Huzur dolu olmalı ya bir insanın yanında huzurlu hissetmeliyim. Başımı ağrıtmamalı, çözüm odaklı bir insan olmalı. İnatlaşmamalı benimle. Bir o kadar da güçlü bir karaktere sahip olmalı, benim kadar değil ama bana yakın olmalı. Zeki olmalı falan bir ton şey sayarım
İçime sinmeyenle işim olmaz çünkü belki de sorun bu ama bana doğru gelen neyse onda ısrar etmek de benim huyum önüme gelene sulanmam tabiki ve bu işlerde ciddiyet gerek bence
İşte öyle olmuyor.. Başak burcu mükemmel adam istemiyor. Kendisi dokunuş yapacak illa o adamı giydirsin istiyor o tarz yapsın yoksa bu adam zaten oluk der kendini ezik hissediyor.
Ben oğlak yükselen koç ay akrep alçalan terazi. Senle ben olmamız imkansız. Ben deccal. Beni kandırmak imkansız.. fazla titiz.. temiz.. ve aurasi.. yüksek farkındalığı olan biriyim.
Şahsen pek etliye sütlüye karışmam giydirmemi isterse o zman değerlim olan şahsın ( iti köpeği olduğum için🥲maalesef belki de bundan kaybediyorum) yaparız bişeyler
Aç biriyle olma gözü de gönlü de tok biriyle ol.. yoksa güzel bir ilişkin olmaz toksit bir ilişkin olur psikolojinbozulur. Huzursuz olursun verdiğin değeri zaman alamazsın.. tek taraflı sevmiş olursun.. yani şunu söyleyeyim sana kadınlar tecrübeli birini istemiyor daha temiz birini istiyor ya bu sonradan açılıyor bu insanlar sonra ne oluyor biliyor musun eşş**ek kendini yarış atı zannediyor. O yüzden dürüst ve doymuş biriyle olursan emin ol dünya güzeli de gelse ona rest çeker. Kendimden örnek verdim benim gibi biriyle olman dileğiyle iyi geceler. Kardeşim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Boğa erkekleri daha iyidir başaklar için, oğlaklar sinirleriyle oynar başağın, başak kadının çemkirmesini istemeyiz akljda
Tanıdığım bütün boğalar çok kırıcıydı
Boğaya kırıcı diyorsan oğlakları görünce direkt kaç
😂😅
Al işte sonra niye umıtsuzluğa düşüyorsun oluyor
Toprak niye bakıyorsun ki? Yengeç ve Yay gibi enerjik burçlar iyidir başakla
Yaylar ilgimi çekiyor aslında ama güven vermiyorlar biraz ondan kaçıyorum
Yengeç de denk gelmedi bilmiyorum
Direkt güneş burcu aldatıcı oluyor bu konularda, şimdi nasıl diyeyim deccal yay var, melek yay var
Onu nasıl ayırıyoruz 😅
Doğum haritasına bakarak :D
Sen de mi yaysın
hayır oğlağım ben
Peki
O zman sana soru sence ömrünü sonsuza dek geçireceğin kişi nasıl biri olmalı beklentilerin ne
Huzur dolu olmalı ya bir insanın yanında huzurlu hissetmeliyim. Başımı ağrıtmamalı, çözüm odaklı bir insan olmalı. İnatlaşmamalı benimle. Bir o kadar da güçlü bir karaktere sahip olmalı, benim kadar değil ama bana yakın olmalı. Zeki olmalı falan bir ton şey sayarım
Tamam aynı işte
Başakla anlaşır oğlak ama kötü bir şey olunca ortalık 56 oluyor
Tek sorun duygusal iniş çıkışlara duyarlı olduğunu düşünüyor musun
Sinirlenince köşeme çekilirim, sinirimi atar öyle yaklaşırım
Bende
Belki de aynı olduğu için mükemmel uyumu yakalayamıyordur
Aynı değiller ki başak daha duygusal
Duygusal olduğumu kabul ediyorum
Bir de alıngan oluyorsunuz siz başaklar
Yükselenimden dolayı sadece ben böyleyim sanıyordum demek hepsi böyle iyi bari 😂
yükselenin ne gfhf
Yengeç 🦀 mxlsös
Ooo iyi iyi yengeç iyidir akdaa
Sen iyi diyorsan iyidir 👍🏻👍🏻
teşekkürleer
Bir başak olarak gökten melek de düşse biz anlaşamayız
Off yaa çok sıkıcı her şey sende böyle hissediyor musun 🥲
Evet maalesef
Oğlak burcu Kadınıyım dengimi hala bulamadım öyle lanet bir buçuk uzak dur
Bir burç..
