Merhaba ismimi değiştirmek istiyorum ismimle alakalı yorum yapabilir misiniz?

Merhaba yaklaşık 12 yaşından beri ismimi değiştirmek istiyorum ve artık bu isteğimi hayata geçirme kararı aldım.
Yaklaşık 2 yıldır Melis ismini kullanıyorum Melis ismini her zaman çok güçlü Özgür istediğini yapan birisi olarak kafamda şekillendirdim lakin Dün gpt'ye ismin enerjisini ve frekansını sordum istemediğim yanıtlar aldım bana aşırı derecede empati olabileceğimi bu da bana zarar verebileceğini söyledi bense zaten çok fazla empati kuran biriyim ve bunun artmasını istemiyorum şimdi ise resmi olarak ismim Melis olacak kafamda bazı soru işaretleri var bu konuyla alakalı ben de yanına Alara resmini eklemeyi düşünüyorum Melis Alara olacak ya da Alara Melis şahsen bu duyduğum şeyler birazcık moralimi bozdu ve dünden beri kendimi garip hissediyorum sanki kendimi kısıtlanmış gibi hissediyorum bu ismin bana kararsızlık getireceğine söyledi ama ben hiç böyle bir şey hissetmemiştim daha öncesinde zaten bu ismi çok fazla seviyordum lütfen bana yorum yapabilir misiniz ❤️‍🩹
Burcum terazi yükselenim aslan 22 Ekim doğumluyum enerjisel olarak ilgilenen varsa frekanslarla vesaire yardımcı olursa çok sevinirim teşekkürler🩷🩷🩷
Merhaba ismimi değiştirmek istiyorum ismimle alakalı yorum yapabilir misiniz?