akrep burçlarına da ben böyle davranıyom, görmüyooom sizi

akrep burçlarına da ben böyle davranıyom, görmüyooom sizi

çok kısa süre önce başıma gelmiş bir olayı buraya bırakıyorum ve yukarıda ki ss i ne kadar haklı bulduğumu anlatamam :)
Yeni tanıştığım biri vardı iki gün boyunca mesajlaşarak güzel sohbet ettik benimle ilgileniyordu hatta nerede olduğunu neler yaptığını benimle paylaşıyordu sonra üçüncü gün buluştuk her şey gayet güzeldi göz temasımız sohbet espiriler.. ben bir beklentide asla değildim gayet güzel bir akşamdı sadece birkaç defa hayata karşı yorgun olduğunu birkaç ailevi problemlerinin olduğuna değinmişti ama sonra muhabbet gayet güzel aktı evlerimize döndükten sonrasında sohbet ettik uyumadan önce yani buraya kadar her şey çok normaldi sonra ki iki gün sessizleşti bende üzerine gitmedim ve ikinci günün sonunda iyi olup olmadığını sordum ve o da "kendinisini merak ettiğim için teşekkür etti" sonra aradan biraz zaman geçti bana şöyle bir mesaj gönderdi " ben sağlıklı bir dönemde değilim ve seninle aramızda ki iletişim başka bir hal alıyor yanlış bir şey yapmak istemiyorum " gibi birşeyler söyledi bende haklı olarak kırıldım ve ne demek istiyorsun sana asıldığımı mı ima ediyorsun dedim o da hayır tam tersine ben sana resmen asılıyor gibi oldum dedi ve bende kendisiyle iletişimi kestim daha sonra özür diledi seni kırmak istemiyorum gibi şeyler söyledi Bir başka ayrıntı buluştuğumuz akşam eve geldikten sonra sohbetimize devam ettik sarılmak iyiydi iyi geldi dedi (vedalaşırken çok tatlı birşekilde masum bir sarılma oldu hatta şaşırdım bir erkek nasıl bu kadar çabuk duygusallığını açık eder) bende nasıl bir his yarattığını sordu hatta ve benimle ilgili başka bir his olduğunu bunu ise yüz yüze konuşalım dedi yatmadan önce " uyumadan önce seni görmek istiyorum " dedi ve fotoğraf istedi güldük falan. Yani nasıl bir insan evladısın böyle 360 derece döndün hayır sorun duygusal bişey yaşayamamak değil aynı meslekten biriyle iki lafın belini kırmışım keyifli bir sohbet sanki adama "biz şimdi neyiz " dedik arkadaşlar biriniz aydınlatın bu arkadaşın sorunu ne tedavi etsinler hsdhfhsskasj
İkizler 🔪lakin ikizler erkeği iyidir, şefkatlidir, pek karınlarını sevemedim, burada burcu İkizler olan çok tatlı Hanımefendiler var, onlar üstüne alınmasın lakin bazen öyle oluyor ki, şıp diye anlıyorum bazı kişilerin burcunun ikizler olduğunu , ha erkekleriyle bir derdim yok , onlar iyi
Burcun ne?
Haa öylemi?
Sen benim için sorumlu olursun vesaire vesaire. İnsan burçlar ile aşk hayatına girmemeli, karşındakine aşık mı oldun ilk baş ne yapacaksın? Burcunu mu soracaksın? Mesela sen yengeçsin karşındaki de aslan burcu aşık olduğun yakışıklı kısacası istediğin erkek ama burçlar uymuyor, napcan yakışıklı dan vaz mı geçeceksin? Ozaman kızım sen hayat aşkını unut. Hayatını öğreneceğine hangi iş ile meşgul olduğunu soracağına sen burcunu soruyorsun. Oldumu şimdik insan hangi burç olursa olsun, iyimser mi, şefkatli bir insan mı? Gözleri aşk dolu gözlerine mi bakıyor? Başka ne lazım?
