• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Astroloji & Burçlar

Hayatınıza balık burcu erkeği girdi mi kızlaarr?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
Balık erkekleri nasıldır?
Hayatınıza balık burcu erkeği girdi mi kızlaarr?
Erkek Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• тωιикℓє
    тωιикℓє Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    Yay
    10 ay

Evet hayatıma balık burcu erkeği girdi balık burcu erkekleri ile Ben asla yapamıyorum Hani Zaten sevmiyordum ve nefret ediyordum balık burcu erkeklerinden Hani bir kere daha deneyim dedim ne kaybederim denedim ve hüsran.

Balık burçları o kadar Sabit fikirli ve o kadar her şeyi detaylı inceliyorlar ki karşılarındaki insanı çok fazla yoruyorlar. onlar istiyor ki benim yazdığım her şeyi A'dan Z'ye dikkat et Dikkatli oku ve hepsine teker teker cevap ver benim hiçbir şeyim askıda kalmasın. çok fazla dikkatliler ve sürekli sorguluyorlar. kendini sürekli bir Sorgu altında ve kısıtlama içerisinde hissediyorsun çünkü devamlı şu moddalar Yani neden geç cevap verdin, ne oldu, niye yazmadın , yanlışlıkla Görüldü mü attın neden görüldü attın, maksadın ne, Amacın ne yani o kadar bunaltıp sıkıyorlar ki insanı olacak gibi değil. Bir de çok ciddi derecede Manipüle ediyorlar diyelim ki, bir konu hakkında tartışıyorsunuz Sen o konuda haklı bile olsan bak gerçekten söylüyorum o konuda %100 haklı bile olsan balık burcu eviriyor çeviriyor laf sokmaya çalışıyor ve Manipüle ede ede seni suçlu konumuna getiriyor ve sen kendini o suçun içerisinde buluyorsun. çünkü balık burçları, çok güzel kurban rolü oynuyorlar kendilerini çok güzel bir şekilde yağ gibi üste çıkarıyorlar. ve en sevmediğim şey de şu insanları duygusal olarak sömürüyorlar diyelim ki balık burcu bir konuda haklı tamam mı Ve sen ona, haklısın sensin Demen için sürekli Balık burcunu övgülemen için balık burcu kurban rolü oynuyor yine özür diliyor. Bak haklı ama özür diliyor Neden Çünkü senin suçlu konumuna çıkaracak sana Özür dilettirecek sana Vicdan yaptıracak aşırı sinsiler aklı olan balık burcu ile yapmaz.

3
    22 Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      Yay
      10 ay

amma çok giydirmişsin 😂 ben böyle biri değilim. ya da ben tam balık değilim. bu bahsettiğin suçlu düşürme huyunu bildiğim kadarıyla yengeç erkekleri çok yapıyor hatta yengeç arkadaşım var onun bu huyundan nefret ediyorum napar eder manipüle ederek %100 senin haklı oldugun bişeyde kendi suçunu inkar edip seni suçlu düşürür sonra dersin acaba ben mi hata yapıyorum. balık böyle olamaz ki. teraziyle yansıma olan bir burç eşitlikten dengeden yana olur. ayrıca balık sabit fikirli olamaz değişken doğasına aykırı bişey bu. sadece çok emin oldugu bir konuda taviz vermez bildiğinden vazgeçmez.

Yorumla
    • тωιикℓє
      тωιикℓє
      Yay
      10 ay

Şimdi öyle bir burçtan örnek verdim ki terazi dedin değil mi bu bahsettiğim huyların Hepsi bu karakter yapısının Hepsi terazide de var terazilerin ne kadar lanet ve anlaşılmaz bir burç olduğunu insanlar görmek istemiyor Bence sebebi de şu hava grupları genel olarak enerjik ve pozitif burçlar olduğu için terazi burcunu da öyle zannediyorlar çok büyük bir yanılgı terazi burcu Hava grubu olarak bile görmüyorum ben

