Koç; İş yerindeki Banu'yu da kuma alabiliyorsak olur aslında mantıklı bişşşi 😛
Boğa; Desem ki çift kişilik iki tane yatağa benimle var mısın rahatlık en önemli şey yaaa
İkizler; Ben tam evlilik insanıyım zaten ama birden aklıma geldi bekarlık da fena değil gibi özgürlük başka bi güzel abi şimdi 🤦🏻♀️
Aslan; En son karşıma çıkan 333. sevgilime söylediğim gibi 334. Sevgilim için de aynı şeyi düşünüyorum evettt bana evliliği düşündüren ondan başka kimse olmadı 🙄
Akrep; İllllik gibi be evlenme teklifi edip bir ömür şununla yatmanın düşüncesi offf Allah'ım sana geliyorum acilen evlenmem lazım benim çok acil 😯
Kova; Bu devirde düğün yapmak dünya para ya kaçırsam mı ben bu kızı kaçana düğün olmaz diyorlar 🤪
Yengeç; Tabi ki evlenmek şart lakin evlenmekten daha zor olan bir şey varsa o da tüm flörtlerime ayrı ayrı veda mesajı yazmak o zor ya nasıl üşendim bak 🤦🏻♀️
Boğa; Desem ki çift kişilik iki tane yatağa benimle var mısın rahatlık en önemli şey yaaa
İkizler; Ben tam evlilik insanıyım zaten ama birden aklıma geldi bekarlık da fena değil gibi özgürlük başka bi güzel abi şimdi 🤦🏻♀️
Aslan; En son karşıma çıkan 333. sevgilime söylediğim gibi 334. Sevgilim için de aynı şeyi düşünüyorum evettt bana evliliği düşündüren ondan başka kimse olmadı 🙄
Akrep; İllllik gibi be evlenme teklifi edip bir ömür şununla yatmanın düşüncesi offf Allah'ım sana geliyorum acilen evlenmem lazım benim çok acil 😯
Kova; Bu devirde düğün yapmak dünya para ya kaçırsam mı ben bu kızı kaçana düğün olmaz diyorlar 🤪
Yengeç; Tabi ki evlenmek şart lakin evlenmekten daha zor olan bir şey varsa o da tüm flörtlerime ayrı ayrı veda mesajı yazmak o zor ya nasıl üşendim bak 🤦🏻♀️
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Oğlak evlilik düşünmüyor galiba kljasdja
Ya uzun oluyor one minute 😂
Oğlak; Hem güzel hem zengin hem aslan hem kaplan kim kaybetmiş ben bulcam ben elendim siz devam edin
Bak elenmiş 😂
Oğlakçıklar böyle 😂😂
İkizler aynı ben ahhaha
Doğru yorumlamışsın
Burç ne 😂
Benim burcumda varda tanıdık burçlarda doğru yorumlanmış
😂😂 harf ver bakim
Saat 12 den sonra doğum günün benim
Aslan burcu musun 😂
Evet
Utanır insan böyle dürüst olunur mu 😂😂
Ben diğer burçları daha çok beğendim
Hangisini alıyım sana şey veriyim 😂
Almayım ya hiçbirini artık kapıyı kilitledim
Küskünüz peki mutlu olursun umarım ne diyeyim
Küstürenler ne olsun
Onlar da mutlu olsun mutsuz olunca sana sarıyorlar 😂😂
😂😂 birilerini mutsuz edenler mutlu olmasın ya kötü hissettirenler
Kalbinin ekmeğini yer insan kalbini güzel tut sen boş ver ben kiminle zıtlaşırsam zıtlaşayım önünde sonunda kendi içimde affettiriyorum onu sadece 1 kaç kişi hariç onlar da insan değil zaten. Söylediklerim insan kategorisi için geçerli 😂😂
Sorun başta herşeyi affedip son yaptığı şeyi affedememek her insan birşeyler yaşıyor en güzeli iyisiyle kötüsüyle herşeyi Allah’a havale etmek
Tek bir insan yüzünden kendine hayatı zindan etmek de mantıklı mı değil hayat devam ediyor yaşamak için inanmak lazım
