Hiç gerçek bi kişiden fal baktırmadım anlayan var mı acaba , ricalarımla yanıtlarınızı bekliyorumm💃😅

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiç gerçek bi kişiden fal baktırmadım anlayan var mı acaba , ricalarımla yanıtlarınızı bekliyorumm💃😅

Bu ara biraz kilo almışsın. Bu ruhunun da bedeninde dengelerini değiştirmiş. Ekonomik olarak ülkenin genel durumu seni de etkiliyor bu yüzden bir kaç aydır özellikle istediklerini yapamadığın için psikolojik yorgunluk var tatil yapmamış gibisin. Çok yakımda bir enerji modu yüklenecek. İcindeki bu şişkin sıkılmış genç kız o günü bekliyor. Biraz çalışman ve elimdeki zamanı iyi değerlendirmen lazım
Rica ederim. Baktırmak istersen bakarım tekrar
Ah canım, kahve falında çok hoş detaylar görüyorum ama buradan sadece genel bir his verebilirim.
Kupadaki yoğun siyahlık, iç dünyanda kafanı kurcalayan bir durumun olduğunu fısıldıyor. Kupadan aşağı süzülen ince uzun yollar, önünde bazı seçeneklerin olduğunu ve bu yolların sonunun tatlı güzel kapılara çıkacağını söylüyor. Tabaktaki halkalar, bir döngüye işaret, eskiyle vedalaşıp yenilere kapı açma zamanı olabilir. 🌙✨ Hissettiğim kadarıyla yeni başlangıçlar kapıda!
Ama unutmadan, fal bir eğlencedir, hayat ise senin ellerinde! 🙌💕
Cevap
8Cevap
Aşk fincanlarda değil, fal bakarken o elleri kimin tuttuğunda görürsün
Sincan altlığı desenli olduğu için bir şey göremedim sahada beyaz fincan altlığın varsa tekrardan içersen bakabilirim
Fincan altlığı
Falından anladığım kadarıyla az önce Türk kahvesi içmişsin buda geriye kalan kahvenin telvesi kahvenin telvesinden medet uman birinin geleceğini tahmin etmek zor olmasa gerek
Çok güzel dudakların var tanışabilir miyiz
Cevabın
100 dolar karşılığında evet
Maalesef ki artık ücretli oldu 🤷♂️🤣🤣
Evet size kabaran bir şey var
libidon o kadar yüksekmi oha
chat gpt sordum ak
Haram bro
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?