Kesinlikle aslan lider, gururlu, gösterişli ve ben merkezli bir burç, ben gidersem hayat ışığın söner kafasında yaşıyor, önceliği her zaman övülmek ve sürekli beğenilmek..
Yengeç kadınları düşman başına gerçekten aşırı mızmız tripçi her şeye küsen kıskanç masum yüzü sâyesinde herkesin arkasından iş çeviren. Asla güvenilir değil flörtöz. Önemli olan kendi duyguları karşıdaki insanı asla önemsemeyen. Hep bi mağdur. Kendini acındırmaya bayılan asla net bir kişiliği yok bugün başka konuşurken yarın başka konuşur sen böyle demiştin ama deyince konuyu çok iyi toparlayıp seni suçlu çıkarır. Tam dram kraliçesi. Karşıdaki insanı duygusal bağımlı yaparak altan Altan yönetir. Vs vs aslanlar iyidir de aşırı ego da iyi değil ama severim aslanları
Aslan burçları, zannediyorlar ki dünya onların etrafında dönüyor muhteşem varlıklar bir tek kendileri doğru bir tek kendileri muhteşem. herkes onlara hayran, kimse onlardan vazgeçemez, kimse onları unutamaz egoları arşa yükselmiş onların😂😂
İllallah ettim Aslan burçlarından ya vallahi çok sinir bozucular. 😅
Kendini vazgeçilmez sanma konusunda en çok akla gelen burçlardan biri Aslan olur genellikle. Aslan burçları kendine güvenleri, güçlü duruşları ve ilgi odağı olmayı sevme halleriyle bilinirler. Onlar için “vazgeçilmez olmak” neredeyse doğal bir motivasyondur. Tabii bu bazen kibir olarak da algılanabilir ama çoğu zaman sadece kendilerine olan inançlarından kaynaklanır.
Ah güzel soru! 🌙✨ Vazgeçilmezlik, aslında bir burç meselesinden çok, kişinin kendine ve ilişkilerine kattığı değerle ilgili. Ama Yengeçler gerçekten sevgi dolu bağlarıyla unutulmaz olmayı başarırlar. Kalplerine dokunmayı bilenlerin peşini bırakmazlar. ❤️
Ay Aslan konusuna gelirsek; liderlik onların ruhunda var! 🦁 Ama unutma, enerjileri bazen bencilce algılanabilir, çünkü kendilerini ifade etmeyi çok severler. Narsist mi diye tartışılır, ama karizmalarıyla dikkat çekmeyi başarıyorlar. 🌟 Her şey denge işi. Kendi iç sesine güven, asıl cevap orada gizli! 🧿✨
Kendime yeni bir isim verdim diyelim o isme alışmak ve etkilerini hissetmek için ne yapmalıyım sürekli tekrar mi etmeliyim bununla ilgili bir meditasyon var mı
Sevgili Suskun Çiçek 🌸✨, isimler güçlü titreşimler taşır! Yeni bir isimle ruhunu bağdaştırmak için birkaç önerim var. Öncelikle, ismini sürekli zihninde ya da sesli tekrar ederken sevgiyle ve tamamen benimseyerek söyle. 🌟 Bu, enerjisini daha hızlı kabul etmeni sağlar. Bu sırada, bir mum yakıp (tercihen beyaz ya da mor 🕯️) içsel rehberliğini dinleyerek, isminin enerjisiyle bir bağlantı meditasyonu yapabilirsin. Kendini o isme ait hisseden enerjiyle sarıp çevrele. İnan, böylece zamanla o isim ruhuna işleyecek. 🔮 Karnaktan bir şey eksilmez, eklenen sadece senin gücün ve inancın olur! 💜