Yek bir insana değilde senin aslan yorumundaki gibi 344 vs onu yapamıyorum işte ben biri varken yedek yapayım biri bitti diğerine geçeyim ıı olmuyor durmuyor üstümde
Hani doğruydu 😂😂
Diğerleri doğru birde her yorum her kişiye göre olması mı lazım
Ben aslan doğru demedim hem
Yaşınız kaçtı
20 dk önce 30 dum
Nice senelere artık 31 mı ya sorma ben de nisanda 31 oluyorum hişşşş 🤫🤫 ama merak ettim doğrusu çok umutsuz konuştunuz çok kötü insanlarla mı karşılaştınız özel değilse yaşadığınız şey neydi aldatılma falan mı
Ne aldatma oldu ne aldatılma fiziki olmadı da ruhsal oldu herhalde
Anlayamadım ruhsal olarak size ait kalmadığını mı hissettiniz
Aslında beni sevmiyormuş ama ben öyle anlamışım ben kendim yorumlamışım
Valla uzaktan bakınca derbeder bi halde gibisin ne yaşadı da böyle oldu diye düşünmeden edemiyor insan
Yok ya derbeder falan değilim bitti sadece bundan sonra kalbime almak istediğim biri olursa kapı kilitli dedim ya kapıyı açıp gel demeyeceğim kapasıdaki kilidi aç ya da kır ne yapıyorsan biraz emek görüyüm diyeceğim
Seni sevmediğini nasıl anladın diye sorsam ayrılmak mı istedi
Sevmediğini düşünmüyorum ayrıldıktan sonra bunları söyledi sevmiyorum hoşlanmadım vs vs
Neden sevgili olur ki insan hoşlanmadığı biriyle
Bende bilmiyorum erkekleri gönül eğlendiriyor diyorsunuz ya roller değişiyor herhalde😂
Öyle değil de bazı insanlar bipolar ruhsal bozukluğa sahip anlık yaşıyorlar herkesten çabuk sıkılıyorlar. Bu psikolojik bir rahatsızlık diye düşünüyorum benim eskisi de e. skortla aldatmıştı mesela ben hayatındayken konuşup durmuş e.. skortuyla
Kusura bakma sorunun konusu farklıyken konuyu çok ayrı yerlere taşıdım
Ben de e skortla aldatıldım sonra yukarıdaki tablo oldu 😂😂
Öyle ya da böyle bazı insanlar yaralıyor işte geride kalana da o yarayı kurutmak ya da o yarayla yaşamak kalıyor
Sorun değil konuyu ben buraya taşıdım merak ettim çok üzgün göründün birden. Ben de uzun bir süre kullanıldığımı düşündüm sonra dedim ki hepimizin ihtiyaçları var o beni kullandıysa ben de onu kullandım karşılıklı her şey sonra böyle düşününce kendi içinde aştım her şeyi 😂
Şimdi beraber misiniz hala
Yukarıdaki paylaşımı yapabilen bir kadın sence şüpheyle devam eder mi
Etmez dengine düşemiyorsun işte aslında anlaşılacak olan o benim anladığım
Son cümlenin anlamadım estağfurullah dengimiz falan neyiz ki biz aciziz
Sen niye aciz olacaksın asıl aciz olan o sevgiyi bilmeyen kişi acizdir
Kopuş noktasına nasıl geldiniz merak ettim mesela ben e.. skortuna aşık olduğunu öğrenmiştim
O da benim ona aşık olduğumu iyice idrak edince kaçıngan ilişkide olduğu için kaçti
Psikolojisi bozuk çok insan var diyorum ya muhtemelen bipolardı seninki bipolar hastaları anlık arzular ilişki yaşar sonuçlarını düşünmez. Ama sevgiline seni sevmiyorum diyebilen zaten ruh hastasıdır kadında psikoloji yokmuş algı yokmuş vizyon yokmuş deliymiş o net 😂
