Dertsiz, sıkıntısız, mutluluk, huzur dolu yıllar diliyorum😄✌🏻🙏🏻
Burçların psikolojik hastalıkları nelerdir?
Dertsiz, sıkıntısız, mutluluk, huzur dolu yıllar diliyorum😄✌🏻🙏🏻
🍀
Ohh be panik atakla kurtuldum🏹😜😄 ama bu doğru 👍🏻

Cevap
7Cevap
Yengeç burcu
Manik depresyon diyor bak.. dönem dönem yaşanıyor bu tarz şeyler)
Bence hepsinin toplamı Başak OKB bize az gelir 🌾🦋🪴🌻
Panik atak diyor shshha
😀
Soru tamamen mizahi 😃
😄 yap tabi ya, şakasız, mizahsız bir hayat hiç çekilmiyor ✌🏻
😀Kus canım kus, öyle nemrut, pis kişiler üzerlerine kusulmayı hak ediyorlar
😄 yap ✌🏻haha
Histrionik ne demek acaba
Histrionik kişilik bozukluğu Amerikan Psikiyatri Birliği tarafından genellikle yetişkinliğin ilk dönemlerinde başlayan, aşırı duygusallık ve dikkat çekmek, çevresi tarafından onay arama ihtiyacının yüksekliği ile kendini belli eden kişilik bozukluğu olarak tanımlanmıştır.
Çok mantıklı geldi şuan😂😂
Manik depresyonu nedir teraziyim
İki uçlu duygudurum bozukluğu, her biri günlerden haftalara kadar süren depresif ve manik periyotlar ile karakterize edilen, bireyin tamamıyla sağlıklı bir duygudurum vaziyetine de girebildiği, bir duygudurum bozukluğudur.
Ne demek😀
Başak ne oluyor ki snnd
😀🤪Obsesif-kompulsif bozukluk, bireyin rahatsız edici düşüncelere sahip olduğu ve/veya belirli rutinleri, sıkıntıya yol açacak veya genel işlevi bozacak ölçüde tekrar tekrar yapma ihtiyacı hissettiği zihinsel ve davranışsal bir bozukluktur.
Ama bu temizlikte bence😄✌🏻
Titiz, temiz, ama çok abartma😀
Sen yinede çok yorma kendini 😀
Neden çok iş yapıp titizlik ve temizlik yaptığın da yorulmaz mısın sen, robot musun? 😃
Geçmiş olsun
Önemli değil, dikkat et kendine
Depresyon hıhhhh… Yanımdan geçemez….
Panik atak mış dogrudur heralde fjfjjg
şizofren diyor ama ben öyle değilim
Yengeç hiçbir şey beni hasta edemez
İlk defa doğru çıktı :d
Narsizim diyor alakası yok ama.
parona deyilim ama burcum öyle söylüyor🙂
Narsisizm doğru olabilir bu 😃
Başak da doğru ben de vardı
Kesinlikle Kova doğru
Bende de kaygı bozukluğu var yardm
Kaygı bozukluklarıyla başa çıkmanın bazı yolları kaygı hakkında bilgi edinmek, farkındalık, gevşeme teknikleri, doğru nefes teknikleri, beslenme düzenlemeleri, egzersiz, iddialı olmayı öğrenmek, öz saygıyı geliştirmek, bilişsel terapi, maruz bırakma terapisi, yapılandırılmış problem çözme, ilaç tedavisi ve destek grupları yer alır.
Çok düşünme
Allah Allah elinde değil de nerede o zaman, iş sende çözümlenmeli, iradeni, vicdanını devreye sokmalısın, yoksa kimse yardımcı olamaz.
Kendi hayatında olan biten durumların içsel dışa yansıması
Hiç gülmez misin sen?
Geçmişe dönük bir travman varsa o travma ya da travmalarını boş bir beyaz kapıda yaz sonra o kağıdı son bir kez oku ve yak 🔥 geçmişe dayalı travmalarını yok et, daha sonra aklına gündelik ya da aile ile ilgili ya da dostlarınla işli kuruntular edişiler geldiğinde gözlerini kapa e kendini en çok hoşuna giden mekanda gör ve orada mutlu olduğunu hisset bir nebze yardımcı olduysam ne mutlu bana✌🏻
Olur 👍🏻 sende bana iyi dualarında yer ver 🙏🏻
🙏🏻 amin seninde nasip olsun inşAllah
Megalonami ne la
Hiç iyi bir şey değil, tüh 😂😜
Borderline
Şizofreni ))
Narsisizm mi 😳
Paranoya😯
Boğalar para olmayınca depresyona girerler
Şizofreni ayyy yok değilim 🙂
Çok hareketliyim doğru valla kova 🪣
Ay çok güldüm paranoya 🤪😂😂
Şizofreniden şüphe ediyordum zaten
Borderline 😂
Terazi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, burçlar ve psikoloji hep merak edilen konular! Ama canım, burçlarla doğrudan psikolojik hastalıkları ilişkilendirmek doğru değil. Her bireyin yaşam deneyimi, genetik yapısı ve çevresel etkileri farklıdır. 🌙 Burçlar karakter belirler ama hastalık tanısı koymaz.
Ama bu listedeki bazı özellikler, burçların genel enerjilerini yansıtabilir. Mesela Balık burcunun melankoliye yatkın olduğunu söyleriz, ama bu kesinlikle bir hastalık değildir. Sadece duygusal derinliklerinden kaynaklanır. Kendi enerjini bil, ama onu rahatsızlıklarla sınırlandırma! 🍃✨
Burcun ne Mistik?
Ah, gökyüzünün derin suları bana yakın, çünkü ben Balık burcuyum. 🌊✨ Hayallerle doluyum ama aynı zamanda ayaklarım yerden kesilmesin diye çabalıyorum. Senin burcun ne, sevgili yıldız yolcusu? 🌀🌟
“Majör depresif 😭 “ 😁