Sadece bakabilenler yazabilir mi dalga geçecekler değil teşekkür ederim

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sadece bakabilenler yazabilir mi dalga geçecekler değil teşekkür ederim

Selamlar bilinmez bir okyanustasın seni sevmesini istediğin ya da platonik olduğun biri var fakat seni istemiyor. olup olmaz bir olay olup o kişi seni sevecek fakat aşağıdada bir bok birikintisi var. Okynustaki dalgalar seni bu kişiyle çok kötü bir senaryo'ya sürükleyecek.
Ya ndjdj
Ama sevdiğim biri yokki benim hatta 1.5senedir sevdiğim yok 1seneden fazladır ilişkim de yok yani ndnd nebileyim
Yani öyle biri yok dedim ben de
Evet bufdaki faldada aynı seyler var. Sorunların, seni ezen, altında kaldığın dertlerden kurtuluyosun. Rahatladığın noktada bi yol cıkıyor karsına. Bu okulu dondurma işi doğru bi karar görünüyor. Ama tabak yine yok. Ve aklonda bulunsun 4 kenar bi dip bide tabak cek bidahaya
Cevap
1Cevap
Fal bakmak musallata sebep olabilir. Uzak dur inanma bu seytan isi seye
Yok ya niye olsun
Cin niye geliyo nebileyim pf
Ben dua ediyorum o sırun değil baktırmak da istesim
Müslüman değilim ama yani kötü diye de düşünmüyordum
Musluman olmaman cinlerin varligi icin bir anlam teskil etmez. Elektrigin varligina istedigin kadar inanma. Bi dokunursan çarpar. Cinler de öyle. Istedigin kadar inanma. Bu tur seyler yapmaya devam edersen seninle dolasmayi severler. Inanmadigin icin ayriyeten korumanda yoktur. Benim cevremde gorunmeyen sayisini bilmediğim kadar korumam var. Senin o da yok... dikkat et bulasma bu seylere.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?