AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hiç normal değil. Sana kafayı takmış durumda. Ya sana aşkını ilan edecek, ya da seni dövecek. Benden demesi.
Tamam knnk
Çok dine gündelik hayatta maruz kalıyorsan ondandır ve her gün bakkala giderken görüyor musunda hemen anladın
La bende Michael Jacksonu gördüm adam beni kovalıyodu asiri korktum ya
Tövbe tövbe 😂 ölmüş adam. Rüyalar bazen fazla korkunç oluyor... O yüzden dua okunmadan uyulmamalı bence
arada insanlari korkutmak için gelirler boyle bir sıkıntı olmaz. bir şey sormak istiyorum dikkatimi çekti o profil resmindeki tavşan bir çizgi filmden birşeydenmi alıntı? yani bir anlamı var mı ? geçen eski bir numaraya bakarken denk geldim profil resminde bu tavşan vardi o yuzden merak ettim bir anlami var mı
Bilmem ki araştırmadım bakmadım yani Pinterestten buldum hoşuma gitti pp yaptım
Arada insanları korkutmak için dediğin rüya 😂
yani şoyle soyliyim 3-4 ayda bir boyle rüya goruyosan sıkıntı yok, ama üst üst her gün ya da haftanin 4-5 günü felan goruyosan sıkıntı var. bende buyu olmadigina eminim mesela çok cinli rüya gordum ruyamda cinle beraber yuruyodum absurtluk seviyesini oyle soyliyim.
Yok bence bizde büyü var fakat ailecek hiçbir şeyimiz doğru düzgün gitmiyor ve ev halkı olarak bol bol dua okumalıyız
ozman Allah yardimciniz olsun diyelim. Dikkat et kendine
Teşekkür ederim ☺️
Cinin olduğu yerde nas felak barınamaz, yemiş seni cinler
Yaw yürü git gece geçen rüyamda Ronaldo gördüm ve jonny depp in gençliği onlarda mı beni yedi shdjshd
Ronaldo'nun gençliği değilse yemişler :d
Yok gençliği değildi şu anki halı bana daha yakışıklı geldiği için suanki halini gördüm djfkshfjd
Bana da biri geldi kedin kuru mamasına kustu dedi uyandım kusmamış yalancı cin
😂 tövbe ya bazen öyle korkunç rüyalar görüyorum ki uyanıyorum ve gerçek olmadığını görünce şükür ediyorum gidip anneme kardeşime sarılıyorum korku filminden bile daha beter rüyalar görüyorum bazen neysekki..
değil büyü yapılmış veya üzerinde nazar olabilir
Kızzzzzz sus kız ayy bence ben de değilde bizim ailede var çünkü hiçbir şeyimiz yolunda gitmiyor...
Bir defadan bir şey olmaz ama bu devamlılık arzederse işte o zaman sıkıntı.
seni imana davet ediyorlar sanırsam
Ya kaç gün önce namaza başlayacağım diyordum ve başlamadım içimde niyet istek var fakat bir türlü yapmıyorum herhalde ondan dolayı bilinçaltıma işlenmiş.
sadece bilinçaltı değil bazen rehber ruhlar seni bu şekillerde davet eder hatta adeta itilirsin allah seni salmıyordur.. bunun farklı ağır versiyonlarını yaşadım allah iyi kalpli kullarını boşvermiyor
namaz kılmıyorum başlamayı düşünmüyorum ama 2 gündür sabah ezanında uyanıyorum?
İnşallah başlayacağım... Yarından sonra bazı unuttuğum kısımlar var maalesef.. çünkü açıkçası pek kılan biri olmadım fakat içimde hep niyet vardı. Umarım sana da nasip olur inanıyorum ki iç hzuurumu sağlayacak.
iç huzurum tam bu arada namazı ben mantıklıda bulmıyorum ama allaha iman ediyorum bu yeterli yani beni davet etmeleri ben allahatanda uzaklaşıp baş kaldırdığım dönemlerde 2 kez ağır şekilde oldu allah beni salmıyor
Cin oldugunu dusunduren ne
Rüya o şekildeydi 🙄
Kac tane cin gordun
O kadar hatırlamıyorum bu rüyayı dün gece gördüm bugün günüm biraz yoğundu ondan dolayı pek düşünemedim rüyayı şu an araştırdım biraz
Daha once cin gormediysen gordugunun cin oldugunu nerden biliyosun diye dedim
Offf Allah'ım ya hayret bir şeysiniz tamam abi sağ ol yorumun için hadi.
Rüya da görmek mümkün değildir
Ahah noldu kız gece çöpe mi işedin
Normal
Normal
Erkekmiydi kizmi
Off sizin yapacağınız yoruma ha
Kuzum. seni korkutmuslar cinler bise yapmaz sen erkekten kork
Kimse beni korkutmadı birkaç gün önce namaza başlayacağım demiştim onu geçiştirdim belki de onu hatırlamak için gördüğüm bir rüya.
Erkeklerden niye korkim işim olmaz sevgilim haricinde
Bence de soz verdin tutmadin gibi oldu acik. Misin
Sevgilin varsa niye namaza basliyon
Ne alaka yobaz değilim
Imam nikahi sart
Her sevgili olan s. işmiyor
Sevgili olmak haram.
Değil haram falan hiç tanışmadan evlenmek en haramı. İnsan tanımadığı tanişmadigi biriyle birden aynı yatakta uyur mu🤢 görücü usulüne karşıyım. Ayrıca kimse 4/4lük müslüman değil öyle olduğumu da iddia etmedim zaten.
Ruyalanirsin boyle
Tamam
Uyarı olabilir
Neyin
Trafik cezasını felan ödemediysen ondan bu rüyayı görmüşsündürn
Olmayan arabamla trafik cezası yedim Ayn
Ya knk soruyu açıklamayı goruorsun sana ne için uyarı yapmış olabilirler biraz mantıklı düşününce
Ben zaten yorumdakilerle bunu tartıştım nedenini açıklamak zor olmamalıydl neyse
Biraz düşününce cevabı bulmak zor değil
Cin nasildi peki
Senin gibu
Golge miydi?
Erkeklerin saçma soruları 🤦🏿♀️
Nesi sacma? Ruyanda cin gordugunu iddia ediyorusn. Nasildi diyorum senin gibiydi diyosun. Sacma olan benjm sorularim mi senin su ergen tavirlarin mi?
Rüyayı o derece hatırlayan var mı? Dün gece gördüm rüyayı ben ne bilim
Vardir illaki.
Oku o zmn