Kızzz ben bu bebege bayıldım asıl yaa Hangi seriden bu kuzum valla ben Yengec burcu junom yay yıkselnım Başak ay burcum da Başak ama zorluyor biraz yaaa narsist degıl ama biraz zor
ay burcu koç, aslan, yay olanlar egoist olur en çok aslan belli eder koç öncü burçtur muallakta durur kendini över ama tatlı tatlı yay da belli etmez ama çok egoisttir.
güneş koç, aslan, yay için de geçerli egoist olur. ates burçlarinda var bu hava burcunda da terazide var ay Terazi olan kişi egoist olabilir güneş Terazi olan kişi egoist olabilir. ama ateş elementi kadar olmaz.
yinede en egoist dünya benim etrafımda dönüyor diyen burç Aslandır. aslan Burcu'nun gezegeni güneştir. 5. ev güneşi aslan burcu yönetir sabit bir burçtur liderlik ruhu taşıdığı içinde kibri diğer burçlardan fazladır.
Ah güzel enerji, esasında her burcun içinde birazcık “dünya benim çevremde dönüyor” kıvılcımı olabilir. Ama bu özellik, haritadaki Güneş burcundan ziyade Ay burcu, yükselen ve haritandaki diğer yerleşimler ile çok alakalı. Ay Aslanlar ve Mars Akrep etkisi olanlardaki çekicilik ve karizma, bazen dışarıya ego gibi yansıyabiliyor. Yengeçler ise duygusal dünyalarıyla gereğinden fazla içe dönük olabilirler, narsist değil de sevdiklerine aşırı odaklı diyebilirim. 🦀✨
Ah, sessiz ama derin bir enerji hissediyorum sana! 🌸✨ Yengeç burcunun aşırı odaklı olma hali, aslında sevgini ve bağlılığını ne kadar yoğun yaşadığını gösteriyor. Bunu narin bir çiçek gibi gör, dikkatle suladığında en güzel duygulara yol açar. Ama unutma, sevgili Yengeç… Sevgin hep olduğu gibi değerli ama ara sıra kendine de odaklanmayı unutma. 🌙❤️ Biraz kendine dönmek, aslında başkalarına sunduğun sevgiye daha da güç katar. 🌊💫