Yorumla
    • тωιикℓє
      тωιикℓє
      Yay
      10 ay

Terazi burcuna 10 kere yap çok ciddi anlamda söylüyorum Onu ben çok terazi burcu tanıdım kadının da tanıdım erkeğini de 10 kere yap bir kere Yapma senden daha kötüsü yok ya da onunla konuşurken yanlışlıkla onun hoşuna gitmeyecek bir kelime kullan artık senin kendini ifade etmene bile izin vermezler seni hem Manipüle ederler hem de çok güzel ağzına scarlar😂😂

Yorumla
    • тωιикℓє
      тωιикℓє
      Yay
      10 ay

Ayrıca sen diyebilirsin Ben böyle değilim zaten balıklar hep öyle der Ben böyle değilim bu huy bende yok yapıyorlar Yani bunu ne zaman birileri Onlar hakkında olumsuz bir şey söylese Hayır ben böyle bir insan değilim içten içe öylesiniz inkar etmeyin sinir oluyorum balıklara ben ya delireceğim artık ben balık burcunun hayattan silinmesini istiyorum😂😂😂

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      Yay
      10 ay

biliyorum zaten teraziler gerçekten bok gibi bi burç. hava grubu olarak görmüyorum olayı yanlış hava grubunun nirvana yapmış halidir. aşırı dengesizler. ikizler çok masum kalır terazinin yanında. öncü burç olmaları onları daha da berbatlaştırıyor. yengeç koç terazi ve oğlak 4 öncü burçtur ve hepsi de kavgacı tiplerdir

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      Yay
      10 ay

ben o söylediğin balıklar gibi değilim diyorum eminim kendimden. biriyle tartışsam haklıysa haklısın derim kıvırtmaya çalışmam manipüle etmeye çalışmam ama şu var ki balıgın hayal gücü yüksek , karşıdakinin göremediği ihtimaller aklıma gelirse o ihtimalleri de dahil edip ayrıntılı analiz yaparak sonuç çıkarırım ve adam %100 haklı gibi konuşsa bile o kişiye katılmam. suç bastırmaktan kastın buysa evet öyleyim çünkü karşının her dediğine inanmam. ama bile bile suç bastırma olayını en çok yengeçler sonra akrepler yapıyor benim bildiğim. hatta akrepler çıkarları için yalan söylemekten hiç korkmaz yalanlarını yalan olarak da görmezler tuhaf şekilde. bana göre akrepler kötülük abidesi bir burç.

Yorumla
    • тωιикℓє
      тωιикℓє
      Yay
      10 ay

Aslında olay tam olarak bu zaten şimdi dedin ya az önce karşıdakinin göremediği ihtimalleri söylerim ve %100 haklı olduğunu düşünüyorsa o kişiye katılmam gibi bir şey söyledin ya işte tam olarak olay bu Siz Detaylara o kadar çok haddinden fazla çok iniyorsunuz ki hem karşınızdaki insanı çok ciddi derecede yoruyorsunuz ve canından bezdiriyorsunuz hem de çok gereksiz noktalara takılıyorsunuz diyelim ki konu tartıştığınız konu çok önemli bir konu Ama siz o önemli konunun içinde hiç önemsenmeyecek ince detayları bile göz önünde bulunduruyorsunuz. Ve bu Bulunduğunuz çok Küçücük küçücük umursanmayacak detayları büyütüyorsunuz büyütüyorsunuz bir dağ yapıyorsunuz ve konu her ne olursa olsun o detaylardan dolayı haklı çıkarıyorsunuz kendinizi

