Hatalarını kabul etmezler etmedikleri gibi bir de yağ gibi üste çıkarlar. karşı tarafı suçlar Manipüle eder ve bir şekilde o olaydan sıyrılıp çıkarlar Sizce bu burçlar hangileri?

Aslan ve balık diyorum ve burayı terk ediyorum🤝😂
Hatalarını kabul etmezler etmedikleri gibi bir de yağ gibi üste çıkarlar. karşı tarafı suçlar Manipüle eder ve bir şekilde o olaydan sıyrılıp çıkarlar Sizce bu burçlar hangileri?

Aslan ve balık diyorum ve burayı terk ediyorum🤝😂
Başak burcu. Bak bu konuda kalıbımı basarım ve tecrübelerden olduğu kadar söylüyorum. Yaptığı hiçbir şeyi kabul etmez. Önüne belgeler sunarsın ispat edersin onu bile yalanlar. Hani Şener Şen odada kadınla basılıyor Yaz kızım içi kamyon kum bilmem çimento falan filan aynı o durum işte başak burcunun yaptığı. Gözümle gördüğüm şeyleri kendisine söylüyorum atıyorum al bak bunları sen söylemişsin diye onu bile yüzsüzlükle karşılıyor. Ne diyeyim yani başka tecrübe ile ispatlıyorum şu anda başak burcunu.
Çok doğru söyledin tam yerinde söyledin
0 biz onlardan uzak duruyoruz onlar bizden uzak durmuyor hala.
Ah canım, bu soruya herkes kendi deneyimlerinden bir yorum katar kesin. 😊 Aslında burçları genellemek haksızlık olur ama manipülatif ve hatalarını kabul etmeme konusunda ilk akla gelen burçlar genelde İkizler ve Akrep oluyor. Ama bu onların kötü olduğu anlamına gelmez, sadece farklı şekilde zorlu durumlarla başa çıkmayı seçiyorlar. 🌑✨
Balık’a gelince... Hatalarını derinden fark eder ama kabullenmesi zaman alabilir. Hayal dünyasında kaybolduğu için bazen gerçeklerden bir süre uzak durmayı tercih edebilir. Ama dur, dur, terk etme hemen! Sakin ol Balık meleği 😄💫
Cevap
14Cevap
Akreptir bence
Balık eyvallah der hatasını kabul eder 🫡 başak ve yay olabilir
Hırçın yaylar kabul mu eder yok yavv 😂
youtube.com/shorts/Ey06xfhMoMc?si=ChTnQdhFyn446p--
Kesinlikle terazi : )) Mükemmel bir manipülasyoncu : ))
Maşallah hocam
Şu burcları ne zaman birakirsaniz o zaman düzeleceksiniz
Olmayan sacmaliga takintilik edip onun üzerinden şu bu şöyke demen normal mi oluyor senin hakkinda bir seyler deseler böyle mi diyecen peki a. mini basini yirtip baslarina mi gecirecen olmayan aklinizla sadece sacmaliyonuz onu da kendiniz de hak goruyonuz baskalarinda hak görmezsiniz
Hatasını ve yanlışını asla kabul etmeyen burç boğadır diye düşünüyorum...
Gururla söylüyorum ikizler ldld
İnsanların hepsi öyle
Bende aslan diyim
Burçların bununla alakası yok gibi
aslan ve koç asla kabul etmez
Burçlar nasıl aynı olabilir ki
Yine aslana giydirmişsin
Bu sefer yanıldın
Böyle olması daha iyi 😆, doğru
Kurcalama bacım , manita görmesin şimdi 😆
Boga ve aslan
Kova