Bence hepsi duyuların insanı yanıtmasından ibaret ve güya bu varlıkların küçükken anlatım şekline göre gelişen korku fobileri kara büyü vs. Gibi şeylerde çabası böyle saçmalıklara inanmayın siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında

Bence hepsi duyuların insanı yanıtmasından ibaret ve güya bu varlıkların küçükken anlatım şekline göre gelişen korku fobileri kara büyü vs. Gibi şeylerde çabası böyle saçmalıklara inanmayın siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında

Elbet de inanmak gerek.
Onlara karsi cok arastirma yaptim.
Cok agir insana cöküyorlar bildigin.
Hayir kurma degil test edebilirsin
Kardesim kendini kandirmak nasil oluyor
Kardesim öyle bir sey degil.
Onlarin davet edilmesi icin belli basli süreleri tersten okuyorsun. Gelirse gitmez de.
Evet kesin varlar bence böyle şeylere inanmak heyecan katmıyor mu zaten
Olabilir kanki
İnanırım birkaç kez paranormal şeylere şahit oldum
Astral seyahat ya da dağda kimsenin olmadığı yerde taslanmak gibi
Aynen kardeşim sen ona inan
Öğrenmişsiniz bir psikoloji böyle devam
Kanka gece 2-3 dağdayız iki üç kişi Yaşam belirtisi ışık yok çevrede Arabanın jantlarina taşlar geliyo görüyorsun sesi duyuorsun Kuran'da bile yazan şeyleri inkar etmek sapkınlık tır
Aynen kanka dağda köpekler ayılar bizi taşladı
Bilerek janta attılar hatta
Sapkın inançsız birine ne anlatabilirsin ki Sabaha kadar anlatsam ne olur inancın noktan olduktan sonra kutsal kitabında geçenleri inkar eden birine
Yok kendimi yoramam kb Sen inandığın şeye inanmaya devam et bende öyle
Öldüğümüzde ya da bazı şeyleri kendin yaşarsan zaten hangisi doğru hangisi yanlış meydana çıkacak
Cevap
2Cevap
Hayır inanmıyorum.
her şey gerçek ama Allah biz korkmayalım diye onları görünmez yapmış bir hikaye vardı unuttum
şu internetteki kötülüklerdeki ısrara bir bak neden olsun bu ısrar şeytan elbette var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?