Evet hayatıma balık burcu erkeği girdi balık burcu erkekleri ile Ben asla yapamıyorum Hani Zaten sevmiyordum ve nefret ediyordum balık burcu erkeklerinden Hani bir kere daha deneyim dedim ne kaybederim denedim ve hüsran.
Balık burçları o kadar Sabit fikirli ve o kadar her şeyi detaylı inceliyorlar ki karşılarındaki insanı çok fazla yoruyorlar. onlar istiyor ki benim yazdığım her şeyi A'dan Z'ye dikkat et Dikkatli oku ve hepsine teker teker cevap ver benim hiçbir şeyim askıda kalmasın. çok fazla dikkatliler ve sürekli sorguluyorlar. kendini sürekli bir Sorgu altında ve kısıtlama içerisinde hissediyorsun çünkü devamlı şu moddalar Yani neden geç cevap verdin, ne oldu, niye yazmadın , yanlışlıkla Görüldü mü attın neden görüldü attın, maksadın ne, Amacın ne yani o kadar bunaltıp sıkıyorlar ki insanı olacak gibi değil. Bir de çok ciddi derecede Manipüle ediyorlar diyelim ki, bir konu hakkında tartışıyorsunuz Sen o konuda haklı bile olsan bak gerçekten söylüyorum o konuda %100 haklı bile olsan balık burcu eviriyor çeviriyor laf sokmaya çalışıyor ve Manipüle ede ede seni suçlu konumuna getiriyor ve sen kendini o suçun içerisinde buluyorsun. çünkü balık burçları, çok güzel kurban rolü oynuyorlar kendilerini çok güzel bir şekilde yağ gibi üste çıkarıyorlar. ve en sevmediğim şey de şu insanları duygusal olarak sömürüyorlar diyelim ki balık burcu bir konuda haklı tamam mı Ve sen ona, haklısın sensin Demen için sürekli Balık burcunu övgülemen için balık burcu kurban rolü oynuyor yine özür diliyor. Bak haklı ama özür diliyor Neden Çünkü senin suçlu konumuna çıkaracak sana Özür dilettirecek sana Vicdan yaptıracak aşırı sinsiler aklı olan balık burcu ile yapmaz.322 Yorumla
Yay1 yılamma çok giydirmişsin 😂 ben böyle biri değilim. ya da ben tam balık değilim. bu bahsettiğin suçlu düşürme huyunu bildiğim kadarıyla yengeç erkekleri çok yapıyor hatta yengeç arkadaşım var onun bu huyundan nefret ediyorum napar eder manipüle ederek %100 senin haklı oldugun bişeyde kendi suçunu inkar edip seni suçlu düşürür sonra dersin acaba ben mi hata yapıyorum. balık böyle olamaz ki. teraziyle yansıma olan bir burç eşitlikten dengeden yana olur. ayrıca balık sabit fikirli olamaz değişken doğasına aykırı bişey bu. sadece çok emin oldugu bir konuda taviz vermez bildiğinden vazgeçmez.
Yay1 yılŞimdi öyle bir burçtan örnek verdim ki terazi dedin değil mi bu bahsettiğim huyların Hepsi bu karakter yapısının Hepsi terazide de var terazilerin ne kadar lanet ve anlaşılmaz bir burç olduğunu insanlar görmek istemiyor Bence sebebi de şu hava grupları genel olarak enerjik ve pozitif burçlar olduğu için terazi burcunu da öyle zannediyorlar çok büyük bir yanılgı terazi burcu Hava grubu olarak bile görmüyorum ben
Yay1 yılTerazi burcuna 10 kere yap çok ciddi anlamda söylüyorum Onu ben çok terazi burcu tanıdım kadının da tanıdım erkeğini de 10 kere yap bir kere Yapma senden daha kötüsü yok ya da onunla konuşurken yanlışlıkla onun hoşuna gitmeyecek bir kelime kullan artık senin kendini ifade etmene bile izin vermezler seni hem Manipüle ederler hem de çok güzel ağzına scarlar😂😂
Yay1 yılAyrıca sen diyebilirsin Ben böyle değilim zaten balıklar hep öyle der Ben böyle değilim bu huy bende yok yapıyorlar Yani bunu ne zaman birileri Onlar hakkında olumsuz bir şey söylese Hayır ben böyle bir insan değilim içten içe öylesiniz inkar etmeyin sinir oluyorum balıklara ben ya delireceğim artık ben balık burcunun hayattan silinmesini istiyorum😂😂😂
Yay1 yılbiliyorum zaten teraziler gerçekten bok gibi bi burç. hava grubu olarak görmüyorum olayı yanlış hava grubunun nirvana yapmış halidir. aşırı dengesizler. ikizler çok masum kalır terazinin yanında. öncü burç olmaları onları daha da berbatlaştırıyor. yengeç koç terazi ve oğlak 4 öncü burçtur ve hepsi de kavgacı tiplerdir
Yay1 yılben o söylediğin balıklar gibi değilim diyorum eminim kendimden. biriyle tartışsam haklıysa haklısın derim kıvırtmaya çalışmam manipüle etmeye çalışmam ama şu var ki balıgın hayal gücü yüksek , karşıdakinin göremediği ihtimaller aklıma gelirse o ihtimalleri de dahil edip ayrıntılı analiz yaparak sonuç çıkarırım ve adam %100 haklı gibi konuşsa bile o kişiye katılmam. suç bastırmaktan kastın buysa evet öyleyim çünkü karşının her dediğine inanmam. ama bile bile suç bastırma olayını en çok yengeçler sonra akrepler yapıyor benim bildiğim. hatta akrepler çıkarları için yalan söylemekten hiç korkmaz yalanlarını yalan olarak da görmezler tuhaf şekilde. bana göre akrepler kötülük abidesi bir burç.
