Güncellemeler
1 yıl
Elimi boşuna yordurup bi teşekkür ederimi esirgeyen arkadaşlar Allah iyiliğinizi versin de emeğe saygı biraz 😂😂
Güncellemeler
1 yıl
Kova burcunu istek üzerine eklemek istiyorum 😂Kova; Şuradan şuraya yürüyemiyor olabilirim ama ben bi yürürsem şurada bak sonra orada sonra şuralarda bi yerlerde 3 ölü 5 yaralı benden sonrası tufan yaaa ben niye alıp yürümedim bugüne kadar anlatsana güzel kardeşim potansiyel var para desen var 🤪🤪
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
yengec.
Yay'ın ne günahı var, o kadar da gergin değilim halbuki.
Yazıyorum one minute
Yay; Kanka birinci afetten başlarsam depreme ayıp olur ikinci afetten başlarsam yangına ayıp olur çok güzeller yaaa sıraya koymayı başarırsam zafer benimdir 🏆🏆
Başak Burcu da yok
Uzun oluyor uzun 😂
Başak; Ben mesela toprak burcuyum toprak burçları bağlanmayı biliyor diyorlar evet evet öyleyim de ama şuradaki kumral ela gözlü bicepsleri kafam kadar çocuk da t... aşşş be
Kova?
Görrmedim kız dur yazıyorum hemen
Kova; Şuradan şuraya yürüyemiyor olabilirim ama ben bi yürürsem şurada bak sonra orada sonra şuralarda bi yerlerde 3 ölü 5 yaralı benden sonrası tufan yaaa ben niye alıp yürümedim bugüne kadar anlatsana güzel kardeşim potansiyel var para desen var 🤪🤪
Yokmuş
Aşağıda yazdım onu ya kopyalıyorum bi'saniye
Aslan; Selin mesaj atmış Berna instagramdan yazmış ama benim gözüm şuradaki 180 sarışın hatunda Selin'le Berna için dünyayı yakarım da şu sarışın için Selin'i de yakarım Berna'yı da 🤦🏻♀️
Oğlak aynen 🤣
😂😂
Bana geçelim ya
🤣🤣🤣
Aslan yok
Destan gibi oluyor ya sonra
Aslan; Selin mesaj atmış Berna instagramdan yazmış ama benim gözüm şuradaki 180 sarışın hatunda Selin'le Berna için dünyayı yakarım da şu sarışın için Selin'i de yakarım Berna'yı da 🤦🏻♀️
Sarışın mı 🤭
Tamam kızıl olsun sana
Selini yakmam ama
Hıhıhıı 😂😂
Gıcık ya 🫣😂
Aslan yok 🦁
🤣🤣🤣 hoşuma gitti ama hiçte ben değil 🤣🤣😅
Nesi hoşuna gitti 😂😂
Selinler bernalar sarisanlar hepsi çevremde baksana 🤣
Aa ayıpsın sen iste ordu yazarım 😂😂 istek var mı başka?
Çıks elindeyse bitane yaz tam yaz kimse silemesin kimseyide gormeyim
güzel takılır
Koçç