• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Özel Gün & SürprizlerÖzel Gün & Sürprizler
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Özel Gün & Sürprizler Özel Gün & Sürprizler
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer Gamer +27
Astroloji & Burçlar

Birlikte yaşaması en zor burç hangisi?

HayatKısaKşlrUçyr
HayatKısaKşlrUçyr Takip Et
Master Yaş: 44
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1223

Benim için başaklar benden uzak, Allaha yakın olsun mümkünse. İlave olarak yengeçleri ekliyorum😐

Birlikte yaşaması en zor burç hangisi?
Beğen
Paylaş
Takip Et
35 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • yıldızdeniz06
    yıldızdeniz06 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 100%
    İkizler
    1 yıl

Zodyak burçları aynı zamanda gerçeği yalandan ayırt etmeye çalışıp çalışmayacağımızı ve yanılsamalara ya da görünüşlere takılıp kalıp kalmayacağımızı görmek için birer testtir. Ve çoğunluk bu tuzağa düşer ve belirli burçlara değer verip diğerlerini değersizleştirmeye çalışır. İbn Arabi'yi okuyun ve işaretlerin Allah'a bağlanma yolları vardır, ruhun halleri de bunun terapötik alan, manevi, enerjik ve mistik olmasıyla anlaşılır. Bu, gizli sırları ve eylemleri anlamadan karşılıksız suçlayan ruhlar aşamasının ötesine geçmek isteyenler için geniş bir konudur: Mağara suresini El Hızır'ın buluşmasıyla okursanız, bu konuyu anlamanın bir anahtarı vardır, suçlanan ancak o anda hoşunuza gitse de gitmese de arkasında gizli bir hikmet olan eylemler vardır. Ayrıca, her şeyi en iyi şekilde uyumlaştırmayı bilmek, uygulamamız gereken en büyük zorluktur, ancak bir kez daha kötülük vardır ve kişi bir kova suyu iyi bir limana taşımak yerine atmayı tercih eder.

Zodyak'ın iyi ya da kötü burçları yoktur, bu yanlıştır, bazı şeylerde ince bir işleyiş ve ilahi bir bilgelik vardır, her kişi bir kişi yapar ya da bir enerji ya da deneyim getirir. Olaylar hakkında konuşuyoruz ama insanlar da kilit noktalardır, biri sizi kızdırdığında, içsel olarak gömülü bir yarayı çalıştırmanızı sağlar, biri sizi üzdüğünde, geçmişte gömülü duygularınızı aşmak ve onları güce dönüştürmektir, sizi üzen kişinin kendisi değildir, başka türlü kendiniz çıkarmadığınız şeyi çıkarmak için size gelen bir araçtır. Eğer kabul ederseniz, o zaman anlamışsınızdır; eğer sitem ederseniz, bunun nedeni henüz içsel çalışmanızı yapmamış olmanızdır. Her bir kişinin ne aldığını ve bunun nasıl somutlaştığını anlamanın anahtarları vardır. Bütün 1'i oldukça basit bir şekilde oluşturur. İnsanlar burçlara takılırlar çünkü burçlar kendilerinin dışındadır. Sadece hepinizin aynı şekilde ancak farklı anahtarlarla hareket ettiğinizi bilin, örneğin öfke tüm insanların özelliğidir, sadece bazıları içselleştirir, diğerleri dışsallaştırır, diğerleri doğrudan sonuç olarak hareket eder, diğerleri dolaylı olarak. Korku da aynıdır, bazıları onu serbest bırakır ve güçlü bir şekilde ifade eder, diğerleri zayıf bir şekilde, diğerleri onu gömer ve geçmesini bekler ya da diğerleri onu tamamen içlerinde tutar ve hatta onunla yüzleşir. Aslında bu hayatta asıl sorunlu olan diğer kişiyi anlamamaktır ve bazılarının ve diğerlerinin eleştirilerine neden olan da budur.

1
    15 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Astrolojiye çok hakimsiniz sanırım 🙄

Yorumla
    • yıldızdeniz06
      yıldızdeniz06
      İkizler
      1 yıl

Örneğin, İkizler burcusunuz.
      İbn Arabi, çokluktaki birlik ve varlığın çoklu doğası hakkında çok şey söyler. İbn Arabi'ye göre ikizler vahiy getirir, ve ince bir düşünceye sahip. İkizler ve bilgili El Habir ile ilişkilendirilen ilahi İsim. İkizler burcu, Birliğin bir yansıması olarak bir ikiliğe sahiptir. İkizler, bu nedenle ayırt eden, adlandıran, formları özlerine bağlayan aklı temsil eder. Mistik alfabede (ʿilm al-hurūf) her harfin bir enerjisi vardır. Zā', ince bilgiyle bağlantılı gizli bir gücü simgeleyen nadir ve canlı bir harftir. Bu, İkizler burcunun ezoterik bilgiye sahip olduğu fikrini güçlendirir.

Yorumla
    • yıldızdeniz06
      yıldızdeniz06
      İkizler
      1 yıl

burcu şunları sembolize eder:
      Yaratıcı düşüncenin ve ilahi kelamın sembolü.
      Görünür ve görünmez âlemler arasındaki aracılığı temsil eder.
      Hem doğrudan hem de gizli içsel bilgi arayışını ifade eder.
      - Göksel bilgeliği alıp iletenin (İdrîs/Merkür) burcudur.
      - Birlik içindeki kutupluluğu ifade eder.
      - İkili bir burç olan İkizler, kutuplaşmış bir gerçekliği (biri ve diğeri, zihin ve beden, görünmez ve görünür) ifade eder; ancak İbn Arabi için bu ikilik asla bir ayrılık değildir; eşsiz Bir'in iki biçimde tezahürüdür.

Yorumla
    • yıldızdeniz06
      yıldızdeniz06
      İkizler
      1 yıl

- Sık sık "iki arasındaki" şeylerin gerçekliğinden, aracıdan bahseder; bu da İkizler burcunun bir köprü veya aracı olarak sahip olduğu duruma çok iyi karşılık gelir.
      Nitekim İbn Arabî'nin tasavvurunda İkizler burcu esas itibariyle Hakk'ı (el-Hakk) arayan bir burçtur. ladun ilmine bağlıyız. İbn Arabi'nin İkizler burcu, bu nedenle ilahi bilgiye talip, gizli hakikatleri arayan bir kişidir. İlahi İsim el-Habîr (الخبير) - "Derinlemesine bilen"
      Bu isim, İbn Arabî'nin sisteminde İkizler burcuyla bağlantılıdır.

- İçten, incelikli ve içe dönük bilgiyi çağrıştırır.

- İkizler burcu sadece bir şeyleri bilmeyi değil, aynı zamanda şeylerin gizli özünü kavramayı da amaçlar.
      - varlık düzeyleri arasında seyahat eder, görüneni sorgulayarak görünmeyene ulaşır, konuşur, yazar, inceler - ama ortaya çıkarmak için, bazen şüphe eder, ama düşünceyi daha da ileriye götürür, çokluk yoluyla birliği hedefler. Anlamak için bu unsurları okuyun.

