Aslan Burcu kendi ben çok aşıktım ona çok seviyordum oda seviyor sanıyordum ilgim hoşuna gidiyor geç anladım çok kez ayrıl barış oldu şimdi tamamen bıraktım ne zaman ben kopsam özgüveni düşüyor egosundan eser yok şimdi yine peşimde dolanıyor tek derdi onu yine sevmem ben aşk istiyorum ya bu nasıl düzelecek benden güç bulup yine gidecek biliyorum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Seviyor diyorsun seven niye gitsin
Seviyor demedim egosu için geri geliyor benim sevgimi alinca yine gidiyor
Ne kadar süredir ilişkiniz vardı ne zaman başladı bitti
Uzun oldu üç dört yıl
Az değil erkek emek verdiği yere uzun ilişki yaşadığı yere ihanet etmez
Ayrıldık ama araya başkası girdi şimdi tekrar dönmek istiyor değerimi anladı ama kabul etmiyorum ve tekrar şans versem benden emin olunca gidecek diye düşünüyorum
Araya biri girmeden önce de dönmek istedi mi
Çok kez aramız bozuldu inat gurur falan ama en son aramız bozuktu arkadaşları da beni ona karşı dolduruyolar hep hiç bişey demeden gitti sonra başka kızla gördüm falan yine dönmeye çalışıyor istemiyorum
O zaman kendin bilirsin o zaman aklından tamamen çıkarıp sende başkasına bakacaksın geri gelmeyecek
Keşke anlasabilseydik biraz zor biri böyle gururlu inat kim ne derse ona inanan benimle hep zitlasti bitsin istemedim ama gitti şimdi de dönmek istiyormus bu durum beni sinir ediyor
Giden o mu terkeden sen misin
Anlattım ya aramız bozukken hicbisey demeden gitti başkasıyla sevgili oldu şimdi uzun zaman sonra bana dönme peşinde
Terkeden oysa birde kesinlikle kabul etme
Ve duyduğuma göre etrafına da ben haklıyım diyormuş
Benimde geçti başımdan böyle bir şey bende aslan burcuyum ben ona hak verdim hep ama bu ona ego yaptırdı anca
Ego veya gurur yapmak yerine benimle konussaydi çok farklı olurdu bunca şeyden sonra bile hala gurur yapıyorsa kaybetmeyi hak etmiş demektir
Herkes bir değil işte demek ki anlayışta denk olanada düşülmüyor dediğin gibi yaptım hiç gurur vs yapmadım son noktaya kadar bende ama erkek kadın yinede her insan bir olmuyor
Uyumlu olmadıktan sonra sevginin de anlamı kalmıyor
Uyum olur ama uyumun olması için önce birbirini dinlemek lazım hiç dinlemeyince uyumlu değiliz demekle kalınır anca
Dinlemiyor işte dinlemeden gitti şimdi sevgi falan kalmadı bende yüzü olmaması lazım neden gelmek istiyorsa
boş ver düşünme hiç o zaman gerçekten senin gibisini bulamayacağını anladığı için geliyor işte bulamazlarsa
Duygularına inanıyorum aslında aramızda cinsellik yoktu bu yüzden gittiginide biliyorum
Seven biri cinsellikle vs gitmez
Haklısın
Ben sevdiğim kişi vücut hatlarını sordu ben ona bile dikkat etmiyorum ben şu an sana öyle bakmak istemiyorum diyordum sonu böyle bitti
Kötü olmuş
Kötü oldu ama çabaladım da ama zorla birilerine beni sev yanımda ol diyemezsin
Biliyorum
Kendi aynı senin ki gibi birşeylerin farkına varır ama o saatten sonra iş işten geçerse pişman olur bol bol işte
Ben o dönem çok ağladım çok üzüldüm şimdi pişman ama geçti artık
Aynı bende öyle oldum çok dua ettim çok dil döktüm çok ağladım anca haketmeden hakaret işittim ama insan yaşattığını yaşamadan gitmez dünyadan illaki yaşar son yaptıkları için zaten Allah’a havale ettim o günden beri de düşünmemde azaldı
Bende
Hiç duyma engelle geç o zaman aklını dinle kalbini değil çünkü o giderken aklını dinledi kalbini değil
Tamam
Kolay gelsin
Zamanla
Nasıl
Çıkış kapısından
Sevgini vermeyerek
Düzelir mi
Düzelmez
Niye
Yaz anlatayım