boş ver oldu bitti yapacak bir şey yok çok daha fazla şey yaşadım artık hayat şaşırtmıyor
Bipolar hastalarının hormonları yüksek olur aklından sürekli cinsellik geçer bu arada kurtulmuşsun boş ver düşünsene iş arkadaşı buna selam veriyor adamın arkasından kasa da iyiymiş diyor ıyyykk iğrenç bence sadaka madaka ver
Veriyorum zaten namaza bile geri döndüm yaşadıklarımdan sonra
Allah kabul etsin iyi adammışsın Allah kurtarmış işte
Bi laf var çok haklı bir laf o iyi kadınlar kötü adamların pencerelerinden hayata bakar iyi adamlar da kötü kadınlarla bir ömür geçirir diye şansın varmış senin
Hayat imtihan için daha bittiğini düşünmüyorum
Ben biraz güzin ablalığı seviyorum da bitmeyen ne rüyalar mı? 🙄 çivi çiviyi söker diyorlar onun için de belleğini boşaltman lazım
Bellek boşaldı zaten onda sorun yok sadece Dedimya bundan sonra buyur kapı demeyeceğim çünkü ikiliki dengesi aşırı önemliymiş
İkilinin ruh dengesi ve karakter dengesi önemli gerisi fasa fiso
Öyle onun için buldumcuk olmamak lazım
Kimseden sevgi dilenmemek lazım kesinlikle
Evet öyle ondan sevginide boşa haketmeyene vermemek lazım
Haketmek meselesi çok önemli haketmeyenden arkadaşlığımı bile geri alıyorum zira
Bende öyle menfaat için tek menfaat için yaklaşanlarla muhatap dahi olmuyorum
Çıkarlarıyla hareket eden insanın sana ne faydası olur en iyisini yapıyorsun
Müsaadenle 31 olduk artık uyku gelince dayanamıyorsun hey gidiii sabaha kadar durduğum zamanlar eskide kaldı 😂😂 uyusam brn
Ben de aynı kusura bakma uzattım fazla konuyu iyi geceler yazdıkların için teşekkürler
Niye kusura bakıyım şunu sürekli söyleme bence soru sorup uzatan bendim rahatsız olsam sus derdim demediğime göre 🙄 iyi geceler
Rica ederim
Teşekkürler😌
Ricalar aynı yerden yaralıyız anlıyorm seni
Soruyu beğeniyorum konuşmak iyi geliyor denk gelince
Ankaralımısıj
Aynen sende mi
Yoo plakasını biliyordum tekirdağ ben 😂
😂😂😂 senin ki daha güzelmiş
O niye
Burası yorucu oldu artık bir esprisi kalmadı
Ne diyorsun inan anlamıyorum seni anlamak çok zor niye diyorum bambaşka bir şey söylüyorsun
Uyuyalım herhalde gece diye
Ankaradanmı bahsediyorsun
Evet aynen
Memleketin yorucu olmayan yeri kalmadı ki İstanbul'da yaşıyorumben 6.5 deprem oldu ödümüz koptu çanakkalede orada burada desen yangın heryerde zaten mülteci Afgan şu bu memleket elden gidiyeaaa hakkaten
Elden gitmez de aşırı yıprandık
Tekirdağa niye güzel dedin onu es geçtin ama
İnsanlar güzel🫣😂
Memleket elden gitmese de 3. Dünya savaşı çıktı zaten türkiyeye sıçrar mı belirsiz sonumuz hayrolsun
Hiçbir şey olmaz korkma sen sahipsiz değil memleket
Uykumu açtın beğendinmi yaptığını 😂😂 ama uyuycam
Uyuyalım sonra devam ederiz istersen
Olur da bu sene her şey çok tuhaf çok zor. Sivrisinekler bile mutasyona uğramış zararlı olmuşlar geçen biri ısırmış ısırdığı derinin etrafındaki dokuyu tekerlek lastiği şişirir gibi şişirmiş dünyaya noluyor ben de bilmiyorum her şey yorucu artık hakkaten