Takıntı, sanki yeterince derdiniz yokmuş gibi :D Evet burçların genel karakterleri vardır bu doğru ama insanlar tek bir burçtan olmuyor, eğer burçlara ilginiz varsa bunu bilmeniz gerekir. Sırf bir burçtan diye ön yargılı davranmak çok çocukça ve açıkçası karakterli birinin işi değil. İlk fırsatta kendi iyiliğiniz için psikolog desteği alın derim ;)
Ah canım, bu konuşma tam bir retro etkisi gibi! 🌀 Yanlış anlaşılmalar, mesajların görünmemesi... Akrep burçlarıyla böyle bir dinamiğin olabilir ama Yengeç burcu da duygusal bir radar gibidir. Konuştuklarına dikkat eder, hisleri ön plandadır. Yine de retro enerjisini bir kenara bırakıp, daha açık ve net iletişim kurmaya çalış derim. 🌙✨
Cevap
65Cevap
Ben de yengecin kurban olsun yengeçlere. Hiçbir burca da davranmam. Her burçtan nereden baksan dünya genelinde milyonlarca insan vardir. Birisine falanca burçtan diye ön yargıyla davranmak milyonlarca insanı aynı kefeye koymak demektir ki bu da cehalettir.
Yengeçler kadar duygu sömrüsü yapan bir burç daha yok bence, haksızken duygu sömrüsü yapıp ortamı manipüle eder ulan acaba haklı mı dersin o derece duygu sömürücü yaratıklardır kendilerinden başka kimseyi düşünmezler ve hayatta güven konusunda en güvenilmez burç olabilir ve o kadar mağdur edebiyatı yaparlar ki sonra da hiçbir şey olmamış gibi davranırlar çok g***t**m bir burçtur
Hsşfkskfks aynennn aslan burçları da öyle. Aslanların tek farkı liderlik özelliklerinden dolayı herşeyi yönetebileceklerini sanmaları istediği şeyler olmayınca zoruna gitmeleri. Onlara göre ayak uyduracak halimiz yok herkes kendine göre hareket eder.
Vallahi billahi ya hiç uğraşılmazlar cidden gördüğüm gibi yol veriyorum ben hiç çekemem hele yengeçleri bin kilometreden tanıyorum yolumu değiştiriyorum duygu sömrüsü yapan yaratıklar insanı hayattan soğutur bir de yengeçler çok güzel insan kandırırlar ve insanların duyguları ile oynarlar sonra da hiçbir şey olmamış gibi duyguları ile oynanmış rolü yaparlar
Ayyynı aslan özelliklerini tarif ettin benziyorlar demekki
Evet Aslanlarda çok baskındırlar ve sözlerini geçirmeye çalışırlar karşı tarafın üzerine baskı kurarak o yüzden bizden uzak kime yakın olurlarsa olsunlar benim en iyi anlaştığım yegane bir burç var oda yay burcudur en başta diğerleri sırasına göre 😀
Senin burcun ne
Ocak kovasıyım ben, seninki ne?
Tahmin et haflsjfjsj
Bakalım hislerin kuvvetli mi
Akrep, ikizler ve Başak geçti içimden 😀
Hahah tutmadı
Çok şükür 😀 nedir peki?
Halfkskfks. Ama tabi ben de Akrep sinsiliği İkizler eğlenceliği Başak Zekiliği var.
Ama hiçbiri değilsin yay zaten Olamazsın Aslan ve Yengeç de değilsin kova da değilsin zaten geriye 5 burç kalıyor oğlak olabilirsin ya da balık
🤣😂😂niye yengeç veya aslan değilim nerden çıkardın
İki saattir gömüyoruz onları çünkü 😀
Yengeçi sen gömdün ben değil😂😂. Çok şaşırcan ama yengeçim
Kaç kaç kaç kaç kaç 😀 Bu yüzden mi söylemeye çekindin? 😀
🤣😂😂. Yok be senden ne çekincem seni başkasıyla karıştırdım. Seni birisi vardı yengeçe söven o sandım aslan burcuydu onu denim dedim
Ama aslan değilmişsin
Beni nasıl karıştırmış olabilirsin ki hele aslanla nasıl karıştırdın ki? 😀
😂. ya boş ver sen aslan değilmişsin işte dua et kovaya sövmedim
Çünkü dediklerini takmadım kendimin öyle olmadığımın farkındayım
Bak sen kendisini de övermiş bu yengeçler çok fenalar düşman başına vermesin 😀