Yorumla
    • yıldızdeniz06
      yıldızdeniz06
      İkizler
      1 yıl

Başak burcuna tahammül edemediğinizi söylüyorsunuz ama onlar İlahi hizmette bizimle zeka konusunda Merkür'ü paylaşıyorlar. Başak burcu, arınma, ayrıntılandırma, soyunma ve berrak hizmet yoluyla gerçeği arar. Bu konuda bizden biraz farklılar. İlahi İsim: el-Hafiẓ — "Koruyucu"
      Bu isim, kozmik ve ahlaki düzeni koruma fikriyle bağlantılıdır:
      Bakire, kutsal emaneti (emāna) gözetir, sınıflandırır, düzenler ve korur.
      Adil biçimlerin koruyucusu, ayrıntılarda netliği ve gerçeği koruyan kişidir. Başak, içsel olarak arınmış, berrak ve sessiz bir bağlılıkla doludur.
      Hakikat'e alçakgönüllülükle, kibirden uzak bir şekilde hizmet etme sanatını somutlaştırır.
      İlahi ışığın, küçük, adil hareketlerde, gizli bir düzende, dikkatli bir mevcudiyette bulunduğunu bilir.
      Başak, zemini hazırlar, bilgeliği biçer ve kutsal emaneti korur. İlahi düzenin berrak hizmetkarı
      Kutsalın ayrıntılı koruyucusu
      Bütün'ün hizmetinde disiplinli saflık
      Alçakgönüllü ama uyanık bir ruh
      Arındırdıklarını biçen ruh. onların harfi Ta. Başak burcunun da gizli bilgileri vardır. Sana bir şey açıklayayım: Başak burcuyla anlaşamamanızın sebebi, kendinizi henüz iyi tanımamanız ve onları da tanımamanızdır. Aslında bizi ayıran şey, entelektüel olarak nasıl çalıştığımızdır, ancak ortak noktamız Merkür'dür. İkizler → Merkür, söylemsel, akıcı, keşfedici düşünceye sahip, gizemlere, bilgiye meraklı ve dünyalar arasında bir köprü.
      Başak → Merkür, analitik, kesin ve özverili düşünceye sahip, arınma yoluyla Hakikate hizmet eden bir burç.

Yorumla
    • yıldızdeniz06
      yıldızdeniz06
      İkizler
      1 yıl

Biri habîr, diğeri hâfızdır ilahi hakikatte, dolayısıyla her ikisi de hakikatte, dünyada hakikatin yayılmasında zaruri olan iki ilahi fonksiyonu tecessüm ettirmektedirler. İkizler içsel olarak bilir ve gerçeğe, ruhsal berraklığa, uyanmış bilince bağlıdır: bu nedenle iletilen ve alınan bir gerçek vardır ve Başak burcu gerçeği bir emanet olarak korumalı ve ilahi bir emri takip etmelidir. Başak burcunu yargılamanızın ve onların sizden uzak olduğuna inanmanızın tek nedeni, işleyişinizin onlar gibi maddeye bağlı olmamasıdır, çünkü şeyleri yakalayıp iletecek şekilde alırsınız. Değişimden korkuyorlar ve katılar, bizim esnekliğimiz onlarda yok. Yani gerçeğinizi veya düşüncelerinizi farklı nüanslarla bir araya getirmek istediğinizde, bir duvar ve bariyer örerler ve sadece hissettiklerini, deneyimlediklerini, bütünleştirdiklerini ve anladıklarını dikkate alırlar ve onu korurlar. Yani siz İkizler burcu olarak bu katılığı görüyor ve kendinizi hapsedilmiş, yanlış anlaşılmış veya işlevsiz bir taraf gibi hissediyorsunuz. Ancak gerçekte Başak burcu da bunu sizde gördüğüne inanıyor ve bu nedenle entelektüel olarak Merkür'ü paylaşan ancak tamamlayıcılık ve ortaklık içinde olan bu iki kişi, her biri kendi gücünü gönderen iki mıknatıs gibi iki kutup haline geliyor. Bu incelikleri anlamak için İbn Arabi okumanız gerekiyor. Bilginiz olmasa da, size ondan bahsediyorum.

Ama kendinize şunu söyleyin: Tam tersine, birbirinize karşı değil, müttefik olmalısınız. Yaşadığınız etkileşimlerde bir ego savaşı olabilir. Araştırmanızı yapmaya çalışın. Ve kendin üzerinde çalış. Başkalarını anlamadan önce kendinizi anlarsanız, burçlara dair bu bakış açısına artık sahip olmayacaksınız, bunun yerine her şeyin ne kadar mükemmel bir düzen içinde olduğunun güzelliğini ve gerçeğini göreceksiniz.

Yorumla
    • yıldızdeniz06
      yıldızdeniz06
      İkizler
      1 yıl

Örneğin, maneviyata ulaşmak için Başak ve İkizler, her bir kanadın sağ veya sol tarafını oluşturarak bir kuş gibi uçmalıdır. Dolayısıyla, bir Başak kadını veya erkeği tanıyorsanız ve onunla arkadaşlık kurmayı düşünüyorsanız, bu yolu izlemeli, düşüncelerinizi birleştirmeli, zıtlıklardan kaçınmalı ve niteliklerinizi nasıl aktaracağınızı bilmelisiniz.

Yorumla
    • yıldızdeniz06
      yıldızdeniz06
      İkizler
      1 yıl

Size burçlarla ilgili bir örnek daha vereyim: Balık burcu benim için en mistik astrolojik burçtur ve maddenin ilahi hakikatte çözülmesiyle en çok ilgilenen burçtur.
      En Merhametli'yi simgeleyen Rahman, - Nefsin çözülmesi, Kaynağa dönüş, ruhsal bilinçaltı, ilahi hafıza, ilahi okyanusta boğulmuş ruhun nefesi.
      Balık, suda yaşar ve ilahi bilgiyi simgeler.
      Belirli sınırları yoktur; özgürce, bağlanmadan hareket eder.

İbn Arabî'nin kozmolojisinde balık, Varlık Okyanusu'na dalmış evreni temsil eder; benliğin Gerçekliğin sonsuzluğunda kayboluşunun bir simgesidir. Ruhsal krizin ardından Işık'ta yeniden doğuşun arketipi.