Yay1 yılAslında olay tam olarak bu zaten şimdi dedin ya az önce karşıdakinin göremediği ihtimalleri söylerim ve %100 haklı olduğunu düşünüyorsa o kişiye katılmam gibi bir şey söyledin ya işte tam olarak olay bu Siz Detaylara o kadar çok haddinden fazla çok iniyorsunuz ki hem karşınızdaki insanı çok ciddi derecede yoruyorsunuz ve canından bezdiriyorsunuz hem de çok gereksiz noktalara takılıyorsunuz diyelim ki konu tartıştığınız konu çok önemli bir konu Ama siz o önemli konunun içinde hiç önemsenmeyecek ince detayları bile göz önünde bulunduruyorsunuz. Ve bu Bulunduğunuz çok Küçücük küçücük umursanmayacak detayları büyütüyorsunuz büyütüyorsunuz bir dağ yapıyorsunuz ve konu her ne olursa olsun o detaylardan dolayı haklı çıkarıyorsunuz kendinizi
Yay1 yılsksksks güzel açıkladın. evet ama balık olmak bunu gerektirmez mi? neticede hayal gücüyle öne çıkmış bir burç. bir tane astrolog var ikizler burcu barbaros kozan bilirsin. diyor ki balıklarla tartışıyorsanız %100 siz haksızsınızdır diyor kendisi bunu söylüyor bunu bi videoda bulabilirsem atıcam sana. bunu neye göre söylediğini az çok tahmin ediyorsundur karşı tarafın göremediğini görebiliyor balık. bak bu adam balıkları seviyor ve övüyor da zeki bi burç diyor aksine yengeçlere ise sürekli sövüyor gömüyor onları çünkü kavgacı ve fesat tipler diyor. hatta demişti ki bi insanın zeka düzeyini en basit yoldan ortaya çıkarmak burçların satrançtaki başarısıyla anlaşılabilir. ve dünyada satranç şampiyonu en fazla çıkaran burçlar sıralamasında ateş grupları özellikle yay, koç ve balık akrep var demişti. hatta dünyadaki en büyük satranç ustasının balık burcu bir rahip oldugunu söylemişti. toprak grubunu zaten hep gömüyor biliyosun ve hiç şampiyon çıkarmamış topraklar. şimdi bunu niye anlattım? sen diyorsun ki detaylarda çok takılıyosunuz gereksiz yere. bunu başaklar da yapıyor dedin ve başaklarla bu yüzden belki de uyumlu oluyor balık dedin evet doğru. ama şu noktayı atlıyorsunuz siz. bir şeyin detaylarını bilmeden ve analitik şekilde düşünmeden başının doğru oldugunu bildiğin şeylerin sonunun doğru olduguna emin olamazsın çıkarımların yanlış olabilir. eğer böyle olmasaydı analitik düşünen insanlar sayesinde bu yaşadıgımız dünyada bu kadar hayatı kolaylaştıran teknolojik gelişmeler olmazdı. Hayal gücünün ve derinliğin en büyük örneği balık burcu olan Einstein değil mi zaten? adamın kuramlarıyla değişti her şey. yay veya koç gibi sabırsız bir burcun böyle konularda başarılı olması beklenemezdi bana göre. çünkü gerçekten çok yüzeyselsiniz ve hava grupları da bana göre yüzeysel.
