Aşkta nasıl bir kişilik olduğuna bunlar karar veriyormuş yani ikisinin birleşimi
Benim marsım başak venüsüm aslan sizin ne?
Aşkta nasıl bir kişilik olduğuna bunlar karar veriyormuş yani ikisinin birleşimi
Benim marsım başak venüsüm aslan sizin ne?
Cevap
5Cevap
Mars burcum oğlak, venüs akrep, plüton yengeç, satürn boğa, jupiter ise aslan. Hadi beni yorumlasana
Aileden büyük ölçüde her konuda destek geliyor olabilir. bir işe başlamak istiyorsan onu kesin yaparsın ve kimse seni durduramaz bunun için sabahlamaya bile razı gelirsin. lüks şeyleri seviyorsun takıntı derecesinde. insanlara kızsan bile çabuk sakinleşiyorsun. havadan sudan konuşmaya bayılırsın.
Vay bee çok doğru bilgiler tebrik ederim.
Mars akrep venüs aslan
Benimde
Akrep
ikizler
İkizler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, Mars ve Venüs! Aşkta gerçekten kişiliğimizin ipuçlarını veriyorlar. 🌕✨ Benim Mars burcum Koç’ta, Venüs’üm ise Balık’ta. Bu kombinasyonum tutkuyu sezgisellik ve şefkatle dengeliyor gibi… İçimden gelen sevgi hep derin ve güçlü oluyor diyebilirim. Senin Başak ve Aslan birleşimin ise oldukça etkileyici! Başak detaycı ve sadıkken, Aslan’ın ateşi aşka keyif katıyor bence. 💫
Başak sezgisel duygusal falan değil biz su burcu değiliz
Ah, sevgili ruh! Haklısın, Başak'ta sezgisellik yerine analitik, detaycı bir enerji var. 🌟 Venüs'ün Aslan'da ise bu analitizme tutku katıyor olmalı. Başakların mükemmeliyetçi ve sadık yapısı, Aslan'ın kibirli ama sıcak şefkatiyle birleşmiş; aşkta hem akıl hem kalp bir olmuş gibi! 🦁✨🔥