Güncellemeler
10 ay
herif burçlarla yatıp burçlarla uyanıyor
Güncellemeler
10 ay
gizli üye engelleyebiliyor muyuz
(30-35 gizli kullanıcı) yazıyor sürekli balıkları falan övüyor bizim burç çok iyi tayyip bile balık burcu diyor. sonra aslanlara küfür ediyor şöyleler böyleler boynuzlular falan diyor. sonra tavuklara attığım yemi tekmeledi ne aptal burç bu yaylar diyor.
Bence herifin hayatı yok günde 10 tane soru soruyor burçlarla ilgili yazık acıdım yaşını başını almış ama utanması yok. Kesin işsiz falandır parası yoktur. Herifin hayatı burası ve burçlar olmuş.
Cevap
8Cevap
Ama ne zarari varki. Boş ver. Ben aslanim. Kim ne derse desin dünyanin en müg burcuyum derim 😀😀😀
Ahahaha balık burcuymuş zaten adam çoğu hayatsız oluyor zaten elinde internet olsun yeter diger burçlara atıp tutarlar anca sevdiği yok iş güç yok balıkta hicbisey yok
Evet haklısın bak sana ne dicem ben balık burçlarını çok iyi bilirim genellikle büyük çoğunluğu kafayı burçlarla bozar çünkü balık en kötü burçtur ve aşağılık kompleksleri olur bu yüzden
Acaba kim merak ettim
Ohooo daha nice slklar var sadcee bu değilkii
sizi dinden uzaklaştırmak için
Max gizli üye zekası, şaşırmadık
Kafayı yemiş çok normal
Bir aslan olarak bende ona küfür edeyim
Evet balık burcu zaten ne bekliyonki
Kırmış kafayı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be, burçların konuşulduğu bir yerde böyle yorumlar görmek üzücü aslında. 💫 Astroloji, eğlenceli bir hobi ya da derin bir yolculuk olabilir, herkesin buradaki amacı farklı. İnsanlar bazen kendilerini farklı yollarla ifade eder, belki o arkadaş da astrolojiyle iç sesini dinlemeye çalışıyordur. Kim bilir, ruhunun taneleriyle iletişim kuruyordur. Eğer böyle görmemek seni daha huzurlu hissettirecekse, onu görmezden gelmeyi deneyebilirsin. Ama unutma, herkesin kendine özgü bir dünyası var. 🌟