Hslfkskdks kıskanma yengeçleri bir yengeç seni üzmüş belliki. Ama hepsi aynı değil. Anlattığının hiçbiri değilim. Burca bakma karaktere bak
Yok yengeç beni üzmedi ama yakın çevremde vardı yengeç onları da izole ettim zaten o yüzden yengeçleri ordan biliyorum ama tabi burç bir insanı değerlendirmek için tek bir faktör olamaz onun farkındayım zaten 😊
Aynen öyle
Eyvallah güzel sohbetti 🙏
Rica ederim
Haşfjdjdjs
Yengeçlerin mayalarında var bu maalesef kaldı ki bu sadece ikili ilişkilerde öyle değil her anlamda bir dilenci gibi kendilerini sevdirme çabaları var bunların 😀 az biraz sinirlenip kızsan onlara ben mağdurum ayağı yapıyorlar çok meret bir şey düşman başına vermesin diyorum
Gtümle güldüm buna 🤣😂😂
Ben hariç diyim bari
0 zero alaka
Yooo sen de dahilsin buna çilekli çikolata 😝🤪😂
@Feriz456 bana sökmez öyle şeyler sen rahat ol tatlım 😀 Yengeçler herkesi aptal kendilerini akıllı zannederler oysa bu durum tam tersidir
Ben dahilsem sana sövebilirim artık. Senin gibiler de kendini bi halt sanar yvşk orb kaşmerr seni sen kimsin aq benim burca laf ediyon orb seni
Ayynen öyle ferize katılıyorumm😘😘
Evet senin gibi diyen yengeçleri çok gördüm ben ama günün sonunda kendi aptallıklarını kıvranarak itiraf ettiler o yüzden sen de kendini çok fazla akıllı sanıp da günün sonunda çakılma dikkat et üzülürsün 😉 Kaldı ki her b*k* maydanoz olan birinin benimle ilgili düşüncesine zerre kadar önem vermem o yüzden daha fazla zorting olma burada istersen 😄
Sen yengeç burçlarına ve hepsini aynı sanıp laf ederken iyi kız karışınca mı sana koydu. Aptal olan sen ve senin gibiler
Uzatma daha fazla
Çilekli çikolata senin seviyene inip de küfür ve hakaret cümleleri kurmam ben zira kalitemi düşünür senin gibi olamam ama burçla ilgili dediklerim bu kadar acıttıysa seni demek ki analizlerim doğrudur 🤣 Yine yanılmadım bu yengeçlerle ilgili iki tane kapı gibi delil var elimde 😆
Vallahi uzatan sizsiniz demek ki karın ağrınıza dokundum vay be 😀 küçük apt*ll*r sizi yine haklı çıkardınız beni 😀
Dediklerinin hiçbiri doğru değil ve seviyen zaten düşük. sxkmde bile değilsin aq aptal ezik seni gelmiş yengeçin teki seni kudurtmuş acısını burada çıkarıyon. haksızsın işte. karın ağrım senden mi olcak hahaha az at
Yazık sen böyle küfürbazsan senin gibi bir nesilin çocukları nasıl olacak düşünmek bile istemiyorum çok yazık ve bu dünyaya boşuna gelmişsin, sen bunları bırak önce terbiye ve saygı dersleri sana en büyük tavsiyemdir, Allah ıslah etsin
Sen git ailenden dediklerini öğrende gel. Küfğrbaz senin gibiler laflarına bak. İnsan gibi konuşursan bende öyle olurdum ama aklın yok anlamıyosun. Senin nesile laf etmiycem tek sen bozuksunda ondan. İnsan isradısın sadece. Allah akıl fikir versin ve ıslah etsin
İnsan israfı
yengeç burcuna olması gerekeni yapmışsın cidden bu kadar manipülatif bir burç yok asla çekilmiyorlar 2.5 yıllık ilişkim ona istediği ilgiyi veremiyormuşum diye bitti ki ben balık burcuyum nasıl severim çok iyi bilinir ne diyelim yengeç erkoları boykot…
Akrep erkekleri başak erkekleri
Ve Koç erkekleri olsa kaçarım net uzaklaşırım net zarar verirler insana başka bişey değil oğlak burcuyum bu arada
İkizler üzerinde böyle bir algı var ama kimseye burcuna göre davranmam ama borcuna göre mesafe koyabilirim borçlu adam gerekssiz adam hep borç ister 😂
İkizler benim için yok sayacağım bir burçtur 😂