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      Yay
      10 ay

sksksks güzel açıkladın. evet ama balık olmak bunu gerektirmez mi? neticede hayal gücüyle öne çıkmış bir burç. bir tane astrolog var ikizler burcu barbaros kozan bilirsin. diyor ki balıklarla tartışıyorsanız %100 siz haksızsınızdır diyor kendisi bunu söylüyor bunu bi videoda bulabilirsem atıcam sana. bunu neye göre söylediğini az çok tahmin ediyorsundur karşı tarafın göremediğini görebiliyor balık. bak bu adam balıkları seviyor ve övüyor da zeki bi burç diyor aksine yengeçlere ise sürekli sövüyor gömüyor onları çünkü kavgacı ve fesat tipler diyor. hatta demişti ki bi insanın zeka düzeyini en basit yoldan ortaya çıkarmak burçların satrançtaki başarısıyla anlaşılabilir. ve dünyada satranç şampiyonu en fazla çıkaran burçlar sıralamasında ateş grupları özellikle yay, koç ve balık akrep var demişti. hatta dünyadaki en büyük satranç ustasının balık burcu bir rahip oldugunu söylemişti. toprak grubunu zaten hep gömüyor biliyosun ve hiç şampiyon çıkarmamış topraklar. şimdi bunu niye anlattım? sen diyorsun ki detaylarda çok takılıyosunuz gereksiz yere. bunu başaklar da yapıyor dedin ve başaklarla bu yüzden belki de uyumlu oluyor balık dedin evet doğru. ama şu noktayı atlıyorsunuz siz. bir şeyin detaylarını bilmeden ve analitik şekilde düşünmeden başının doğru oldugunu bildiğin şeylerin sonunun doğru olduguna emin olamazsın çıkarımların yanlış olabilir. eğer böyle olmasaydı analitik düşünen insanlar sayesinde bu yaşadıgımız dünyada bu kadar hayatı kolaylaştıran teknolojik gelişmeler olmazdı. Hayal gücünün ve derinliğin en büyük örneği balık burcu olan Einstein değil mi zaten? adamın kuramlarıyla değişti her şey. yay veya koç gibi sabırsız bir burcun böyle konularda başarılı olması beklenemezdi bana göre. çünkü gerçekten çok yüzeyselsiniz ve hava grupları da bana göre yüzeysel.

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      Yay
      10 ay

sığmadı devam ediyorum...

mesela karatay da balık burcu ve tüm tıp dünyası tarafından aforoz ediliyor ama kadın bildiğinden vazgeçmiyor ve hastaları üzerindeki olumlu geri dönüşler ne kadar haklı oldugunu da gösteriyor takipçileri artmazdı yoksa bu kadar. ha eksiği var mı var tabi çok fazla çünkü sağlık alanında kendince keşfetmesi gereken bazı noktalar daha var. ama diğer doktorlara göre farklı bir perspektiften bakmış olaylara ve türkiyede bu etkiyi yapabilmiş karatay.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

yazdığın her cümlede o kadar haklısın ki ağzına sağlık canım ya. Kesinlikle öyle çok doğru. Benim erkek kardeşm de balık ve o da aynen dediğin gibi.

Yorumla
    • тωιикℓє
      тωιикℓє
      Yay
      10 ay

İşte bak yine İnce düşünmüşsün Aslında olayın kısa ve özetini biliyor musun Sizin bu ince ve detaylı Düşünmeniz karşınızdaki insanı yoruyor bunaltıyor ve ilişkiden uzaklaştırıyor zaten konu bu balık burçları yorucu bir burç zor bir burç Ve karşısındaki insanı itiyor yani sizin hayatınızda kolay kolay herkes barınamaz çünkü o kadar tuhaf bir karaktere sahipsiniz ki barındırtmıyorsunuz insanı hayatınızda Mesela bu zaten yine ben detayları ve inceye girmeyeceğim öyle üstten bir şekilde konuyu kapatacağım son sözümü de bu şekilde söylüyorum balık burçları yorucu bir burç ve herkes anlaşamaz Uzun lafın kısası bu