- Nefsini unutup Tanrı'yı hatırlayan,
      - Yutulmayı kabul edip geceye inerek tekrar ışığa yükselen,
      - Zıtlıkların birliğine tanıklık eden, affeden, bütünleşen, ötesinde olana teslim olan. - "Balık anlamaya çalışmaz,
      Varlığın görünmez berraklığında kendini kaybetmeye çalışır." Capacité mystique de lâcher-prise,
      Bırakmanın mistik kapasitesi,
      Sezgisel, neredeyse kehanetsel derinlik,
      Aşırı şefkat eğilimi, bazen kendini yok sayma noktasına kadar,
      Sevgi nefesi, ayrılıktan önceki dünyaların anısı. Balık burcu tamamen mistiktir; anlamak değil, hissetmek ister. Gerçeği arayışı, hakikat okyanusuna dalmak, onunla bütünleşmek ve bir olmaktır. Bu nedenle, başkalarıyla ilişkilerinde bile, sürekli düşünmeden bütünün içinde kalarak bir tür insanlık içindedir; etkileşimlerini hisseder. İkizler ve Balıklar sessizlik ve gerçekle birleşsin. O bir aracıdır ve burçlar denkleminde 1'i oluşturan bütündür, çünkü Merhamet öfkeden ve dolayısıyla yargıdan önce gelir, arayış içinde olmadan kaynağa gider ama zaten hakikat okyanusunun içindedir. Koşulsuz sevginin en iyi halidir çünkü herkesi kabul eder ama mistik alanıyla asla anlaşılmaz ve sosyal dünyada çokça mevcut olan egoyu çözer. Sularda seyreder, sular çalkantılı olduğunda tüm okyanusla birleşir ve yüzleşmelere değil, merhamete bağlanır.

Yorumla
    • yıldızdeniz06
      yıldızdeniz06
      İkizler
      1 yıl

Her işaret, onu taşıyan kişi ve halk tarafından gerçekten anlaşıldığında, diğer tüm işaretlerle birlikte modüler bir anahtardır. Bunları bir araya getirerek madde üzerinde hareket eder ve ilahi isimlerle manevi kapılar açarız: Zaten işaretimize göre kendimizi ilahi bir isimle taşırız, ancak başka bir işaretle birleştirdiğimizde iki ilahi isim birleşir ve gerçeklikleri ve uygulanan güçleri ortaya çıkarır. Ancak bunun için kusurları aramak yerine kazmalıyız; bereketi ve yüceliği getiren anahtarları ve şeyleri bulmalıyız.

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Vallahi zevkle okudum yorumlarınızı. Kaleminize sağlık :)

Yorumla
    • yıldızdeniz06
      yıldızdeniz06
      İkizler
      1 yıl

Teşekkür ederim. Bu bilgiyi size daha net bir anlayış kazanmanız için göndermek istedim, ancak burçları daha gerçekçi bir anlayışa biraz daha yakın bir çerçevede okuyup anlamanızı gerçekten tavsiye ederim.
      Bu sizin okumanız içindi :)

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Çok teşekkürler :)

Yorumla
    • รձբժεгսռ
      รձբժεгսռ
      Kova
      1 yıl

Bu konuyla ilgili bir kitap var mı

Yorumla
    • yıldızdeniz06
      yıldızdeniz06
      İkizler
      1 yıl

@รձբժεгսռ evet var , Mystical Astrology According to Ibn 'Arabi
      LTitus Burckhardt

Yorumla
    • รձբժεгսռ
      รձբժεгսռ
      Kova
      1 yıl

Sagolun

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Captain_M
    Captain_M Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 92%
    Koç
    1 yıl

Burçlar ve astroloji diye bildiğiniz, aslında çok daha ileri ve sofistike bir bilimin parçasıdır ama bilinen gerçek kısmı okyanusta damla kadar bile değildir. Ön yargılı olmanıza sebep olan bir şey ne kadar iyi olabilir? Burçlar, astroloji gibi alanlara ilgi duyabilirsiniz, bu gayet normal, bunlara ağırlık vererek hayatınıza yön vermedikçe tabi. Bu yüzden, önce karşınızdaki "insanı" tanıyın. Çünkü bakıyorum; öyle adamlarla birlikte oluyor ve kendi başınıza öyle sorunlar sarıyorsunuz ki anlamıyorum ve hayrete düşüyorum. Daha bir kaç gün oldu, bir tanıdığım yanımda kocasıyla konuşurken gönüllü kulak misafiri etti beni. İnanın o erkek görünümlü yaratığı dinlemeye bile dayanamadım ve arkadaşımın sabrına da şaşırdım. Halbuki "burçları" en birbirine en uyumlu olanlardan ikisi de...

1
    5 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Ben işin eğlencesindeyim. Kimseyi doğduğu güne göre yargılamak doğru değil. Herkesin farklı karakteri var.

Yorumla
    • yıldızdeniz06
      yıldızdeniz06
      İkizler
      1 yıl

Bu konunun hakikatini ve gizli sırlarını anlamak için İbn Arabi'yi incelemek gerekir.

Yorumla
    • Captain_M
      Captain_M
      Koç
      1 yıl

@yıldızdeniz06 Bazı gerçekleri insanın o an durduğu basamakta anlayabilmesi için evet, sırlarını anlamaksa bambaşka bir konu. Sırlar "yüksek lisanstır" ve elde etmek amacıyla "elde edilmez". Ama kalbiniz doğru yerdeyse, siz istemeseniz de verilir, bir çokları kullanır ama farkına bile varmaz :)

Yorumla
    • Captain_M
      Captain_M
      Koç
      1 yıl

@HayatKısaKşlrUçyr Aynen, tıpkı parmak izi gibi.

Yorumla
    • yıldızdeniz06
      yıldızdeniz06
      İkizler
      1 yıl

evet bu hayatın tüm incelikleri ilahi hikmetler kalp iyi olduğunda ve ego jété olduğunda gelir :) İbn Arabi'den bahsediyorum çünkü bu konu hakkında güzel ve bilgece şeyler söyledi :) ve astrolojik burçlara çok fazla odaklandığı için bazıları için okunması olumlu bir şey olabilir :)

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

92

Cevap

94

Cevap

• inciitanesiii u
    inciitanesiii Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 34
    İkizler
    1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Sanki herkesle anlaşabilirim gibi geliyor bulurum ben o damarı oradan yürürüm jsjshss

2
    3 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Başaklarla bile mi jjghj

Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      İkizler
      1 yıl

Denerim bulurum bi yolunu

Yorumla
    • darkmen0
      darkmen0
      Aslan
      1 yıl

Başaklarla yaşamak zordur ama bir başak olarak yaşamak daha zordur

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    Koç
    1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 19,1b cevap paylaştı.

burçlar değil de karakter daha önemlidir

5
    2 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Tabiki öyle ;)

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      Koç
      1 yıl

Teşekkürler Hayat :)

• RedbullHo
    RedbullHo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 19 , eic 102%
    İkizler
    1 yıl

Bana göre Tam liste kesinlikle YAY kadını fazla özgürlukcu dış görünüş masum tatlı ama için aman aman
    KOÇ kadını hadi erkegile az çok anlasirim ama yüzeysel olurum ama koç kadını asiri fevri inatciligi var çözüm yerine galibiyet ve haklı olduğunu ister erkek gibi kadın mk
    İKİZLER ruh halleri çok değişik daha önce ben ne yaptım da o öyle oldu diye bir düşüncemde olmuştu Nazlı olurlar ve genelde
    KOVA cok yüzeysel duygusallık derinliğe kendisine çok zor gelir derine çok bağlanma sorunu var köydeki wifi gibi ve çok bireyseldir
    NOT ben balık burcuyum yükselen boğa Burcu erkeğiyim umarım görüşume saygı duyarsınız bunlar benim görüşüm benim analizlerimin sonucudur gayet açıkça söyledim

1
    1 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Analiz için sağol :) kova için doğru söylüyorsunuz. Bağlanma sorunu var

Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 95%
    Boğa
    1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Beklenti üzerine bir hayatsa bu , burçla ilişkilendirmek zor.
    Çünkü insanoğlunun değişen istek ve tercihlerine ayak uydurmak düz düşünen insanların pek ayak uydurabileceği bir şey değil.
    Malumunuz , sosyal medyanın her şeyi ve geneli çok kolay yönlendirebildiği gerçeğini değiştiremeyiz.
    Kimi insan hayatını birleştireceği kişiyi görseller üzerinden doğru ya da yanlış olduğuna karar veriyor , uzun zamandır.
    Elbetteki burcun , yükselen burcunun , doğum haritasının önemi var.
    Hiç yok diyemem.
    Fakat gerçekler ve doğrular bu kadar net ken kesin konuşmak , konuşabilmek oldukça güç.