@Feriz456 en tatmin eden burç ikizler miş mi
@ksjdjjsnzsnakal öyle mi ferize katılıyor musun merak ettim 😂
@secil0000001 güzelim belli ki anlamıyor bu işlerden anlasa benim burcumu söylerdi 😏
@Ksjdjjsnzsnakal tamam sende anlamıyorsun 😂
@Feriz456 o da zaten zekadan bahsediyor tatlım
@Feriz456 yok o fesat ya da sapık ruhlu değil tatlım yanlış anlamışsın :)
@Feriz456 direk değil direkt konuşmayı ben mi öğreteyim sana :)
@Feriz456 bende zeka tatmini olarak söyledim ki ilk tatmim kelimesini yazan sensin sonra başka yere çekmen de zekanın nerelerde olduğunu gösteriyor çiçeğim neyse sevgili parmaklarımı yoramam daha fazla son yorumum
@Feriz456 kusura bakma ya deprem anını yaşarken telefonu elime alıp senin yorumuna cevap veremedim
@Feriz456 üzülüyorum sana zekan yok diye erkeklerden bazılarının zekası ile seni tatmin etmesi gerekiyor ne diyim olursun umarım 😂
@Feriz456 biri bana böyle bi cümle kursa sesimi keser bi düşünürdüm senin ki zeka değil laf ebeliği umarım ihtiyaçlarını tedarik edersin😂
@Feriz456 bak zekanın olmadığının kanıtı bi önceki cevabında neden yazmadın senin için bi saçmalık varsa geç düşüyor çünkü sende ayrıca başka bir kanıtı kız deprem bölgesindeydim diyor hala boş boş konuşuyorsun ben sana engel atıcam kafa ütülüyorsun
@feriz456 kızım sen canımsın mısın? Kıt mı sen? Beyin hücrelerin halay mı çekiyor? Düşünme kabiliyetin mi düşük? Vasıfsız git kendine oyalanacak şeyler bul o dalga geçtiğin durumda senin de olman dileği ile aynı duyguyu yaşaman dileği ile karaktersiz
Ya bırak engelle gitsin ben ne yazdığını görmüyorum yazı kısmı boş içerik olarak boş konuşuyordu şimdi fizikende boş ahdusjsjssjj
Aslan burçları tabikide. Herşeyi yönetebileceklerini sanırlar valla kimse kusura bakmasın dünya onların etrafında dönmüyor onların istediği gibi davranacak halimiz yok. Bide bazıları kinci oluyor. Allah düşmanımın başına dahi vermesin
yengeçi sevmem koç sevmem boga burcuyum kendi burcuma asigim bide akrrp boga yay severim gerisini sevmem aslanida galatasarayli oldugum icin severim
Gs ve burç ne alaka
Akreplerin Allah belasını versin not yengeç burcu 🤣
Hiçbir burca böyle davranmam. İnsanları burçlara göre sınıflandırmak, itelemek ötelemek mantık dışı.
Akrep ve ikizler.. yengeçleri üzüyorsunuz. Tekrar tekrar denemeyelim lütfen.
Ben ikizler ehehehe
@uzaylıruba İkizler ömür sömürücüdür, özellikle kadınlar...
İkiside toksik embesil
İKİZLER ve akrep cool dobra eğlenceli burçlar Yengeç dişil manipülasyon ustası katılmıyorum 🥳
İkizlerin ne yaptığı ne istediği belli değil, akrepler ısırmadan duramaz, zehri ağzında :) yengeçler ponçik sevgi tanesi 😂😂
Yay erkeği, oğlak erkeği, akrep erkeği ve kadını ve bide bazen ikizler
Burçlara inanmayan bir yengeç olarak bu post biraz fazla saçma değil mi? Siz değil misiniz yengeç şöyle ağlak böyle iyi diye diyen?
Akrep kadınları çok ateşli oluyor. Seviyorum onları. Ama oğlak kadınları soğuk nevale iletişim özürlüler. Uzak olsunlar benden
Koç kadınları da errrrkek oluyor sevgilin mi askerlik arkadşaın mı belli değil
@britishshorthairr sen ne diyon laaa xürtük
Görsel Yengeç 🦀fazla dişil sevmem. Fazla Erkeksi gelmiyor bu burç erkeği bana kız gibiler. 😂
yengeç iyidir ya
https://www.youtube.com/embed/ZwaM15MFCi0Kesinlikle kova burcu
İyi bir arkadaş iyi bir insan
Ama asla iyi bir partner ve sevgili değil
Burçlara inanmak başka burc sormak başka.