Yorumla
    • тωιикℓє
      тωιикℓє
      Yay
      10 ay

Ayrıca Barbaros kozanı ciddi derecede çok severim Ateş burçları ile bir alıp veremediği var zaten yay burçlarına resmen öfke kusuyor adam o ayrı bir mesele ama astrolojiye ilk ilgi alanım O adam sayesinde oldu Fanatik bir şekilde o adamı takip ediyorum hiçbir videosunu kaçırmadan izliyorum çok gerçekten çok ciddi derecede seviyorum Barbaros'u kendisinin ikizler burcu olması da bana ayrı bir sempati uyandırıyor😂😂😂

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      Yay
      10 ay

eee ama ikizler olan o sempati duydugun barbaros anlamış balıgın derinliğini, sen anlayamamşsın suç kimde :D tamam sizler yay olarak balıgın dogasına terssiniz bunu anlıyorum ama böyle olmanız balıkları gömmeniz gerektiğini düşündürtmemeli. çünkü ateş grupları suyun aksine acelecidir, bencildir, anlayışsızdır, sabırsızdır neticede suyun zıttıdır ateş. hani dedin ya kim haklı kim haksız hangi merci karar verecek buna diye. bu kısmı yoruma açık tabi. bana göre olay böyledir, sana göre de öyledir. 😂 balıgı direkt genelleyerek çogunluk gibi kötülemek yerine tek bildiğim şey şudur herkes kendi burcuyla en iyi eşleşebilecek burçta insanları bulsun. ama bu balıgın yorumlardaki çogunluk gibi leş oldugu anlamına gelmiyor. sadece balıgı çözebilen insan sayısı az. sabırsız ve analitik olmayan insana tabi ki leş gibi bi burç olarak gelecektir balık. astrolojiye meraklı olanlar şunu bilir ki burçlar sona doğru gittikçe karmaşıklaşır ve balık 12. sırada son burçtur ve en yaşlı ruhtur. bu nedenle en bilge burçtur derler hatta. Evet tüm bunlar yüzünden zor bir burcuz ve sık sık inzivaya yalnızlıga çekilmeyi severiz çünkü kimse iç dünyamızı anlayamaz kolay kolay. bence insanlar balıkları anlayamadıkları için çogunluga göre leş gelmesi normal. bana göre de çogunluk leş çünkü sömürüldüklerini bile bile sisteme karşı bir ses çıkarmıyorlar ve ömürleri bir hiç uğruna heba oluyor. bak bunları en güzel o yay burcu aziz nesin açıklamıştı aslında. o adamla aynı kafadayım yay burcu olmasına rağmen ve severim de.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Ya cidden çok doğru. Size eig vereceğim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

@twinkle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Sizin burcunuz ne peki twinkle?

Yorumla
    • тωιикℓє
      тωιикℓє
      Yay
      10 ay

Haklısın burak teşekkürler shskshhs

Yorumla
    • тωιикℓє
      тωιикℓє
      Yay
      10 ay

Canım ben yay burcuyum❤

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Benim de hayatıma balık burcu girecekti az kalsın ama müsaade etmedim. Uzak duruyorum. Onların ne kadar manipüleci olduğunu kardeşimden biliyorum. Duygusallıklarıyla insanı yiyip bitiriyorlar. Allah uzak tutsun. Var mı peki başka bi uyarınız balıklar konusunda😂

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      Yay
      10 ay

senin burcun ne ki.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Abi sen niye herkese burcunu sorup duruyon 😂

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      Yay
      10 ay

merak 😂

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    10 ay

Girdi, girmez olaydı..

