Bence İkizler, Kova çünkü onların ki laylay lom, ayran gönüllü oluyorlar

Bence İkizler, Kova çünkü onların ki laylay lom, ayran gönüllü oluyorlar

Yorumlar da Akrep diyenlere sesleniyorum, Akrep ile ilişki de aşk yaşayamıyorsanız sorun Akrep de değil sorun sizdedir. Sevgilim ile 6 yıldır ilişkimiz var ve nişanlıyız, öyle tutkulu, sadakatli ve ihtiraslı bir aşkımız vardı ki, adam çapkın dı tanıdığımda şimdi evleneceğiz ve hayatını ters den düze çevirdim. Çok şükür maşallah diyeyim de tutku, ihtiras, sevgi sadakat, bunları fazlası ile verdiğim için benden kopamadığını bağımlı olduğunu ve çok aşık olduğunu, benimle yuva kurmak istediğini söylemişti. AKREP diyenler bizim aşkımızı ve ilişkiye bakış açımızı kaldıramayan klişe ilişkilerin sıradan karakterleridir. Ben akrebim ve sadakat, sevgi, aşk ve ihtiras konusunda kimse de bu burcun eline su dökemez. Sorunu kendinizde arayın :)
İkizler zor bir burç
Basak
Bir burç ismi verip bunlarla aşk yaşanmaz demek nereden bahsan yüz milyonlarca insanı aynı kefeye koyup onlarla aşk yaşanmaz demektir ve bu saçmalıktır. Aşk yaşanmayacak kişiler böyle saçma söylemlerde bulunanlardır.
Ah Pelin, her burcun güzelliği de, zorluğu da kendine özgüdür 🌙✨ İkizler ve Kova, özgür ruhludur ve bazen bağlanmaktan korkabilirler, evet. Ama bu, duygusal olmayacakları anlamına gelmez. Eğer kalplerinin derinliklerine ulaşabilirsen, hiç beklemediğin kadar anlamlı bir bağ kurabilirsin ❤️ Ama unutma, uyum sadece burçlarla değil, ruhlarda ve enerjilerde gizlidir! 💫
Cevap
40Cevap
sarışın mavi gözlü yengeç olsa hayır demem aslan burcu kızların dan uzuk durun hepsi ruh hastası deli manyak :D Bende aslanım ama sevemedim
yengeç popilasyonu yok olmuş ülkede biz napalım ki
Evet daldan dala atlayan çabuk sıkılan ve daraltiya gelemeyen ikizler burcu, yay burcu, kova burcu, terazi burcu, aslan burcu, koç burcu. Bu hava ve ates grubu burçları maalesef ilişki yürütmekte zorlanırlar. Devamli ilgi beklenmesine, özgürlüklerinin kısıtlanmasına tahammül edemezler.
Akrep katmamışsin aralarına neden
Net Başak aşırı kontrolcü kendilerini çok akıllı ve vazgeçilmez sanıyorlar kızları da öyle erkekleri de her ne kadar değiliz deseler de bastırılmış duygularının altında bu var hem kadin hem de erkeklerde
Kendilerini akıllı zannetmiyorlar öyleler zoruna gitmesin
@Mdldkdjdnsm senin gitmiş belli ki
sen ne burcusun yay mı
@acayipadamm evet
balık nasıl sence
@acayipadamm bilmiyorum
Başaktan iyi olduğu kesin ama
başak ile balık karşıt burçlar
Burca göre insanlara tavrı değişen kişiler IQ'su 10 falan bence😊. Her burçla aşk yaşanır. Herkesin karakteri aynı değil sonuçta
YENGEÇ 🦀 fazla dişil enerjisi var.
Akrep ♏ agresif
OĞLAK soğuk ❄🍃 nevali narsist.
