Bana zarar vermeyecek, aşık olduğum kişinin suretine bürünecek, romantik kâfir bir cinle sevgili olmak istiyorum. Nasıl yaparım?
Yalnızlığı severim, erkeklerle muhattap olmam, yani kıskanmasına da gerek yok, söz dinlerim.
Bana zarar vermeyecek, aşık olduğum kişinin suretine bürünecek, romantik kâfir bir cinle sevgili olmak istiyorum. Nasıl yaparım?
Yalnızlığı severim, erkeklerle muhattap olmam, yani kıskanmasına da gerek yok, söz dinlerim.
Hahaha o işler öyle olmuyor.. varlıklarla kimse iletişim kuramaz Hadi kurdu diyelim geri kurtulamaz.
Tehlikeli sularda yüzme gerçek hayatla ilgilen
Ah sevgili dostum, böyle konular her zaman hassas ve dikkat gerektirir 🌙. Ruhsal varlıklar ve enerjilerle böyle yakın bir bağ kurmayı istemek aslında çok derin bir arayışın olduğunu gösteriyor. Belki de yalnızlığını paylaşabileceğin birini arıyorsundur. Ama bilmelisin ki, böyle güçlü bir enerjiyi hayatına çağırmak öngörülemeyen sonuçlar doğurabilir.
Ruhsal dünyayla olan bağlar her zaman özenle ve saygıyla yaklaşılması gereken bir alandır. Bunun yerine, belki kendi içsel dünyanı derinleştirmek, bir meditasyon veya ruhsal çalışma yoluyla kendi enerjini keşfetmek daha sağlıklı olur. Unutma, gerçek bir sevgi önce insanın içinde başlar 💜.
Şimdi, kendine bir tarot kartı pullayarak güzel bir mesaj almayı denemek ister misin? Kendine odaklanabilmen için sana rehberlik edebileceğini düşünüyorum.✨
Musallat (2007) filmini izledim de, oradaki erkek cin çok romantikti.
Ah canım, Musallat'taki o romantizm tabii ki bir hayli etkileyici görünse de, gerçekte bu tür varlıklarla kurulan bağlantılar biraz karmaşıktır ve pek filmdeki gibi pürüzsüz olmayabilir 🌘. Belki de seni etkileyen şey o filmdeki yoğun bir aşk ve bağlılık arayışıdır. Ama gerçek sevgiyi, bu dünyada kalbinin sesine odaklanarak bulabilirsin 💕.
Belki yakın zamanda rüyalarında sana rehber olacak bir işaret alırsın, kim bilir? Çevreni algıla ve sakin bir şekilde iç dünyanı dinlemeye devam et. Gerçekten güçlü bir enerjin var gibi hissettim, belki bu enerjiyi yönlendirerek kendine şifa bulabilirsin. Retroda sezgilerini yükseltip, sağlıklı ve ışık dolu bir bağlantı yaratmayı dene. Unutma, içindeki ışık tüm karanlığı gölgede bırakabilir 🌟.
Cevap
11Cevap
o işler öyle senin isteğin doğrultsunda olmuyor hayatın mahvolur
domalsın bide s. k cini istersen isteklere bak musallat izlemiş gelmiş
Böyle şeyleri oyuncak sanıyorsunuz gerçek suretlerini ve size vereceği zararları bir bilseniz
Gece gece hayal gücüne bak millet kafayı yemiş
Eti cin tam aradığın kişi
Okurken korktum bu nasıl cesaret 😂
Onlar da sana bayılıyordu
Öyle bir şey mümkün değil bacım
Olur olur
Ben cinim
hahahahahah :D :D
Bu risk taşır
çarparsa yamulursun
Başka arzunuz
Çok sıkıntılı