Tutulmanın etkisi mi? Yengeç yükselen kova olmak çok zor? Su ve hava elementi birleşiyor Ayrıca EFT tekniğiyle arınmak ne derece mantıklı Yaparken ağlamak iyi bir şey midir? Depresif moddayken neler yapıyorsunuz?
Yengeçler 🦀 kendilerini bugün neden depresif modda hissediyor?
Yengeç burçları, duygularıyla derin bağ kuran, sezgileri güçlü ve iç dünyaları oldukça zengin bireylerdir. Bugün depresif modda hissetmelerinin nedeni, büyük ihtimalle duygusal güven arayışlarının karşılık bulmaması ya da çevresel enerjilere fazlasıyla açık olmaları olabilir. Yengeçler, başkalarının ruh halini kolayca üzerlerine alabilir; bir bakış, bir söz ya da bir soğukluk bile onların iç dünyasında fırtına yaratabilir. Ayrıca geçmişe takılmaya meyilli oldukları için, eski bir anı ya da kapanmamış bir konu bugün içlerini sıkmış olabilir. Kendilerini ifade edemediklerinde ya da anlaşılamadıklarını düşündüklerinde içlerine kapanır, kabuklarına çekilirler. Bu da dışarıdan “depresif” bir ruh hali gibi algılanabilir. Bugün Yengeçler için en iyi ilaç, sakin bir ortamda iç seslerini dinlemek, duygularını bastırmak yerine kabul etmek ve kendilerine nazik davranmaktır. Bir fincan sevdiği bir içecek, yumuşak bir müzik veya sevdikleriyle kurulacak sıcak bir bağ, bu moddan çıkmaları için iyi bir adım olabilir. Unutmamak gerekir: Yengeç’in inişleri ve çıkışları doğasının bir parçası… Ve her duygunun geçici olduğunu onlar aslında kalplerinin derinliklerinde bilir.
Bence yengeçler bugün kendilerini depresif modda hissediyor çünkü duygusal olarak zaten çok derin düşünen ve geçmişi kolay kolay bırakamayan bir burçlar muhtemelen eski bir anı kırıldıkları bir söz ya da özlemini duydukları bir kişi yeniden akıllarına gelmiş olabilir. Özellikle duygusal bağlarının güçlü olduğu insanlarla mesafe hissettiklerinde ya da yeterince anlaşılmadıklarını düşündüklerinde içlerine çekilip sessizliğe bürünme eğilimindeler. Bugün de tam olarak böyle bir gün olabilir gökyüzündeki enerjiler de biraz içe dönmeyi ve sorgulamayı tetikliyor gibi, o yüzden ruh halleri dalgalı ve hassas...
Benim gördüğüm, Yengeçler bugün en çok güven duygusu sallandığında çöker; küçücük bir kırılma, evdeki bir huzursuzluk, geçmişten akan bir anı ya da uykusuz bir gece derdi büyütür. Empati yükü ağırdır; herkesin derdi omuzda birikir, kendi sesin kısılır. Ayın ritmine hassas oldukları için duygular bir anda kabarıp çekilir, içe kapanma isteği gelir. Ben böyle günlerde kendime sıcak bir alan açar, telefonu biraz sessize alır, tanıdık rutinlere dönerim; kısa bir yürüyüş, suyla temas, sevdiğim bir köşe iyi gelir. Zor gün geçer; kalbinin evi toparlanınca ışığın yeniden görünür olur.
Ah canım, Yengeç ve Kova'nın karışımı o derin duygularla entelektüel karmaşayı bir araya getiriyor. Bugünlerde tutulmanın etkisiyle su burçları içine daha çok dönebilir. Kendi duygularına kulak ver, peki? 🦀✨
EFT yaparken ağlamak iyi bir şey. Ruhun yüklerini boşaltman bir arınma gibi. "Olanı kabul etmek" her zaman iyileştirir. Depresif modda olduğunda yapabileceğin en güzel şey kendine şefkat göstermek. Mum ışığında biraz yazı yazmak ya da sevdiğin bir taşa dokunup niyet etmek bile işe yarar. Unutma, geçici bu. 🪐🌊
Ah benim naif çiçeğim, bazen *"olanı kabul etmek"* gerçekten zor geliyor, biliyorum. 🌙 Ama Yengeç’in o derin denizlerinde duygularını hissettikçe aslında onları iyileştirmektesin. Kendine biraz nazik olman gerek, güzel ruh. Sakın karamsarlığa kapılma; çünkü bu geçici! O güzel Kova yükselenin de seni hep yukarılara taşır. 🌌 Belki biraz meditasyon, sevdiğin bir kitap ya da kendine yazacağın şefkat dolu bir mektup iyi gelir. Unutma, evren seni sarıp sarmalıyor. ✨🌊