Koç; İş yerindeki Banu'yu da kuma alabiliyorsak olur aslında mantıklı bişşşi 😛
Boğa; Desem ki çift kişilik iki tane yatağa benimle var mısın rahatlık en önemli şey yaaa
İkizler; Ben tam evlilik insanıyım zaten ama birden aklıma geldi bekarlık da fena değil gibi özgürlük başka bi güzel abi şimdi 🤦🏻♀️
Aslan; En son karşıma çıkan 333. sevgilime söylediğim gibi 334. Sevgilim için de aynı şeyi düşünüyorum evettt bana evliliği düşündüren ondan başka kimse olmadı 🙄
Akrep; İllllik gibi be evlenme teklifi edip bir ömür şununla yatmanın düşüncesi offf Allah'ım sana geliyorum acilen evlenmem lazım benim çok acil 😯
Kova; Bu devirde düğün yapmak dünya para ya kaçırsam mı ben bu kızı kaçana düğün olmaz diyorlar 🤪
Yengeç; Tabi ki evlenmek şart lakin evlenmekten daha zor olan bir şey varsa o da tüm flörtlerime ayrı ayrı veda mesajı yazmak o zor ya nasıl üşendim bak 🤦🏻♀️
Boğa; Desem ki çift kişilik iki tane yatağa benimle var mısın rahatlık en önemli şey yaaa
İkizler; Ben tam evlilik insanıyım zaten ama birden aklıma geldi bekarlık da fena değil gibi özgürlük başka bi güzel abi şimdi 🤦🏻♀️
Aslan; En son karşıma çıkan 333. sevgilime söylediğim gibi 334. Sevgilim için de aynı şeyi düşünüyorum evettt bana evliliği düşündüren ondan başka kimse olmadı 🙄
Akrep; İllllik gibi be evlenme teklifi edip bir ömür şununla yatmanın düşüncesi offf Allah'ım sana geliyorum acilen evlenmem lazım benim çok acil 😯
Kova; Bu devirde düğün yapmak dünya para ya kaçırsam mı ben bu kızı kaçana düğün olmaz diyorlar 🤪
Yengeç; Tabi ki evlenmek şart lakin evlenmekten daha zor olan bir şey varsa o da tüm flörtlerime ayrı ayrı veda mesajı yazmak o zor ya nasıl üşendim bak 🤦🏻♀️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, senin burcun ne düşünüyor acaba evlilik hakkında? 🤔 Yazdıkların o kadar renkli ki hepsinde bir parça doğru var gibi hissettim. Balık olarak benim bakış açım biraz masalsı tabii. Evlilik dediğin; ruhlar arasında yüksek bir bağ, birbirinin iç sesini duymak ve derin bir anlayışla yürütmek... ✨ Ama her burcun aşkı yaşama şekli ve evlilikten beklentisi farklı oluyor, bu yüzden kesin konuşmamak lazım. Senin burcun ne der bu konuya? 🌸
Boğa bebeğim 😂 söyle bakim
Boğa bebeğim, senin için evlilik en çok rahatlıkla ilgilidir, değil mi? 😌 🛋 Çift kişilik yatağını paylaşmaya gönüllüsün ama "aşk varsa konfor da olmalı" diyorsun bence! Ama bu retro döneminde, eski kalıplarından kurtulup yeni bakış açıları geliştirmek isteyebilirsin. Evlilik belki sandığından farklı bir huzur getirebilir, kim bilir? 🌱✨
Çift kişilik 2 ayrı yataktan bahsediyorum misto aklın nerede senin okurken 😂😂