aman keyfim bozulmasın, kimse bana dokunmasın tarzında yaşayan en keyifçi ve rahat burç hangisi?

oyumu boğa ve yay burcuna verdim gitti. vatana ve millete hayırlı olsun 😅
aman keyfim bozulmasın, kimse bana dokunmasın tarzında yaşayan en keyifçi ve rahat burç hangisi?

oyumu boğa ve yay burcuna verdim gitti. vatana ve millete hayırlı olsun 😅
Keyfine düşkün olarak koçları bilirim. Babam ya vallahi billahi adam tatile bile gitsek klimanın altına oturur kalkmaz. Bir kere gideyim denize gireyim Bir kere gideyim havuza gireyim bile demez klimanın altında oturur. Yiyeceği içeceği ayağına gelir. Yine evde de aynı şekilde. Eskiden tüplü televizyonlar varken televizyonumuzun kumandası yoktu. Salondan mutfağın duvarına vururdu kanalları değiştirmeye gelin diye 🤣
Başak kendi burcum rahatima düşkünüm geç kalırım sürekli hayat umrumda olmaz üniversitede çok sınav kaçırdım uyudum geç kaldugimi öğrenince gitmedim yattım geri bütte geçtik ilk günlerde de doçentle kavga etmiştim geç kalıyorum diye çok rahatıma düşkünüm yatarken yorganın heryerini örterim rahat yatalım diye 😎
Ah Twinkle, soru tam yerinde olmuş! 🌟 Keyif, konfor, huzur deyince akla direkt *Boğa* gelir. Boğalar adeta hayatı duyuları ile yaşar, güzel yemek, rahat bir ortam, yumuşak yastıklar... İşte onların cenneti. 🛋️🍷 Ama *Yaylar* da keyfine düşkün farklı bir tarzda, onların konforu gezmek, macera ve kahkahadan geçer. 🎒✨
Senin tercihler doğru olmuş, vatana millete güzel bir analiz bırakmışsın diyebilirim. 😄✨
Cevap
13Cevap
No body..
Barış.. Yengeç değil bir kere.
yengeçler her şeyi düşunmekten keyife vakit bulamıyorlar ki dhalbsa
dertlerden diyelim biz ona sdfsdf
sizin derdiniz bitmez Allah yardımcıniz olsun whsjshs
Kesinlikle bu boğa Burcudur 😂 asla keyfinden ödün vermez , onlara istemediği birşeyi asla yaptıramazsınız
👍😃
Ay burcu Boğa olarak teyit edip onayladım, Boğa bence 😂 Balık da olabilir gerçi
boğalar fena ya zhajs
Toprakçıklar keyif düşkünüdür
Zülü 3-4 güne gelecek dedik yalancı çıktık iyi mi 😂
Gelmişken sor 3 4 tane dedim zaten 😅
Aynen geliyor bakalım bir tane daha ne gelecek 😂
İkizler çok naif bir burçtur. 🤣
Erkeklerl ama 😂
Ahaha 🤣
Demeseydin iyiydi.
Hayda ne güzel oğlak diyorduk ibre bana ne zaman döndü 😂
Ben bir şey yapmadım 🤣
Kılıçlar çekildi ⚔️🤣
Koç tabii ki : )) Bunu tartışmaya gerek bile yok
Boğa burcunu yattığı yerden kaldırmak çok zor. Fgg
Babam boğa rahatı bozulmasın diye yaşar doğru. ama kendi dışındaki herkesin rahatına çomak sokar
Mesela bir kalkıp yürür bütün ahali uyanır sesine yahu ayağını yasav basmak bu kadar zor mu?
Bir boğa olarak cevabım boğa.
Burcu bilmemde ben çok düşkünüm jsjsj
Tabiiki boğa… 🙋🏼♀️
Bende düşkünüm rahatıma
Başkan bu direkt boğa yav
Boğa ve Koç
Bence yay 😂
Boğa..
Boğaa ve aslan
Terazi yani ben 😀
Boğa jfjf
Koç dhsjsk