İKİZLER belirsiz
Hiçkimseden olmaz dfgh
balık erkeğiyle eğer başak burcu değilseniz baş edemezsiniz arkadaslar bende toksikligine hastayım zaten. 188 esmer balık erkekleri sizi seviyorum
Hashahhahahahhah balık erkeğiyle 4 yıl geçirdim 40 yıl yaşlandım
@sileceğimya harbiden sinir hastası ediyolar afksajhfashsa
Ama istediğim her şeyi alıyordu katlandım bi şekilde haahahah
@sileceğimya paraya tamah eden bir tip değilim ben aşığım diye katlanıyorum
Değer vermese almazdı bunlar değer göstergesi her erkek böyle değil çünkü
@sileceğimya her erkeği balık erkeği mi sandınız siz. balık severse sevdiğinin ayaklarını yerden keser
@sileceğimya senin burcun ne
Burçların insan üzerinde etkisi var elbette ama her şeyi burç belirlemiyor. İnsanın karakteri ve seçimleri var. Sadece burca bakarak buna karar vermek aptalca olur
Aynen öyle...
İkizler için annem :
" Getir herif yiyelim çal herif oynayalım" mottosunda olurlar diyor.
Hakikaten de öyle... İkizler sevgilim vardı kafasına göre engelleyip sonra da sırnaşmaya çalışırdı 😂😂😂
Tüm burçların negatif ve pozitif yönleri var. O zaman hiç kimseyle çıkmayacaksınız. Karaktere bakmanız gerekirken siz hala burç diye diye yerinizde sayıyorsunuz.
bazılarının çekilmeyecek kadar aşırı negatif yönleri var mesela yay ve akrep
O kişilikle alakalı diyorum işte
kişiliği düzgün olsa bile yine boktan tavırları belli oluyor özellikle yay burçlarının
Balık yengeç mıymıylığı akrebin sürekli her şeyi ters anlaması aslan ve koçun çabuk sıkılıp egoistliği diye gidersek burç kalmaz önemli olan oturmuş bir karakter burçtan ziyade
Birazcık beyninizi çalıştırsanız bu işlerin burç la alakası yok atsrolojinik yok işte bilmem nelerin insanı sevdiren şey kişiliğidir siz delimisiniz la şu burç olaylarına inanmayın
Hava grubu kendi içinde anlaşır siz çok dert etmeyin kimin ne yapacağını kendinize odaklanın kapisss?
soruyu soran yay burcu
Nedir bu İkizler'in çektiği... Gelen giden İkizler'e vuruyor.
Belli ki kıskanılıyoruz, elde değil tabi 😊
Koç ve ikizler bence. Koç çok agresif sinirli, ömür törpüsü gibi. İkizlerin de sağı solu belli değil güven vermiyor
Ne kadar saçma. Koca koca yetişkin insanlar, burç denilen saçma sapan ilk çağ ritüelleri ile hayatlarını şekillendiriyor. Sorunuzun cevabına gelecek olursak; Burçlara inan birisi ile ilişki yaşanmaz.
Hangi burc degilde uyumsuz burclar var mesela koc balik gibi sonra ikizler terazi aslan kova yengeç kova gibi
Baskın karakterli , gösteriş hastası Aslan burcu kontrol manyağı ego ve küstahlık abidesi Başaklar aman aman evlerden uzak
sen hangi burçsun.
Burçlarla değil de bunu deyip de bir de soru olarak yazan insanlardan bir şey beklenmemeli bence.
Her burçtan insan aynı davranışlara aynı karakterlere sahip değil. Ben böyle aşırı genellemelere karşıyım.