Sadece saf sevgi arıyorum başka bişey değil ama işte zamanın sorunu da bu herkes menfaat ilişkisinde
aynen burclarla evlılık olmaz kısının kendını beyencek anlascaksın umamduımn burc alakasız burc sana en sadık ve seven burc olabılır
Yani hiç bir şekilde bulamıyoruz kısaca çünkü öyle biri yok gibi bişey
tatlım oyle deme ya sen soguk duruyosun asırı guzel cekıcı seksısın ya da pas vermıyosun erkegıne
İçime sinmeyenle işim olmaz çünkü belki de sorun bu ama bana doğru gelen neyse onda ısrar etmek de benim huyum önüme gelene sulanmam tabiki ve bu işlerde ciddiyet gerek bence
paz vermek bakmak ılgını bellı etmek sulanmak baska yanı
İlgimi çekerse ilgimi belli ederim ki
hımm hadı bakalım
bir oğlaktan Uzak dur shshs
herkes bunu diyor 😂🥲
Özellikle evliyse
@sgdgehehdh
Bizi çekemesler gusum
İkiside olmaz mı yani
Şaka şaka inanma burçlara
O zman insanlar genel olarak uyumsuz bazen asla kimseyi sevemiycekmişim gibi hissediyorum
Evet, insanın kendisiyle veya etrafıyla alakalı bi durum maalesef
Zamanı gelir elbet beklemeden başka çare yok zaten
Enayi burcu uygundur.
Yönlendirmeyi sever Başak kadını.
Oğlak asla yönlendirilmez.
Enayi burcu hangisi oluyor tam olarak
Yönlendirilmeyi de sevebilirim sadece mantığıma hitap etmen yeterli
Sana balık.. ya da çakma koç öneriyorum karı kılıklı bunlar ya da ikizler olur. Tam sizlik.
Biz eril burcuz fazla erkeksi size gelmez
İşte öyle olmuyor.. Başak burcu mükemmel adam istemiyor. Kendisi dokunuş yapacak illa o adamı giydirsin istiyor o tarz yapsın yoksa bu adam zaten oluk der kendini ezik hissediyor.
Hmm öyle mi oluyor. Dur tahmin ediyim sen boğa burcu musun
Ben oğlak yükselen koç ay akrep alçalan terazi. Senle ben olmamız imkansız. Ben deccal. Beni kandırmak imkansız.. fazla titiz.. temiz.. ve aurasi.. yüksek farkındalığı olan biriyim.
O yüzden sana önerdiğim kişilere bak. Onlar hanımcı oluyor..
Şahsen pek etliye sütlüye karışmam giydirmemi isterse o zman değerlim olan şahsın ( iti köpeği olduğum için🥲maalesef belki de bundan kaybediyorum) yaparız bişeyler
Vallahi orası beni ilgilendirmiyor neyden kaybettiğin.
Eril burç arama diyorsun derdim şu sadece benim olsun bi tane olsun beni bi tanesi gibi sevsin bu kadar.. ama bu da en zor şey sanırım
Okey anladım teşekkür ederim görüşün için
Senin yükselen falan ne
Yükselen yengeç
O zaman sen anaç birisin daha duygusal daha evcimen Güven ararsın sadık birini ararsın
Evet öyleyim maalesef ki
Sana tek bir tavsiyem var...
Nedir
Aç biriyle olma gözü de gönlü de tok biriyle ol.. yoksa güzel bir ilişkin olmaz toksit bir ilişkin olur psikolojinbozulur.
Huzursuz olursun verdiğin değeri zaman alamazsın.. tek taraflı sevmiş olursun.. yani şunu söyleyeyim sana kadınlar tecrübeli birini istemiyor daha temiz birini istiyor ya bu sonradan açılıyor bu insanlar sonra ne oluyor biliyor musun eşş**ek kendini yarış atı zannediyor. O yüzden dürüst ve doymuş biriyle olursan emin ol dünya güzeli de gelse ona rest çeker. Kendimden örnek verdim benim gibi biriyle olman dileğiyle iyi geceler. Kardeşim.
İyi geceler teşekkür ederim 🌸
Yükselen ay ve alçalan önemli
Özellikle alçalan
Burcun ne alakası var
Başağım ama bilmiyorum
Başak başak
Emin misin imkansız gibi geliyor da
Niye imkansız olsun. Seni senden başkası anlayamaz
O da doğru 🥲
🍀🫶
Kova diye biliyorum
(Boğayım)