Bunun anlamı ne sizce?

Ben rüyamda bir yerdeydin sonra orada bir sürü şeytanlar satanistler ve cinler vardı hepsi beraber benim etrafımı sarmıştı ben o kadar korktumki rüyamda felak nas ve ihlas okuyordum hemen yanımda bir kız oturuyordu ama kızın içinde şeytan vardı ona diyorum senden korkmuyorum sesimi yükselterek süre okuyordum sonra o şeytan kızın içinden çıktı boynuzları vardı karşıma geçti öfkeliydi kızın içinden çıkardım diye ay o kadar korkutucuydu ki uyanınca terlemiştim bayahayır satanistlikle falan ilgilenmiyorum hatta bu tarz şeyleri hiç düşünmüyorum birden rüyama girdi birde kaç seferdir çok korkunç rüyalar görüyorum bizim bir komşumuz var kaç seferdir rüyamda kadının bana büyü yaptığını görüyorum hatta normalde bu kadın bize hiç gelmezdi gelse çok nadir geliyordu ama bu aralar her gün sebepsiz yere bizim eve geliyor sonra kızı bugüne kadar bir kez bile bize hiç gelmedi birgün bize geldi dedi okulda kutlamamı var ne saçımı düzleştirebilir misin diye ısrar etti bende düzleştirdim sonra dedi tokam yok bana bir tane tokanı ver ben sana geri getirecem ne kız geldi ne de tokamı getirdi sonra annesi bize geldi annemler evde yoktu kadın yine geldi bana 1 avuç fındık verdi ye dedi ben yemedim için bozuldu attım bir kez rüyamda bir duvarın kenarında bir yumurta gördüm üstüne bir kalp ortasında bir sürü delik vardı büyüydü ardından bir kez daha gördüm o dediğim kadının elinde 2 tane yumurta vardı büyüydü bir kez şey gördüm bir yerde oturuyordum bana iğne batırıyordu yani rüyamda görmüştüm o kadını her gördüğümde için huzursuz oluyor
Bunun anlamı ne sizce?