1
    2 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Tabiki orası öyle :)

Yorumla
    • Sarpergülsoy
      Sarpergülsoy
      Boğa
      1 yıl

Biraz gerçek , biraz doğru , biraz mantık , birazda duygu katarsak yaşama işte o zaman her çok güzel olabilir.

Yorumla
  • shileemm
    shileemm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44 , eic 100%
    Yay
    1 yıl

Aaa Başak başak başak ne varmış basakta yaa!
    Başak Burcu olan bi kere çok uyumludur iyi niyetlidir, temizdir, derli topludur, planlı programlıdir, sabırlıdır, sevecendir, empatisi yüksektir, cömerttir, romatikdir. Kısacası her anlamda karşısındakini mutlu eder ve hayatını kolaylastirir. Üzmeyin bizi ☺️

4
    1 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Bilmiyorum ben anlaşamıyorum :/

Yorumla
  • Malefiz1313
    Malefiz1313 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 100%
    Yengeç
    1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 436 cevap paylaştı.

Biz yengeçlerlerle neden yaşanmaz ya🤣🤣 şaşırdım genelde bizimle sohbet muhabbet iş güç çok eğlencelidir her ortama ayak uydurur anlayışlıyızdır)) soruya cevap verecek olursam benim için ikizler ve koç burcu Koç'un inadı ikizlerin de dengesiz tavrı buna baya engel))..

3
    7 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Biz ikizlerden ne istiyorsunuz peki :))) yengeçin alınganlığı insanın ömrünü bitirir :))

Yorumla
    • Malefiz1313
      Malefiz1313
      Yengeç
      1 yıl

Alınganlık bende sıfır bir o yok yengeç özelliğim kadınları bilmem ama ikizler erkeği kararsız dengesiz..

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Hiç ikizler erkeği tanımadım🙄

Yorumla
    • Malefiz1313
      Malefiz1313
      Yengeç
      1 yıl

Tanısan hak verirsin biz yengeçler çok tatlı oluyoz kız 🤣

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Yok çok yakın zamanda test edip deneyimledim yengeç erkeği çekilmez :))

Yorumla
    • Malefiz1313
      Malefiz1313
      Yengeç
      1 yıl

Erkekleri alıngan 🤣🤣🤣 çok eril yitirici ya🤣🤣🤣 kızlara alınganlık hadi yine neysede

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Ama öyle :))

Yorumla
  • Mali4234
    Mali4234 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    Aslan
    1 yıl

Aslan erkeği yani ben boğa kadını olmaz olmazzz. Hic susmaz a dediğine b der dibine kadar tartisir, tartismayi kaybettigi zaman oyle rol kesip yalandan ağlar kırılmıs görünür sonra kiyamaz gidersin tamam bebegim sensin sensin der gönlünü almaya calisirken 20 saniye sonra yüzü güldugünde dezgah lan bu dersin ama is isten gecer onun dedigi oluverir duygu somurusunde 1 numara

2
    1 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

:)))

Yorumla
  • dronepilotu
    dronepilotu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 100%
    Başak
    1 yıl

Başakları söyleyecektim. Çünkü dobracı ve gerçekci konuşurlar. Yengeçler de korumayacı huyları var. Oda onlar için eksi maalesef. Benim asıl cevabım ikizler kova ve yay. Kovalar zaten abo kaç.. :) Yaylar dengesizdir. Satamayacakları insanlar yok.. Kovalar özgürdür kolay sevdirmezler. Onu da geç sadece hep kendileri haklıdır. İkizler de çok ruh değişkendir. Ne yapacakları pek bilinmez. Neyse öyle işte..

2
    3 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

İkizler değişken ama bu onları yaşaması zor biri yapmaz😐

Yorumla
    • Turkuaz00Deniz
      Turkuaz00Deniz
      Koç
      1 yıl

Koçlar nasıl peki?

Yorumla
    • dronepilotu
      dronepilotu
      Başak
      1 yıl

@Turkuaz00Deniz Koçlar özgür olmayı severler. Hep kendi dedikleri olsun isteyip dururlar. Her şeye çabuk sinirlenirler.

Yorumla
  • Çimenlerinkokusu
    Çimenlerinkokusu Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    Aslan
    1 yıl

Tabii başka kriterler de var ve herkes burcunun özelliğini tam taşımıyor ama bence; kadınlardan oğlak erkeklerden de terazi. Biraz da aslan erkeği.. ⛔

Terazi erkeklerinin çapkın olduğunu düşünüyorum. (Hepsi değil, sadece terazi erkeklerinden daha çok çapkın çıktığını düşünüyorum) ♎

Oğlak kadınları da genelde kırıcı oluyor.. İnce ruhlu olmuyor.. ♑

Aslan kadını olarak aslan erkeklerine biraz ön yargılıyım açıkcası.. Ego yüksek oluyor.. 🦁

1
    2 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Demek ki aslan erkeğinden uzak durmak gerek :))

Yorumla
    • Çimenlerinkokusu
      Çimenlerinkokusu
      Aslan
      1 yıl

Bence de..

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

Sen anlaşamadığın bir BAŞAK ile bir evlilik yaşamışsın. Belli :)

Aslında başaklar çok iyidir. Sadıktır. Tek eşlidir. Olumsuz denilen detaycılık ve inatçılık özellikleri çoğunda olabilir. Ama kendini eğitibilen, olumsuz yönlerini değiştirebilen başaklar mükemmel eş olur.

Ben de başak burcuyum. Ama konuştuğum, sohbet ettiğim kadınlar buna inanmıyor.

Sonuçta bu bir kendini geliştiren ya da geliştirmeyen kişiye göre değişim gösterir.