1
    14 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Neden

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Duygusal görünümlü p*ç bunlar. Aşırı manipülatifler. Seni haklıyken haksız duruma sokar ne olduğunu şaşırırsın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Şubat doğumlu muydu Mart doğumlu mu

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      Yay
      10 ay

bu dediğini yengeç erkekleri yapıyor seni haklıyken haksız duruma düşürme olayı yengeçlerde var. konuştgun tek balıga göre hareket ediyosan onda yengeç etkisi olabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Bilmiyorum yengeç etkisi var mı. Ama çabuk küsüyor soğuk yapıyor hep duygu sömürüsü yapıyor yaşı da büyük yani

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      Yay
      10 ay

senin burç ne ki.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Çok doğru dediniz. Yengeçle balık aynı zaten

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      Yay
      10 ay

yok aslında su grupları alıngandır genelde. çabuk alınırlar. ama en berbatı yengeçtir bu alınganlık meselesinde bi alınırsa aylarca konuşmaz küser sana 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

@acayipadamm peki balık erkeği neden bir zamanlar ilgiliyken sonra ilgisini azaltır? Mesela her gece iyi geceler her sabah günaydın derdi. 1 hafta konuşmadık, ben ona yazmadım mesajını görmedim yani çünkü beni suçluyodu yapmadığım şeylerle, o da bana yazmadı o arada sonra ben dayanamadım yazdım her şey yolunda mı diye öyle konuştuk şimdi 3-4 saatte bir cevap veriyor

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      Yay
      10 ay

işi vardır veya hayatına başkası girmiş olabilir. veya heyecanını yitirmiş olabilir sana karşı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Teşekkürler aşkım, umarım hayatına dahil etmemişsindir bu ruh hastasını 🤍

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      Yay
      10 ay

bana mı aşkım diyon

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

😂 sorana

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      Yay
      10 ay

senin burcun ne peki

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Mistik Biri
Mistik Biri Takip Et
Fenomen
10 ay
  • Ah, balık erkekleri! 🌊 Onlar tam bir duygu denizi, içtenlikleri ve hayal güçleriyle seni başka diyarlara götürürler. Etrafına şefkatle yaklaşır, romantizmi doruklarda yaşamak isterler. Ama biraz fazla hayalperest ve dağınık olabilirler. Sabır gösterebilirsen, sana kalbinin en güzel köşesini açarlar.

Bir Balık burcu kadını olarak söyleyebilirim ki, ilişkilerde derinliği ve duyguları seven biriysen, balık erkeği seni büyüleyebilir. Ama biraz karamsar ve karmaşık da olabilirler, dikkat! ✨ Neptün dokunuşlarını hissetmeyi unutma. 🌙

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

9

Cevap

5

Cevap

• KingNothing01
    KingNothing01 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 100%
    Balık
    10 ay

Ne anlamd soruyorsun

aşk anlamında gayet sadık ve tutkulu mesela

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Sanmam sadık olduklarını

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Öyle oldukları da söylenmiyor pek

Yorumla
    • KingNothing01
      KingNothing01
      Balık
      10 ay

Aksine aşık olunca gözümüz başkasını görmez

Yorumla
  • Myra_
    Myra_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 100%
    İkizler
    10 ay

Girdi.. Çapkın oluyorlar ama sevdiklerinde de tam seviyorlar.. Kolay kolay unutmazlar..

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    10 ay

Ne kadar saçma, kimse demiyor biz sorumluluk alacak insanlar değiliz. Kendi sorumluluklarımızı yapmıyoruz da böyle sqim sonik şeylere inanıyorlar.

0
    0 Yorumla
  • AkrepBurçADAM
    AkrepBurçADAM Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    Akrep
    10 ay

Kac kurtul

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Çok dogru

Yorumla
    • AkrepBurçADAM
      AkrepBurçADAM
      Akrep
      10 ay

Senin burcun ne

Yorumla
  • Eskilerdenbirkskızı
    Eskilerdenbirkskızı Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 100%
    Terazi
    10 ay

Balık erkosu uzer.