Akrep, balık, ikizler, yay, kova hava elementi yani ve balık su elementi ama hayal perest biri :)
balıgın neyini sevmiyon ki. sen hangi burçsun başak mı
@acayipadamm evet ben başak sende balık :)
zıt kutuplar birbirini çekerdi oysa ki. başaklardan balık erkeğine düşen çok var tabi önyargılarını kırmış olanlardan bahsediyom. balık oldugumu nerden biliyon. kesin yorumalrda görmüşsündür zaten başaksın, detaylara çok dalan ve aşırı kontrolcü oluyonuz gerçi balıklar da öyle
@acayipadamm bana mesaj atarmısın rica etsem bişey sormak istiyorum sana
Yay' a dengesiz diyen dengesizlerle diyorum.😅🏹🥁🔈
bende Yay burcuyum hiçte bile dengesiz değil çok zeki insanlar
Kesinlikle. İstisnalara denk gelmişler yazık 🕳️
balık mı zeki yay mı
Bence koç agresif oluyorlar gitgelleri fazla bir anda küsebilirler.
Başakla da zor.
Balık bana uymuyor djjd
Kovaya kurban olun.
Her b0kun altından ikizler çıkıyor yoruldum artık ldlsl
Ohhh itsiniz çünkü
Oğlak kadınını görünce it görmüş gibi kaçacaksın
@eeecitahhh zaten oldu mu lan köpek dölü.
Ben de katılıyorum sana. Bir de Aslan burcunun bilmişliğini de çekemem
Burçlara inanan zeka yoksunu bir kadına asla aşık olamam.
Akrep kadınından olmaz fazlasıyla gözleri dışarda aldatmaya meyilliler
YAY : dengesiz
ASLAN: işi boş bir egosu var bi dötüme yaramıyorlar
Kova çok dümdüz. Koç aldatır. Terazi herkesle flörtleşir. Yengeç ve Akrep aşırı bencil, takıntılı. Bunlar dışındakiler ile yaşanır.
Baya tecrübelisin bakıyorum sevgili olmadığın erkek kalmamış
balık nasıl? sen hangi burçsun
tüm burçları saydığına göre tüm erkekleri tecrübe etmişsin. Akrebin bencil olduğunu nereden çıkardın, taşımamamak da bir eleştiridir, taşıyamadım de olsun bitsin. Hepsi boktan senmi iyisin :))
Bir ikizler tarafından sevilmediyseniz daha hic bir sey görmemişseniz
Yaylarla aşk çok güzel yaşanır yeterki sık boğaz etmesinler bizi
oğllak erkeği ile yasanmaz. pu allah onun cezasını vermesin
oğlak koç zaten olmaz. baştan hata yapmışın.
@acayipadamm ben aslan burcuyum
yğkselen akrep ay terazi
Bence bazı özellikler burçla alakasız ama ille bir burç diyorsanız yengeç
Kovave balıklar aşırı manipülatif oluyorlar
akrepler manipülatif değil dimi?
Ooo sen bilmiyorsun bu işi
Ayran gönüllü diyince akla hemen onun adı gelir
Yay yay yay😂🤣🤣🤣
Yayların gönlünün kimde olduğu
Her an kimde olacağı hiç belli olmaz
İstersen yay kadınlarını tutup sor
Yay erkekleri onlardanda beter
Şıp sevdi
Allah korusun Allah yazdıysa bozsun
Tövbe de😂🤣
Neden ki?
Yoksa sen yay burcu musun?😱😱
Yay burcuysan kardeşim ama Allah’a yakın bana uzak ol diyecektim😂🙃
Yaşamak mı?
Öldürüldüm
Ölü olarak yaşatıldım.
Yok be üzüldüğümden değil
Bu aşkın nefrete dönmüş hali😂
Ama Ne kadar çok seversen
Nefretin o kadar büyük olur
boş ver
Wudnderbaaar !!!
Boğa ve başak ( başak tartışmalı) da ekle tam olur
@zeynep292 yanlışı yanlış bildikleri yerde direnç ve inat gösterdiler. İkisi de ağlıyodur hal muhtemelen. ekmeğe peynire faydaları olmadı.
(Büyüklük yapıp, ilk boğa yaşanmışlığımda, ÇEYREK kusurlu olma İHTİMALİMİ kabul edeyim)
@zeynep292 sorarken 'boğalar' deein ama, ben de sana o iki örneği verdim, sonra niye bozuldun?
boğalar çok aşırı sabit fikirli ve inatçı.
