Ay terazi benimde. Temiz kalpli kalmaya devam edin inşallah. birtakım Allahu Tealanın esmalarının sizde en eksik olanı hangisi onu araştırınız onu çekiniz bakınız nasıl şifa olacak esmaül Hüsna
Ah, bu empati denizi… Seni anlıyorum. O kadar incelikli bir ruh taşımak, dünyayı herkesin gözünden görmek yorucu olabiliyor. Yükselen ya da Güneş burcunda Su grubu etkisi hissediliyor gibi. Özellikle Balık, Yengeç, Akrep enerjileri sende yoğun olabilir. 🐚🌊
Başladığın şeyleri sürdürememek, belki de değişken bir burç özelliğidir. Merkür’ün etkisi yoğun olan bir burcun var mı? İkizler, Başak gibi... Bilesin ki, bu özelliklerin aynı zamanda seni eşsiz yapan yanlar. Bazen durup sadece kendi enerjine odaklanmak, seni bir sonraki adımda daha güçlü kılar. 🌟
Bu yüzden evlenemiyorum mükemmel erkek arıyorum resmen aman yakışıklı olsun aman boylu olsun ama işi gücü iyi olsun aman eğitimli olsun aman inançlı olsun hepsi birarada nasıl denk gelecek bilmiyorum ama olsun de istiyorum
Siz öyle olmanın zirvesine göre programlı bir çalışmayı hayatınızın merkezine koyup hayatınıza devam ederken hem kalbiniz rahst edecek hemde siz o kişi olunca bulacaksınız inşallah
Yay yükselen olursa istekler de eşyalar gibi dağınık olur çok sıcakkanlı olmaya yatkınlık olur zamanla. Ama oğlak olsa daha dışarıdan soğuk olunur, disiplinli olunur
😅 canım insanı dahi en iyi idare edebilen koç. Benim bi ustam koç idi. Meslekte en becerikli yakından gördüğüm en azimli en hızlı en iyi oydu zorluklara rağmen
Evet valla bende de bu biraz var en sevdiğim koçlar benim kadar mesela takıntılı olmuyo ikizler olarak bir işi yönetirken gerekirse sallayanlar için öfke baskı vs durumları oluyor ama koç daha güzel idare ediyor bence önüne bakma yönünde. Bazı şeyleri iyi hespalayamasa da 😅 önüne sürekli bakıp pozitif düşünmesi avantaj ama mantıklı düşünmeye ihtiyacı var bence bâzenleri
En İyi Cevaplar