1
    26 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Hiç evlenmedim ki🙄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

O zaman aşkta çok üzüldün

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Üzdüler evet😪

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Kötü birisine denk gelmişsin

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Ablam olur kendisi 😪

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bende birsey sanmıstım ya 😄

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Ne olabilir ki başka :))) ikizlerim ben :))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

İkizler ile başaklar anlaşamaz. Maalesef :)

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Anlaşmamızı ister gibisin:))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Anlaşmaları çok zor zaten ))

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Benim anlaşabileceğim biri yok zaten :))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Neden sence :)

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Mükemmelim çünkü :))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Öyle mi. İyiymiş :)

Yorumla
    • quengirl
      quengirl
      Boğa
      1 yıl

İkizler basak kombinasyonu bizde de var yükselenim de başak ve başaklar cidden zor ben terazi tarafımin biraz da şeyiyle anlayışlı ılımlı olmama rağmen onlar insanı gerçekten zorluyor sürekli açıklama yapıyorum alttan alıyorum ama bir yerden sonra insan bıkıyor her şey onların jstedigi gibi olmasın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hepsi ayni degil ki ama.

Yorumla
    • quengirl
      quengirl
      Boğa
      1 yıl

Valla bilmiyorum elimden geldikçe alttan alıyorum hep açıklama yapıyorum gülüp geçiyorum ama hep huzursuz ya hep telaşlı bilmiyorum sen öyle misin bir tarafı aslan dengeleyici Allahtan basak tarafi ne kadar iyi olsa da bir o kadar da zor

Yorumla
    • quengirl
      quengirl
      Boğa
      1 yıl

Buarada aslında başaklar ve ikizler anlasir ikisini merkür yönetiyor çünkü

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ben hep sogukkanliyom, her zaman sakinim, hic panik yapmam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

İkizlerin dakikasi dakikasına uymuyor. Anlaşamazlar.

Yorumla
    • quengirl
      quengirl
      Boğa
      1 yıl

Ben bilmiyorum başak kadınlarıyla güzel anlaşıyorum erkekleriyle de zaten her burç kolay kolay anlasamiyor benim ay burcum oğlak belki dengeliyordur beni bilmiyorum ay burcunun özelliklerini de tasidığımı düşünüyorum çünkü

Yorumla
    • quengirl
      quengirl
      Boğa
      1 yıl

Benim de öyle uymuyor ama başak da değişken bir burç sabit değil ki yay başak balik ikizler değişken burclardir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bu kendini geliştirmeye bagli işte. Gelistirmeyenler sabit fikirli olarak yok olup gidiyorlar 🙂

Yorumla
    • quengirl
      quengirl
      Boğa
      1 yıl

Bazen insanlar değişken diye çok laflaniyor ama ciddi söylüyorum sabit fikirli biriyle de çok zor oluyor gerçekten onlara bişeyi kabul ettirmek falan he insan kendini birine köle yapmaya adayacaksa sabit ve inat seçebilir ama ben çekemem valla

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

En dogrusu 👍👍

Yorumla
    • quengirl
      quengirl
      Boğa
      1 yıl

Aynen

Yorumla
  • Esmeriliçeee35
    Esmeriliçeee35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 85%
    Başak
    1 yıl

Ahhh kıyamam sana ne yaptı sana başaklar nasıl bir travma yaşattı da bu hale geldin başaklarda kapında kul köle olmuştu zaten senin 😂😂 bu kadar ön yargı bünyene zarar verir benden sana ufacık tavsiye 😉

2
    3 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Şeyy bazı şeyleri ciddiye almakta bünyeye zarar verir 🥹

Yorumla
    • Esmeriliçeee35
      Esmeriliçeee35
      Başak
      1 yıl

Kimseyi ciddiye alma insanlarıda tanımadan burçlar üzerinden yargılama yapma canım benim karakter denilen şey burçla alakası yok ön yargını kır biraz

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Eğlence amaçlı soruşmuştu soru ama😮‍💨

Yorumla
  • LonelyHead
    LonelyHead Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 97%
    Yay
    1 yıl

Koç. Net. Çok titiz, çok kontrolcü, asabi... Hayatımdan memnun değilim, biri gelip alsın diyorsanız doğru seçim olabilir. Akıl sağlığınızı ve hayallerinizi kaybetmek istemiyorsanız uzak durun, durdurun.

1
    1 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Tamam uzak dururuz :))

Yorumla
  • GrushenkaRises
    GrushenkaRises Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    Başak
    1 yıl

Kişiden kişiye değişiyor birkaç burç sayacaktım ama istisnaları var birbirlerinden farklılar. Sadece ben bana çok karışılmasını sevmem o baskıyı da koç, aslan, başak yapıyor. Baskı konusunda istisnalarına rastlamadım.

1
    3 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Yine başaklar başrolde fgkjfl

Yorumla
    • GrushenkaRises
      GrushenkaRises
      Başak
      1 yıl

Bişe diyim mi bütün kadınlar evde her şeye karışıyor düşününce kafamdaki burç sayısı arttı 😂 bir eve bir kadın yeterli anneciklerimiz ve kardeşlerimizle ömür boyu zor

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Yorumla
  • ıforyou_06
    ıforyou_06 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    Başak
    1 yıl

Pek anlamam ama detaya başak yazmışsın ben de başağım harika insanımdır niye öyle dedin sen

3
    16 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

dünyanın en zor insanlarısınız :/

Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      Başak
      1 yıl

En güzel inci nerden çıkar bilir misin?

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

nerden?

Yorumla
    • düşünmektükenmektir
      düşünmektükenmektir
      Başak
      1 yıl

Başakları kiskaniyorlar. Çünkü melek kalpli tek iyi burç. Başak insanla yasayanin sirti yere gelmez.
      İkizler bela.

Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      Başak
      1 yıl

Denizin/okyanusun en derinlerinden, piyasada bulunan incilerin hepsi neredeyse yapaydır Doğal olan inciler ise küçük bir kum tanesinin katman katman sızmasıyla yıllar geçtikçe sedefleşmesidir..
      Yani o nedenle zor olanın değeri vardır kolay olan yapay güzelikleri herkes sever önemli olan zorlukların ardındaki güzelliği görebilmek değil mi

Yorumla
    • düşünmektükenmektir
      düşünmektükenmektir
      Başak
      1 yıl

Zor insandan kastı ne biliyor musun?
      İşi düzgün yapmak istemek, hata olmamasını istemek, mükemmele yakın her şeyin olmasını istemek... Bunları istedikleri için başak zor deniyor. 😄 Zaten bunlar olması gerekendir. Doğrudur. Sisteme ayak uydurmak bir başak. Köle olmaz. Doğrusunun peşinden dibine kadar gider. Bu hâlinden nefret ederler tâbi, çünkü sistem adamı değil. İkizler gibi arkadan fitne fesatlik yapıp ikili davranmaz. Ne ise odur.

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

bak tipik başaksın işte :)))

Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      Başak
      1 yıl

@düşünmektükenmektir kesinlikle öyle, her şeyin en iyisini istediğimiz sürece memnuniyetsiz, mutlu edilmesi zor damlasını yep yiyeceğiz..

Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      Başak
      1 yıl

Başak olmak bu ise çok şükür öyleyiz diyorum, değerimin farkında bir adamım diyelim...