Burçlara inananları görmezden gelirim çünkü batıl inanç.
Direkt burçlara inananları s@klemiyorum, zeka seviyeleri yaptıkları muhabetten daha kötü.
Yengeclerde ne varmış kız bilmiyorum burçlarla alakam da yok gerçi de :)
Yengeçlerde yok yok, dikkat çeken burçlardan biridir
Burçlara göre %100 hareket etmek doğru olmayabilir.
Ahahah çok fenaymış. Boğa benimki ama hiçbir burca karşı önyargım yok :)
Yengeçin kime kötülüğü var. Biz düşmanımızın bile hastalığını, zorda olmasını dert eden insanlarız🙄
İkizler mi? Allah düşmanıma göndermesin. Çevir çevir tükür.
Yengec Burcu çok sevdimde karşılık alamadım gormezden geliyorum
🤣🤣🤣🤣Sırf burcundan dolayı kimseye böyle davranmam.
Karakter, yıldızların değil, insanın yaşadıklarının ve ruhsal yolculuğunun eseridir.
Burçlara göre karakter analizi yapanlar neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum
Burca göre böyle davranmam da aşırı duygusal salya sümük gezen insanları pek sevmiyorum 😀😀
Burçlara göre davranmam ama genelde yengeç ve akrep burçlarıyla anlaşırım
Burçlara göre hareket eden kişileri direkt engellerim
Burçlara inanan ve burçlara göre hayatını yönlendirenlere böyle davranıyorum beni
Batıl inançlara göre hareket etmiyorum, yani o kişiyi tanımadan onun hakkında şöyledir böyledir diyemem
İnsanlar ikiye ayrılır. İyi insanlar ve kötü insanlar. Ona göre davranırım
ikizler olan sevgilim askim hayatimin erkegi haric herkese
Akrep🤣 ve tabii yengeç olabilir birde Başak aman aman topuk
Yengeç balık başak akrep yay Terazi koç aslan erkeklerinden kaçın
Boğayı unutmadım o özel bir muamele ile red hakediyor
Boğaya laf eden dilini eşek arısı soksun inşallah çok amin 😝
Akrep burcu dicem ama yükselenim akrep, çoğu güneş akrepten daha belirgin akrep olduğum için yapıyorum zaten. Ama içlerini bildiğimden gerekirse 2 kere düşünüp yavaşça yaklaşıyorum.
Böyle saçma sapan şeylere itimât edip insanları ayırmak saçma.
;q basak erkeği olurdu galiba ama 2 yıldır yeni erkek olarak sadece sevgilimi tanıdığım için bilemedim simdi
Kusura bakmayın ama ben nurçlara inanırım o yüzden yengeç, başak, terazi, oğlak burçlarını görmezden gelirim ve hiç sevmem)
Ayrıldık bir aydır engelliyim aramadı yazmadı unuttu mu beni? ( 3yıldır konuşuyorduk toksik ilüşkiydi) başkası mı vardır?
Yengec erkeği kendi istediği olsun ister ama güzel sever. Ayak uydurursanız en mutlu siz olursunuz
Yengeç erkeği, yay erkeği, koç aslan ve kova kadını
Abla ben akrep burcuyum ama:(( bende aynısını oğlak burcuna yapıyorum
Balik erkeginden oldum olasi nefret ederim malin teki (anısı var ozur dilerim)
Burca göre insan seçmiyorum
Akrepler olarak çekilemiyoruz maalesef sjdjdj
Kimseden kaçmam burç yüzünden 😂
Başak burcuna ve oğlak burcuna 🤬
Seni görebilmek için mikroskop cihazı lazım zaten.
Yengeçlern suçu ne ya
Burca çok takılmıyorum ama
Hemen engellendin tdkwgkdgw
AHAHHAHAHAHSHGAHKDKFJSKJAKAHDLJDLAJXLJSLDJLGFAFFAGAGAGAGAVAFFAFAFFAFAVAGAJHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAYAYAYYAYAYGGHAHAHAHAHAHAHAHAH
bu arada BAŞAK İKİZLER OĞLAK
Koçlara böyle davranırım ben
Burç soranları direk görmüyorum
Kova burcu nefret ederim
Burçlar yalan ama sevmediğim kişiler genelde ikizler veya aslan olur
Burçlara göre hareket etmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?