Yay1 yılsığmadı devam ediyorum...
mesela karatay da balık burcu ve tüm tıp dünyası tarafından aforoz ediliyor ama kadın bildiğinden vazgeçmiyor ve hastaları üzerindeki olumlu geri dönüşler ne kadar haklı oldugunu da gösteriyor takipçileri artmazdı yoksa bu kadar. ha eksiği var mı var tabi çok fazla çünkü sağlık alanında kendince keşfetmesi gereken bazı noktalar daha var. ama diğer doktorlara göre farklı bir perspektiften bakmış olaylara ve türkiyede bu etkiyi yapabilmiş karatay.
Soran1 yılyazdığın her cümlede o kadar haklısın ki ağzına sağlık canım ya. Kesinlikle öyle çok doğru. Benim erkek kardeşm de balık ve o da aynen dediğin gibi.
Yay1 yılİşte bak yine İnce düşünmüşsün Aslında olayın kısa ve özetini biliyor musun Sizin bu ince ve detaylı Düşünmeniz karşınızdaki insanı yoruyor bunaltıyor ve ilişkiden uzaklaştırıyor zaten konu bu balık burçları yorucu bir burç zor bir burç Ve karşısındaki insanı itiyor yani sizin hayatınızda kolay kolay herkes barınamaz çünkü o kadar tuhaf bir karaktere sahipsiniz ki barındırtmıyorsunuz insanı hayatınızda Mesela bu zaten yine ben detayları ve inceye girmeyeceğim öyle üstten bir şekilde konuyu kapatacağım son sözümü de bu şekilde söylüyorum balık burçları yorucu bir burç ve herkes anlaşamaz Uzun lafın kısası bu
Yay1 yılAyrıca Barbaros kozanı ciddi derecede çok severim Ateş burçları ile bir alıp veremediği var zaten yay burçlarına resmen öfke kusuyor adam o ayrı bir mesele ama astrolojiye ilk ilgi alanım O adam sayesinde oldu Fanatik bir şekilde o adamı takip ediyorum hiçbir videosunu kaçırmadan izliyorum çok gerçekten çok ciddi derecede seviyorum Barbaros'u kendisinin ikizler burcu olması da bana ayrı bir sempati uyandırıyor😂😂😂
Yay1 yıleee ama ikizler olan o sempati duydugun barbaros anlamış balıgın derinliğini, sen anlayamamşsın suç kimde :D tamam sizler yay olarak balıgın dogasına terssiniz bunu anlıyorum ama böyle olmanız balıkları gömmeniz gerektiğini düşündürtmemeli. çünkü ateş grupları suyun aksine acelecidir, bencildir, anlayışsızdır, sabırsızdır neticede suyun zıttıdır ateş. hani dedin ya kim haklı kim haksız hangi merci karar verecek buna diye. bu kısmı yoruma açık tabi. bana göre olay böyledir, sana göre de öyledir. 😂 balıgı direkt genelleyerek çogunluk gibi kötülemek yerine tek bildiğim şey şudur herkes kendi burcuyla en iyi eşleşebilecek burçta insanları bulsun. ama bu balıgın yorumlardaki çogunluk gibi leş oldugu anlamına gelmiyor. sadece balıgı çözebilen insan sayısı az. sabırsız ve analitik olmayan insana tabi ki leş gibi bi burç olarak gelecektir balık. astrolojiye meraklı olanlar şunu bilir ki burçlar sona doğru gittikçe karmaşıklaşır ve balık 12. sırada son burçtur ve en yaşlı ruhtur. bu nedenle en bilge burçtur derler hatta. Evet tüm bunlar yüzünden zor bir burcuz ve sık sık inzivaya yalnızlıga çekilmeyi severiz çünkü kimse iç dünyamızı anlayamaz kolay kolay. bence insanlar balıkları anlayamadıkları için çogunluga göre leş gelmesi normal. bana göre de çogunluk leş çünkü sömürüldüklerini bile bile sisteme karşı bir ses çıkarmıyorlar ve ömürleri bir hiç uğruna heba oluyor. bak bunları en güzel o yay burcu aziz nesin açıklamıştı aslında. o adamla aynı kafadayım yay burcu olmasına rağmen ve severim de.
Soran1 yılYa cidden çok doğru. Size eig vereceğim
Soran1 yıl@twinkle
Soran1 yılSizin burcunuz ne peki twinkle?
Soran1 yılBenim de hayatıma balık burcu girecekti az kalsın ama müsaade etmedim. Uzak duruyorum. Onların ne kadar manipüleci olduğunu kardeşimden biliyorum. Duygusallıklarıyla insanı yiyip bitiriyorlar. Allah uzak tutsun. Var mı peki başka bi uyarınız balıklar konusunda😂
Yay1 yılsenin burcun ne ki.