1
    16 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Neden

Yorumla
    • Eskilerdenbirkskızı
      Eskilerdenbirkskızı
      Terazi
      10 ay

Öyle aşırı manipülatif ve çoğu narsist.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Nasıl manipüle ediyodu mesela sizi

Yorumla
    • Eskilerdenbirkskızı
      Eskilerdenbirkskızı
      Terazi
      10 ay

Her konuda ediyordu zaten ben kolay manipüle olan biriyim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Sizin burcunuz neydi peki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Nasıl bitti ilişkiniz peki

Yorumla
    • Eskilerdenbirkskızı
      Eskilerdenbirkskızı
      Terazi
      10 ay

Ben terazi burcuyum. Bir şekilde bitti kurtuldum ama etkisi hala üzerimde.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Ne kadar oldu biteli

Yorumla
    • Eskilerdenbirkskızı
      Eskilerdenbirkskızı
      Terazi
      10 ay

Çok olmuyor bir ay falan.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

1-2 aya geçer etkisi herhalde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Geri dönme de

Yorumla
    • Eskilerdenbirkskızı
      Eskilerdenbirkskızı
      Terazi
      10 ay

Umarım..

Yorumla
    • Eskilerdenbirkskızı
      Eskilerdenbirkskızı
      Terazi
      10 ay

Yok dönmem, genelde kişi yazmazsa yazan taraf ben olmam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Neden bitti peki

Yorumla
    • Eskilerdenbirkskızı
      Eskilerdenbirkskızı
      Terazi
      10 ay

Buradan anlatamam mahrem biraz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Özelden yazdım

Yorumla
  • Dkdndn
    Dkdndn Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 100%
    Başak
    10 ay

Bulaşma

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Neden

Yorumla
    • Dkdndn
      Dkdndn
      Başak
      10 ay

Narsist olurlar hep ben haklıyım kafasındalar rahatlarına çok düşlünler istediğini vermezsen giderler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Ne isterler peki

Yorumla
    • Dkdndn
      Dkdndn
      Başak
      10 ay

Her şey

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Şubat balığı mıydı Mart balığımı

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      Yay
      10 ay

senin burç ne başak mısın

Yorumla
  • Sezencik_55
    Sezencik_55 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    Yengeç
    10 ay

Erkek kardeşim yetiyor.

0
    0 Yorumla
  • Fatma911
    Fatma911 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 97%
    Başak
    10 ay

Hayır girmedi maalesef

0
    1 Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      Yay
      10 ay

niye maalesef😂

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    10 ay

Dünyadaki en kötü şey balık erkeğidir noktaa

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Neden

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Hayatıma girenler hep öyle düşündürdü bana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Ne yaparak böyle düşündürdüler ki

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    10 ay

Leş gibi

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Neden ki ya

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    10 ay

Az kalsın giriyordu

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      10 ay

Sonra noldu😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Yüz vermedim

Yorumla
  • HayatınKahpeliği
    HayatınKahpeliği Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 100%
    Yay
    10 ay

Girmedi

0
    0 Yorumla
  • Sansliseleven
    Sansliseleven Takip Et
    Master Yaş: 109 , eic 100%
    Aslan
    10 ay

Ben balık burcuyum

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    10 ay

yooo

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Hayatınıza balık burcu erkeği girdi mi kızlaarr?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Balık erkeği sizcede boşuna var olmuomu? 6 cevap verildi
Balık burcu erkeğinden? 8 cevap verildi
Nedir bu balık erkeği ile alıp veremediğiniz? 6 cevap verildi
Ayy kılıbık pisirik balık erkeği? 10 cevap verildi
Balık burcu erkeğinden olur mu? 10 cevap verildi
Balık burcu erkeğinden olur mu? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • KS de sizi de viral videodaki birine benzeten oldu mu 🤪siz kime benzetiyorsunuz?
  • Abdülmuttalib İle size hangi tatlıyı ısmarlardık söyleyelim mi?
  • En sevdiğiniz Kadir İnanır filmi nedir?
  • Birden fazla kişiyle konuşabilir misin?
  • Renault nasıl marka sizce araba da?
  • Her zaman pozitif misin?
  • Aşk mı, karmaşa mı?
  • Nasıl sağlıklı kalırsın?
  • Megane 4 mu focus 4 mu Hangi araba daha iyi?
  • Parkta közlenmiş mısır sevenler burada mı, siz nasıl yersiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