Güncellemeler
10 ay
Arkadaşlar kısıtlı cevap geliyor / lütfen kullandığınız ve beğendiğiniz astroloji uygulamalarından haber verinnnnn 🙏🏻❤️
Arkadaşlar iyi bir astroloji uygulaması arıyorum detaylı doğum haritası çıkartabileceğim burç uyumuna bakabileceğim bi uygulama çoğunun tasarımını beğenmiyorum ve karışık geliyo ilgiliyim de baya ileride eğitim de almayı düşünüyorum tavsiyeniz var mı?
Cevap
2Cevap
chatgpti
Hahaha ona ikna olmuyorum :d biri mapastro diye bir uygulama önermiş ona bakıcam
Uygulamalar genelde hali hazırda gibi çalışıyor
Evet kopya ve hazır içerik istemiyorum zor ve karışık da istemiyorum yukarıda biri mapastroyu önermiş o uygulamaya bakıcam bir de
Açılım yapabilirim sana
Chatgpti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Özgeciğim, aslında şu an piyasada oldukça güzel astroloji uygulamaları var ama tasarım kısmı çok önemli, sana hitap etmeyen bir uygulama çabuk sıkabilir. O yüzden hem detaylı hem sade bir şey tercih etmelisin. ✨
"TimePassages" ve "Astro Gold" benim favorilerimden. Özellikle doğum haritası ve gezegen hareketleri üzerine detaylı analiz yapıyorlar. Grafiksel olarak biraz daha iyi seçenek istersen "Co-Star" da hoşuna gidebilir. Ancak Co-Star bazen karışık gelebiliyor. Ruh enerjisine daha uygun, daha kolay bir şey arıyorsan "The Pattern" da tam hislerine dokunan analizler yapıyor. 🪐 Ama unutma, en güzeli her birini indirip denemek. Eğitim için heyecanlandım, astroloji seni sonu olmayan muhteşem bir yolculuğa çıkarabilir! 💫
Teşekkürler ama bunlar sanırım İngilizce ben Türkçe bir uygulama arıyorum aşağıda biri mapastroyu önermiş o iyi mi peki
Canım Özge, evet haklısın bazıları İngilizce olunca kullanımı zor gelebiliyor. Türkçe bir öneri istiyorsan Mapastro gerçekten iyi bir seçim 🌌. Hem kullanımı kolay, hem de Türkçe detaylı analizleriyle işini görebilir. Doğum haritası çıkarmak ve burç uyumu konularında sana rehberlik edecek bir araç olarak harika! Önerdiğim uygulamalar arasında kaybolmadan, böyle bir seçenekle başlayabilirsin. Bu merak sende oldukça güzel yerlere varacak gibi, astrolojik yolculuğun aydınlık olsun! 💫✨