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

neyse yorum yapmıycam :|

Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      Başak
      1 yıl

Yap yap eleştir bakalım

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

yoo yoo başaklar boy ölçemem :))

Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      Başak
      1 yıl

Topuklu giy, eğiliriz gel gel korkma😀

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

al işte bak :))

Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      Başak
      1 yıl

Hiç bir şey demeyelim sana da neyse kanat çırparak uzaklaş hadi 😀

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

yazdım seni bi kenara :))

Yorumla
  • Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    Boğa
    1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 2b cevap paylaştı.

Başaklar evet. Ömrümü yediler memnuniyetsiz ve nankör insanlar djdj

4
    15 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Hepsinin ortak noktası sanırım djfjfj

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      Boğa
      1 yıl

Bak ikizler bile dengesiz olmalarına rağmen çekiliyor ya, iyi insanlar en azından, çoğunun karakteri oturmuş falan ama başaklar her şeyin iyisini ben bilirim, bunu beğenmedim, bu olmasın, ben ne dersem o, gereksiz memnuniyetsizlik ve asabiyet

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Şeyy bende ikizlerim🙄 ama başaklar konusunda hemfikirim :))

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      Boğa
      1 yıl

Bir anınız diğerini tutmuyor 😕 en iyi arkadaşım da ikizler. Anlaşamadığımdan değil ama soğuk durup aslında çok cici insanlar barındırıyorlar içlerinde. Bir de işte modları değişiyor sürekli jdj

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Napalım bizi seven böyle sevsin fkkgk

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      Boğa
      1 yıl

Sevsin 😃

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      Oğlak
      1 yıl

Valla ben öyle değilim ahahaha

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      Boğa
      1 yıl

@fesfs sen de ömrümü yedin benim

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      Oğlak
      1 yıl

@Sosyetic_SheqiiL ahah niye be 😀😀😀efendi efendi duruyorum başaklara niye sövüyorsunuz😜😜😜

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      Boğa
      1 yıl

Sövmek ne haddimize shdj ömür törpüsüsünüz jddj

Yorumla
    • leylaokmn6382736
      leylaokmn6382736
      Başak
      1 yıl

Hava grubu (ikizler-terazi-kova) kadar dedikoducu burçlar yok. Yanlis anlamayin bunu astrologlar söylüyor. Ben değil... Ama görünüşe göre doğru gerçek hayatta yüzümüze soylemeyeceklerinizi arkamızdan söylüyorsunuz. Boşuna "ikiyüzlü" değilsiniz sayın ikizler

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      Oğlak
      1 yıl

@leylaokmn6382736 valla ben ikizler değilim 😀😀😀😀

Yorumla
    • leylaokmn6382736
      leylaokmn6382736
      Başak
      1 yıl

@fesfs ben yorumun sahibine diyorum sana demiyorum

Yorumla
    • leylaokmn6382736
      leylaokmn6382736
      Başak
      1 yıl

@fesfs ya da sorunun sahibine diyorum

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      Oğlak
      1 yıl

@leylaokmn6382736 😀 canım

Yorumla
  • papatyagirlll
    papatyagirlll Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    Balık
    1 yıl

Kesinlikle haklısın başak burcu erkeği ile asla yapamam. Takıntılı ruh hastası şüpheci narsist kendini beğenmiş patavatsız bütün kötü huylar başak erkeklerinde Allah korusun düşman başına vallahi

1
    2 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

:))) aminn

Yorumla
    • 1hayaletimsi
      1hayaletimsi
      Oğlak
      1 yıl

ben akrebim canım

Yorumla
  • Sensitive_Kind
    Sensitive_Kind Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    Boğa
    1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 411 cevap paylaştı.

Profil resminiz size aitse yaşınıza göre çok güzel, genç bir kadınsınız. Peki sizin burcunuz nedir?

Be boğayım mümkün mertebe herkesi anlamaya çalışan barışçıl bir dünyam vardır.

1
    5 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

İkizler 🙄

Yorumla
    • Sensitive_Kind
      Sensitive_Kind
      Boğa
      1 yıl

Ablamın burcu da ikizler eğlenceli kişiliklersiniz. 💫💫

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Şeyy öyleyizdir😏

Yorumla
    • Sensitive_Kind
      Sensitive_Kind
      Boğa
      1 yıl

Maşallah, rengarenk kişiliğiniz solmasın ikizler hanım. 🌹

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
  • cαssíєєє u
    cαssíєєє Takip Et
    Master Yaş: 103 , eic 100%
    Aslan
    1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Başak kesinlikle. Her küçük etkisi bile çileden çıkarıyor.

2
    1 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Kesinlikle🤦‍♀️

Yorumla
  • KahveSacliHeRif
    KahveSacliHeRif Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 46%
    Başak
    1 yıl

Herkes başağa sallamış ben evde kavun yiyom bana bulaşmayın

3
    2 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Sakın evden çıkma hatta tüm başaklar evden çıkmasın mümkünse 🙄

Yorumla
    • KahveSacliHeRif
      KahveSacliHeRif
      Başak
      1 yıl

Ok by

Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 99%
    Yengeç
    1 yıl

Her burç çeşitli riskler içeriyor her insan burcu ne olursa olsun karakteri ve kişiliğiyle farklılık arz ediyor.

1
    1 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Kesinlikle :)

Yorumla
  • saskinomayra
    saskinomayra Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 53%
    İkizler
    1 yıl

ay yengeçler iyidir yaaa :))) yengecim diye demiyorum ama iyi insanlarız bencee...

aslan, koç bence anlaşması imkansız insanlar

1
    6 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Erkeğiniz çekilmiyor ama😅

Yorumla
    • saskinomayra
      saskinomayra
      İkizler
      1 yıl

hııımmm ben genel olarak düşünmüştüm :)))
      ay kafam hiç basmamış.

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Neyse sonuçta hayatımızı burçlara göre yaşamıyoruz:))

Yorumla
    • saskinomayra
      saskinomayra
      İkizler
      1 yıl

:))) aynen.. maksat eğlence

Yorumla
    • azelcan
      azelcan
      Oğlak
      1 yıl

Soran en iyi balıklarla anlaşır demi emimin kızı, balıkım ya ben bal balık😏

Yorumla
    • saskinomayra
      saskinomayra
      İkizler
      1 yıl

@azelcan benim hiç balık arkadaşım olmadı ama sen iyisin balıklar iyi olurmuş demek ki

Yorumla
  • Milanista22
    Milanista22 Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    Terazi
    1 yıl

Bilmiyorum da basak sevgilim oldu dunyanin en zor insaniydi 😅Ama hayatimin askiydi 😏Ayni zamanda aslan kadinlarina da bulasmasin kimse 😀

1
    18 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Zoru severim olmuş senin ki dhfjfj

Yorumla
    • Milanista22
      Milanista22
      Terazi
      1 yıl

Zoru kim sevmez ki sen de eminim seviyorsundur 😀

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Yoo sevmem bu yaştan sonra uğraşamam :))

Yorumla
    • Milanista22
      Milanista22
      Terazi
      1 yıl

Ne varmis yasinda bi kadinin en guzel yaslari bence🤣

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

İşte zorla uğraşarak hayatımı heba edemem:))

