Rüyamda erkek arkadaşım hakkında sürekli çelişkili şeyler görüyorum bu durumdan nasıl kurtulacağım?

Severek evleneceğiz 3 ay sonra nasipse, aileler tanıştı, kendisi benimle ve sorunlarım olunca gayet ilgili birisi, bana maddi manevi de destek oldu, zamanında bende ona olmuştum. Aç kalmama bile dayanamayan biridir, elleri ile dolabımızı yerleştirir sorumluluk sahibi bir adam ne bileyim birlikte yemek yaparız sofrayı kaldırırız. Şüphe duyacağım bir durum yaşamadım. Daha önce ciddi bir ayrılığımız olmuştu ayrılmak zorunda kalmıştık daha doğrusu o öyle bir durum yaşamıştı. 1 yıl oldu barışalı ve yaz sonu evleneceğiz fakat ben eski eşimden ve önceki durumlardan yana 6. hissim çok kuvvetli olduğu için ayrılacağım olayları işaretler ile gören biriydim ve hep yaşadım. Akrep burcuyum ve baba tarafından gelen bir durum dan dolayı mıdır nedir çoğu şey bana malum olur rüyamda. Kötüye yormak istemiyorum ama kendisine sarılırken, mutlu huzurlu gördüğüm anlar da oldu ama son 2 haftadır onu kötü görüyorum, rüyamda instagram dan sahte bir hesap açmış kızın birisine bak bu benim hesabım diye flört ediyor arkamdan. ya da bir ses duyuyorum onunla olmandan hiç mutlu değiller hiç hoşlanmadılar onu bırak diyorlar kim bilmiyorum o sesin sahibi. Dün gece de rüyamda bir taşın üstünde bir kertenkele var ve bir kadın eli ile o kertenkeleyi işaret edip bak o diyor sevgilimin adını söylüyor. Kötü anlamda. Ben çok yoruldum bu rüyalardan ya aldatırken görüyorum ya da uyarılırken. Bu son zamanlarda çok arttı ne yapıcam lütfen bir akıl verin.

Rüyamda erkek arkadaşım hakkında sürekli çelişkili şeyler görüyorum bu durumdan nasıl kurtulacağım?