Soran1 yılAbi sen niye herkese burcunu sorup duruyon 😂
Yay1 yılmerak 😂
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılGirdi, girmez olaydı..
114 Yorumla
Soran1 yılNeden
Cevap sahibi1 yılDuygusal görünümlü p*ç bunlar. Aşırı manipülatifler. Seni haklıyken haksız duruma sokar ne olduğunu şaşırırsın.
Soran1 yılŞubat doğumlu muydu Mart doğumlu mu
Yay1 yılbu dediğini yengeç erkekleri yapıyor seni haklıyken haksız duruma düşürme olayı yengeçlerde var. konuştgun tek balıga göre hareket ediyosan onda yengeç etkisi olabilir
Cevap sahibi1 yılBilmiyorum yengeç etkisi var mı. Ama çabuk küsüyor soğuk yapıyor hep duygu sömürüsü yapıyor yaşı da büyük yani
Yay1 yılsenin burç ne ki.
Soran1 yılÇok doğru dediniz. Yengeçle balık aynı zaten
Yay1 yılyok aslında su grupları alıngandır genelde. çabuk alınırlar. ama en berbatı yengeçtir bu alınganlık meselesinde bi alınırsa aylarca konuşmaz küser sana 😂
Cevap sahibi1 yıl@acayipadamm peki balık erkeği neden bir zamanlar ilgiliyken sonra ilgisini azaltır? Mesela her gece iyi geceler her sabah günaydın derdi. 1 hafta konuşmadık, ben ona yazmadım mesajını görmedim yani çünkü beni suçluyodu yapmadığım şeylerle, o da bana yazmadı o arada sonra ben dayanamadım yazdım her şey yolunda mı diye öyle konuştuk şimdi 3-4 saatte bir cevap veriyor
Yay1 yılişi vardır veya hayatına başkası girmiş olabilir. veya heyecanını yitirmiş olabilir sana karşı
Cevap sahibi11 ayTeşekkürler aşkım, umarım hayatına dahil etmemişsindir bu ruh hastasını 🤍
Yay11 aybana mı aşkım diyon
Cevap sahibi11 ay😂 sorana
Yay11 aysenin burcun ne peki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
1 yılNe anlamd soruyorsun
aşk anlamında gayet sadık ve tutkulu mesela
03 Yorumla
Soran1 yılSanmam sadık olduklarını
Soran1 yılÖyle oldukları da söylenmiyor pek
Balık1 yılAksine aşık olunca gözümüz başkasını görmez
Girdi.. Çapkın oluyorlar ama sevdiklerinde de tam seviyorlar.. Kolay kolay unutmazlar..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe kadar saçma, kimse demiyor biz sorumluluk alacak insanlar değiliz. Kendi sorumluluklarımızı yapmıyoruz da böyle sqim sonik şeylere inanıyorlar.
00 Yorumla
1 yılKac kurtul
12 Yorumla
Soran1 yılÇok dogru
Akrep1 yılSenin burcun ne
1 yılBalık erkosu uzer.
116 Yorumla
Soran1 yılNeden
Terazi1 yılÖyle aşırı manipülatif ve çoğu narsist.
Soran1 yılNasıl manipüle ediyodu mesela sizi
Terazi1 yılHer konuda ediyordu zaten ben kolay manipüle olan biriyim.
Soran1 yılSizin burcunuz neydi peki
Soran1 yılNasıl bitti ilişkiniz peki
Terazi1 yılBen terazi burcuyum. Bir şekilde bitti kurtuldum ama etkisi hala üzerimde.
Soran1 yılNe kadar oldu biteli
Terazi1 yılÇok olmuyor bir ay falan.
Soran1 yıl1-2 aya geçer etkisi herhalde
Soran1 yılGeri dönme de
Terazi1 yılUmarım..
Terazi1 yılYok dönmem, genelde kişi yazmazsa yazan taraf ben olmam
Soran1 yılNeden bitti peki
Terazi1 yılBuradan anlatamam mahrem biraz.
Soran1 yılÖzelden yazdım
Bulaşma
16 Yorumla
Soran1 yılNeden
Soran1 yılNe isterler peki
Soran1 yılŞubat balığı mıydı Mart balığımı
Yay1 yılsenin burç ne başak mısın
1 yılErkek kardeşim yetiyor.
00 YorumlaHayır girmedi maalesef
01 Yorumla
Yay1 yılniye maalesef😂
Gizli Üye(18-24)1 yılDünyadaki en kötü şey balık erkeğidir noktaa