Yorumla
    • Milanista22
      Milanista22
      Terazi
      1 yıl

Kolay da ilgini cekmez 😀

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Bırak zor olan ben olayım, onlar uğraşsın:)))

Yorumla
    • Milanista22
      Milanista22
      Terazi
      1 yıl

Sen adami surundurursun oyle bi vibe aliyorum derler ya 😅

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Oladabilir, olmayadabilir :))

Yorumla
    • Milanista22
      Milanista22
      Terazi
      1 yıl

Ama tam bi aşk kadinisin oyle tahmin ediyorum. Adama ikinci bahar yasatacak cinsten. Tamamen tahmin bunlar... Ha bi bakmissin sabah aksam car car car kafa beyin birakmamissin 😅

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Bilmem bi bilene sormalı:))))

Yorumla
    • Milanista22
      Milanista22
      Terazi
      1 yıl

Kime sorcaz 😅😀

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Hepsini gömdüm yaşayan da yok ki :)))

Yorumla
    • Milanista22
      Milanista22
      Terazi
      1 yıl

Tovbe tovbe 😅Bi tık korktum 😀

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Yorumla
    • Milanista22
      Milanista22
      Terazi
      1 yıl

Hayat kisa kuslar oluyor 😅hayat kisa diye manitalari icin diyomus hatun 😮😅

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Ne sandın yaa :))

Yorumla
    • Milanista22
      Milanista22
      Terazi
      1 yıl

😅😀

Yorumla
  • AradaSıradaUğraBana
    AradaSıradaUğraBana Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 100%
    Yengeç
    1 yıl

Kesinlikle ve kesinlikle sana katılıyorum Başak burçları zor burçlar ama iyi yönlerine laf etmemek lazım nasılsın mutlu edeceklerini biliyorlar

1
    3 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

iyi yönleri var mı ki :))

Yorumla
    • AradaSıradaUğraBana
      AradaSıradaUğraBana
      Yengeç
      1 yıl

Tatmamışsın demekki:)

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

demek ki :))

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Yay, sürekli bağımsızlık ister...
    Eşyaları da istekleri gibi dağınık olur...

Kendini yetiştirememiş oğlak
    Çirkef olabilir

Erkeklerde kova... Dünya umurlaırnda değil gibi

Bide aşırı yavaş sakin ve duygusal olanlar...

kendilerini geliştirmeli güçlendirmeliler duygusal anlamda...

Ben

1
    3 Yorumla
    • eeecitahhh
      eeecitahhh
      Oğlak
      1 yıl

Oğlak adamdir karışmayın oğlaklar sizin gibi davar gibi yaşamıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Oğlak seni buna inandırır en davar gibi yaşayan o olur

Sen tanımamışsın sjjs

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Peki sen neden bu kanıya vardın diğerlerinden farkı ne

Yorumla
  • cglakinin
    cglakinin Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 99%
    Koç
    1 yıl

Her burcun iyisi kötüsü var. Ama istatik, genelde nelerle karşılaştığını bilmek iyi tabii ki. Herkesin hayatındaki istatik farklıdır.

1
    1 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

kesinlikle

Yorumla
  • azelcan
    azelcan Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 66%
    Oğlak
    1 yıl

Ben balıkım en mikemmel geçinikesi burcum. Bir kötü yanım fazla göz çapkını. Takılmazdan en iyisi. Al beni al😏

1
    7 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Balıklar çok ağlak olmuyor mu :))

Yorumla
    • azelcan
      azelcan
      Oğlak
      1 yıl

Balıklar çok sevişken oluyor.😏

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Onu akrep için diyolar 😏

Yorumla
    • azelcan
      azelcan
      Oğlak
      1 yıl

Sevişmek konusunda hiç bir akrep balığın eline su dökemez. Biz yumuşak yaklaşımlarla mutluluk saçarız. Haldur huldur 2 dakikads değil ön sevişme son sevişmeye kadar nirvanaya gider gelir. Ecükte çeşit severiz, tatlı dilimize bek hayır denmiyor😏

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Alla alla😒

Yorumla
    • azelcan
      azelcan
      Oğlak
      1 yıl

Seni saymıyorum sen hariç😏

Yorumla
    • azelcan
      azelcan
      Oğlak
      1 yıl

Senin gıcıklığını aşacak bir nezaket keşfedilenedi haylâ

Yorumla
  • Besiktas7834
    Besiktas7834 Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 98%
    Aslan
    1 yıl

Kimse aslan diyemez
    Çünkü efsaneyiz ayrıca başka burç yokki 😏😏😎😎

2
    5 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

O ne özgüven öyle :/ sen daha ikizler tanımamışsın :/

Yorumla
    • Besiktas7834
      Besiktas7834
      Aslan
      1 yıl

Tanımaz olaydım , yakın arkadaşım olacak it ikizler shshsh

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

:/

Yorumla
    • Besiktas7834
      Besiktas7834
      Aslan
      1 yıl

Yav sirke mi satıyoruz , gül azıcık

Yorumla
    • eeecitahhh
      eeecitahhh
      Oğlak
      1 yıl

Doğru ikizler i. ttir

Yorumla
  • felyumbor
    felyumbor Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    Aslan
    1 yıl

Net başak derim ailede ebn dahil 3 basak var. Eger olurda aynı ortamda isek kaos eksik olmuyor.

1
    1 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Allah kolaylık versin ev ahalisine:))

Yorumla
  • Bizden_Söylemesi
    Bizden_Söylemesi Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 98%
    Oğlak
    1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 723 cevap paylaştı.

Burçlarla alakası yok insanları burçlarına göre ayırmam kişilikle alakalı

1
    2 Yorumla
    • Bizden_Söylemesi
      Bizden_Söylemesi
      Oğlak
      1 yıl

Öldürülen kadınlar cellatlarını burçlarına göre mi seçiyor? Bırakın şu saçmalıkları!

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

🤦‍♀️

Yorumla
  • Melike5467
    Melike5467 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    Yengeç
    1 yıl

Ben başakları çok seviyorum neden öyle dedin

En iyi anlaştığım burç kendileri

1
    1 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Olabilir herkesin karakteri fatklıdır🙄

Yorumla
  • Disiaslanımben
    Disiaslanımben Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 91%
    Başak
    1 yıl

ben başak burcuyum. Herkesle anlasamam, herkesle anlasmakta ıkıyuzlulerın ısıdır mesela. O yuzden bırakın anlasamayın her ınsanla uyusamayız zaten. Ters dusen bıseyler var demektır bu ıyı ya da kotu ınsan olmakla da alakalı degıl zaten.

