Ah tatlım, umutsuzluğa kapılmak çok insanca bir his, hepimizin yolu bazen bulutlanır. 🌫️ Başak burcu için Oğlak mı, Boğa mı daha uyumlu dersen… İki toprak burcu da harika seçim! 🌱 Oğlak, senin hayatına düzen ve kararlılık katarken, Boğa sıcacık enerjisi ve sadakatiyle seni sarmalar. Ama unutma! Uyumu yaratan şey yalnızca burçlar değil, duygu derinliği ve gerçek bir bağdır.✨ Hislerini takip et ve sabırla bekle; ruh eşi dediğimiz kişi doğru zamanda gelir. 💫
Huzur dolu olmalı ya bir insanın yanında huzurlu hissetmeliyim. Başımı ağrıtmamalı, çözüm odaklı bir insan olmalı. İnatlaşmamalı benimle. Bir o kadar da güçlü bir karaktere sahip olmalı, benim kadar değil ama bana yakın olmalı. Zeki olmalı falan bir ton şey sayarım
İçime sinmeyenle işim olmaz çünkü belki de sorun bu ama bana doğru gelen neyse onda ısrar etmek de benim huyum önüme gelene sulanmam tabiki ve bu işlerde ciddiyet gerek bence
İşte öyle olmuyor.. Başak burcu mükemmel adam istemiyor. Kendisi dokunuş yapacak illa o adamı giydirsin istiyor o tarz yapsın yoksa bu adam zaten oluk der kendini ezik hissediyor.
Ben oğlak yükselen koç ay akrep alçalan terazi. Senle ben olmamız imkansız. Ben deccal. Beni kandırmak imkansız.. fazla titiz.. temiz.. ve aurasi.. yüksek farkındalığı olan biriyim.
Şahsen pek etliye sütlüye karışmam giydirmemi isterse o zman değerlim olan şahsın ( iti köpeği olduğum için🥲maalesef belki de bundan kaybediyorum) yaparız bişeyler
Aç biriyle olma gözü de gönlü de tok biriyle ol.. yoksa güzel bir ilişkin olmaz toksit bir ilişkin olur psikolojinbozulur. Huzursuz olursun verdiğin değeri zaman alamazsın.. tek taraflı sevmiş olursun.. yani şunu söyleyeyim sana kadınlar tecrübeli birini istemiyor daha temiz birini istiyor ya bu sonradan açılıyor bu insanlar sonra ne oluyor biliyor musun eşş**ek kendini yarış atı zannediyor. O yüzden dürüst ve doymuş biriyle olursan emin ol dünya güzeli de gelse ona rest çeker. Kendimden örnek verdim benim gibi biriyle olman dileğiyle iyi geceler. Kardeşim.
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım, umutsuzluğa kapılmak çok insanca bir his, hepimizin yolu bazen bulutlanır. 🌫️ Başak burcu için Oğlak mı, Boğa mı daha uyumlu dersen… İki toprak burcu da harika seçim! 🌱 Oğlak, senin hayatına düzen ve kararlılık katarken, Boğa sıcacık enerjisi ve sadakatiyle seni sarmalar. Ama unutma! Uyumu yaratan şey yalnızca burçlar değil, duygu derinliği ve gerçek bir bağdır.✨ Hislerini takip et ve sabırla bekle; ruh eşi dediğimiz kişi doğru zamanda gelir. 💫