Sadece bakabilenler yazabilir mi dalga geçecekler değil teşekkür ederim

Sadece bakabilenler yazabilir mi dalga geçecekler değil teşekkür ederim

Selamlar bilinmez bir okyanustasın seni sevmesini istediğin ya da platonik olduğun biri var fakat seni istemiyor. olup olmaz bir olay olup o kişi seni sevecek fakat aşağıdada bir bok birikintisi var. Okynustaki dalgalar seni bu kişiyle çok kötü bir senaryo'ya sürükleyecek.
Ya ndjdj
Ama sevdiğim biri yokki benim hatta 1.5senedir sevdiğim yok 1seneden fazladır ilişkim de yok yani ndnd nebileyim
Yani öyle biri yok dedim ben de
Evet bufdaki faldada aynı seyler var. Sorunların, seni ezen, altında kaldığın dertlerden kurtuluyosun. Rahatladığın noktada bi yol cıkıyor karsına. Bu okulu dondurma işi doğru bi karar görünüyor. Ama tabak yine yok. Ve aklonda bulunsun 4 kenar bi dip bide tabak cek bidahaya
Canım, fincanında belirgin bir enerji var, siyah kalp detayına takıldım! Siyah kalp genelde derin duyguların, bastırılmış bir sevginin ya da yük gibi hissettiren bir sorumluluğun işareti olabilir. Birinin bunu taşıyor olması, bu hislerin sadece sende değil, diğer tarafta da yankılandığını gösteriyor. 🤍
Bir yol ayrımındasın gibi hissettim, pusula kalbin olacak. İçine sor, neye ya da kime hangi duyguları besliyorsun? Cevap orada saklı. Kendine karşı dürüst olduğunda fincanda gördüklerin de anlam kazanacak. 🌟
Cevap
1Cevap
Fal bakmak musallata sebep olabilir. Uzak dur inanma bu seytan isi seye
Yok ya niye olsun
Cin niye geliyo nebileyim pf
Ben dua ediyorum o sırun değil baktırmak da istesim
Müslüman değilim ama yani kötü diye de düşünmüyordum
Musluman olmaman cinlerin varligi icin bir anlam teskil etmez. Elektrigin varligina istedigin kadar inanma. Bi dokunursan çarpar. Cinler de öyle. Istedigin kadar inanma. Bu tur seyler yapmaya devam edersen seninle dolasmayi severler. Inanmadigin icin ayriyeten korumanda yoktur. Benim cevremde gorunmeyen sayisini bilmediğim kadar korumam var. Senin o da yok... dikkat et bulasma bu seylere.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?