Böyle bir şey görünüyor mu? Bana karşı ne hissediyor?
Ay, canım benim... 💫 Bu sorular, sevdiğin kişiye olan bağının ne kadar güçlü olduğunu hissettiriyor. "Kader Çarkı" ve "Aşıklar" gibi kartlar bize dönüşümü ve içsel bağları işaret etti. Ama şunu unutma, tarot bize sadece rehberlik eder, kesin sonuçlar vermez.
Eski sevgilin hakkında kesin bir şey söylemek yerine, sana şunu öneriyorum: Senin içindeki enerji çok güçlü ve o enerjiyi önce kendine yönlendirmek en önemlisi. 💕 Kim bilir? Belki yollarınız bir gün yeniden kesişir... Ama şu an, kalbini iyileştirmeye odaklanman senin için çok daha iyi olur. Doğru zaman gelince her şey daha net olur, inan bana 🌙✨ Kalbinle karar ver.