2 sene önce Instagramda astroloji danışmanlığı veren birini görüp takip ettim. Vergi levhasına kadar paylaşmıştı. O zamanlarda aldığım randevu sorunsuz gerçekleşmişti. 2 ay önce aklıma düştü, bir daha baktırayım dedim. WhatsApp dan konuştuk anlaştık parasını yolladım 3 gün sonraya randevu verdi ama o gün randevu yapılmadı. Ara sıra WhatsApp dan yazdım kadına, ya görüldü attı ya da başka tarihe randevu verdi falan derken neredeyse 2 ay oldu.
Az önce yazdığımda ses attı bana beklerseniz dönüş yapıcam diye. Benim sabrım tükendi artık. Ben bu kişiyi nereye şikayet edebilirim?
Az önce yazdığımda ses attı bana beklerseniz dönüş yapıcam diye. Benim sabrım tükendi artık. Ben bu kişiyi nereye şikayet edebilirim?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben sana danışmanlık yapayım.
Ayrıca açık adresi varda tübisten yaparsın
Sadece vergi levhası gördüm onu da tc sini falan üstünü çizmiş adı görünüyor sadece profilinde duruyor. Konuşmaları ss aldım şimdiye kadar engellemedi. 2 sene önceki deneyimime dayanarak belki bir şey olmuştur söylemeye çekinmiştir diye düşündüm sabrettim ama attığı sesteki o siniri duyunca kafayı yedim. Özür dilemesi gerektiği yerde tısladı resmen.
Numarası var mı
Telefon numarası var WhatsApp üzerinden konuştuk hep
Hesabı şikayet et
Onu kesin yapacağım zaten. Daha ciddi bir şey yapmak istiyorum en azından verdiğim parayı geri alayım