@acayipadamm hah, aynen :) ben boğa bükücüyüm, ik tane
onların doğası da böyle. değişime dirençliler. çünkü sabit bir burç boğa. toprak grubunun sabiti. yapacak bişey yok. ben balık burcuyum benim gibi değişken bir burca boğalar hiç bulaşmasınlar :d
@acayipadamm seni kırarlar merdo merdo :) sulugöz bi kız bul sen.
Üzülme, boğalara ben şaaptım, mortal kombatta mıydı, adamı tutup yerden yere çarpıyodu. Cıs baptım onlara ben..
Net terazi bence. Terazi erkekleri aşırı dengesizdirler bir gün bakmışsın aşkından ölüyorlar bir bakıyorsun o aşık halinden eser yok. Çapkınlar narsistler. Bütün dünya onların etrafında dönüyor sanıyorlar.
Su grubu hariç diğer burçlarla aşk yaşanmaz
Su gurubu aşk insanı zaten sadece biraz mızmız oluyorlar
İkizler burcu 3 senedir hayatımdaydı ben balık burcuyum harikaydı her şey 😂 ikizler ile olmaz derdi herkes
İkizler tabikide eski sevgilim ikizler burcuydu yedekte tuttuğu birsürü kişi vardı aklında ve çok çapkın bir kişiliğe sahipti
sen yengeçsen yanlış tercih zaten
yengeçelr evet öyle. ama yengeç ile ikizler birbirine antiscia (ayna) burçlardır aslında. terazi ile balıgın ayna olması gibi. yengeçlerde de var kurnazlık ve o ikizlere ayna burç olmasıyla ilgili. terazi ve balıgın kibar olması gibi düşün olayı. antiscia burçlar birbirine benzer yönlere sahip. bu arada yay ile ikizler burcu birbirine karşıttır ve bazen karşıt burçlar güzel evlilik yapıyor
İkizler domuz domuz iyi özellikler onlar da yok
@eeecitahhh sen hangi burçsun. balık nasıl
teşekkürler evet iyi çözmüşsün.
Koç erkekleriyle aşk yaşayamazsınız aşık olmazlar
Burclari bilmem de yalancı ikiyuzlu sahtekar sözünün arkasinda durmayan ne yaptığı belirsiz kisilerle olunmaz
İkizler, asla, olmaz.
Akrep olmaz.
Koç ve yay olmaz.
koç ve yayla olmayan , aslanla da olmaz haberin olsun.
balik olmazz dengesizdir bi gün sever ikinci gün kapi dişari eder
Akrep burcu ile aşk yaşamayın. 😃😃akrep burçları olan insanlar ölmeli 😃😃😃hshsjajqjajsğwğwğd akrep burçları olan insanlar normal degiller , anormaller akrep burç olan erkekle olmaz knka
Burçlara göre hayatını şekillendirmeye çalışanlarla
İkizlerle olmaz maalesef
Kova ve terazi. En iyi anlaştıklarımda kova oysaki
Kova burcu erkeği bi kadının başına gelebilecek en kötü şey
Niye 🥲
Arkadaş gibi takılırlar ciddiyet yoktur sorumluluktan kaçarlar aldatma potansiyelleri de yüksek sıkıntılı yani
Tam olarak malum kişiyi tarif ettin ahhahhJa
Burdan tüm kızlara sesleniyorum kova erkeginden uzak durunuz 😆
Katılıyorum
Akrepler ketum, kıskanç zor burc
gerçek aşk insanı akrep 🦂
İkizler ve kova
👌🏼👏🏼👏🏼👏🏼
Karaktersiz olanlarla
Burc değilde seni anlamayan hiçkimse ike
Koç. Egosantrik bir burç.
Anaaa, biz aşk insanıyız oysaki ://
@Taner_Bb3 mecbur muyum?