1
    0 Yorumla
  • H6335dem
    H6335dem Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    Oğlak
    1 yıl

Kiz yengecler sana ne yapti bizim cok hassas bir kalbimiz var yapma boyle

1
    2 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Yaptı ki diyoruz🙄

Yorumla
    • H6335dem
      H6335dem
      Oğlak
      1 yıl

Viii e olelim biz 🤣🤣

Yorumla
  • Üşüyenbuz
    Üşüyenbuz Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 92%
    Oğlak
    1 yıl

Burçlara inanma ama burçsuz kalma 🤔

Böylemiydi acaba 🤔

1
    2 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Şey fal içindi o :))

• Üşüyenbuz
      Üşüyenbuz
      Oğlak
      1 yıl

Hee tm tm şimdi hatırladım 🤗

• Onemortime
    Onemortime Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 89%
    Yengeç
    1 yıl

Burçlara inanmam.. Ama açık ara ikizler diyorum.. Öyle açık ara ki araya galaksi sığar :))

1
    1 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Bu ikizler size ne yaptı ki :/ en azından bir yengeç gibi alıngan ve mendebur değiliz neşemiz yeter :/

Yorumla
  • Boze_
    Boze_ Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 81%
    Akrep
    1 yıl

Koç aslan oğlak ikizler ve balık 😄

1
    1 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Ya bu ikizler size ne etti :))

• twinkle__
    twinkle__ Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 101%
    Başak
    1 yıl

İkizler bence çok kararsızlık beni çileden çıkartıyor.😅

1
    3 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Ama :)))

• twinkle__
      twinkle__
      Başak
      1 yıl

Sanırım ikizler burcusunuz kusura bakmayın😅

• HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Estağfurullah:))

• düşünmektükenmektir
    düşünmektükenmektir Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 98%
    Başak
    1 yıl

Aslan, boğa, balık, ikizler, kova
    Allah uzak tutsun.

1
    3 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

başka burç kalmadı jdkjjk

• düşünmektükenmektir
      düşünmektükenmektir
      Başak
      1 yıl

Kaldı: Başak. 🌼

• HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

şeyy sizi çok yerdim sorumda :|

• Benimolsadecebenim
    Benimolsadecebenim Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 63%
    Kova
    1 yıl

Burç konusunda kovalar her zaman topa tutulur ama bu soruda kimse ağzına almamış bizi 🤣

1
    3 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

demek ki bir kovazade henüz soruya gelmemiş :))

Yorumla
    • Benimolsadecebenim
      Benimolsadecebenim
      Kova
      1 yıl

Kova düşmanları soru görmemezlikten de gelmiş olabilirler 🤪😁

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

olabilir :))

Yorumla
  • Cᴀᴘᴛᴀɪɴ-Pʀɪᴄᴇ
    Cᴀᴘᴛᴀɪɴ-Pʀɪᴄᴇ Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 99%
    Boğa
    1 yıl

İkizler burcu benden uzak olsun hayatıma eş olarak ikizler kadını lütfen gelmesin

1
    2 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

üzdü :/

Yorumla
    • Cᴀᴘᴛᴀɪɴ-Pʀɪᴄᴇ
      Cᴀᴘᴛᴀɪɴ-Pʀɪᴄᴇ
      Boğa
      1 yıl

Ne kadar ikizler tanıdıysam hayattan bezdirdiler.

Yorumla
  • merc63
    merc63 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 100%
    Yengeç
    1 yıl

Yengeç burçlu biri olaraktan, kimse yengeç burcunu sevmiyor ya 😔

1
    2 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Çok alıngansınız :/

Yorumla
    • merc63
      merc63
      Yengeç
      1 yıl

Ya deme öyle belki bi tık alınırız ama sevdiğimize alınmayız öyle kolay kolay 🥹

Yorumla
  • ByBrawo m
    ByBrawo Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 79%
    Oğlak
    1 yıl

Burçlardan anlamam ama olursa akrep diyorlar yani duyuyoruz 😂😂😂

1
    6 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

bilemeyeceğim :))

Yorumla
    • ByBrawo m
      ByBrawo
      Oğlak
      1 yıl

Öyle diyorlar akrep zor falan filan en güzeli oğlakmış 😂😂😂😂

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

En uyumlusu ikizler ghjgkh

Yorumla
    • ByBrawo m
      ByBrawo
      Oğlak
      1 yıl

Olabilir ama en mükemmel en iyi en naif en cana yakın oğlakmış 😂😂😂😂

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

kim diyor :))

Yorumla
    • ByBrawo m
      ByBrawo
      Oğlak
      1 yıl

Uzmanlar 😂

Yorumla
  • Emrhttr
    Emrhttr Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 99%
    Balık
    1 yıl

Şu burç işinden hiç anlamıyorum şimdi ben kimnuzak Dursun dicem ki :(

1
    17 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Başak için de. Güven bana :|

Yorumla
    • Emrhttr
      Emrhttr
      Balık
      1 yıl

:)) sen hangi burcsun ona göre güvencem saana

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

şeyy ikizler :))

Yorumla
    • Emrhttr
      Emrhttr
      Balık
      1 yıl

Yani tehlike mi

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

en neşeli burç :))

Yorumla
    • Emrhttr
      Emrhttr
      Balık
      1 yıl

Sadece en neşeli mi başka biraz yazarken terddut ettin ama kandırma beni :)

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

biraz değişken ruh halimiz var doğru :))

Yorumla
    • Emrhttr
      Emrhttr
      Balık
      1 yıl

Biraz mi gerçekten :)

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Biraz evet :))

Yorumla
    • Emrhttr
      Emrhttr
      Balık
      1 yıl

İtiraf geldi senide eklioz başağı n yanına ikizler

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Yav ama :/

Yorumla
    • Emrhttr
      Emrhttr
      Balık
      1 yıl

Ama ne ama :)

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Bizi başakla yan yana koymayın :/

Yorumla
    • Emrhttr
      Emrhttr
      Balık
      1 yıl

Hangi burcun yanında olmak istersiniz peki

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Bir ikizleri, ikizler paklar dhfjfj

Yorumla
    • Emrhttr
      Emrhttr
      Balık
      1 yıl

:) hadi bakalım ozmn

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

:))

Yorumla
  • ilginfulyaa
    ilginfulyaa Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 94%
    Koç
    1 yıl

ikizler ve başak listenin başında olmalı bence :D

1
    3 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Ama bir ikizler olarak bence çok tatlı insanlarız :))

Yorumla
    • ilginfulyaa
      ilginfulyaa
      Koç
      1 yıl

ayy pot kırdım :D ksdjsk

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

jhkjhk:))

Yorumla
  • Sanal_Adam
    Sanal_Adam Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 31%
    Kova
    1 yıl

Kimseyi burcuna göre yargılamam ☺️

Ama İkizler zor diyolaa 🙄 ben demiyorum tabi 😁

1
    12 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Hiçte bile :))

Yorumla
    • Sanal_Adam
      Sanal_Adam
      Kova
      1 yıl

Bence de yanlış düşünüyorlar ☺️

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Dimi🙄

Yorumla
    • Sanal_Adam
      Sanal_Adam
      Kova
      1 yıl

Yaaaani kısmen 😁🤣

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

🙄

Yorumla
    • Sanal_Adam
      Sanal_Adam
      Kova
      1 yıl

Kritik bir nokta var o yüzden %100 diyemiyorum ama genel olarak fena değil ☺️

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Neymiş kritik nokta:))

Yorumla
    • Sanal_Adam
      Sanal_Adam
      Kova
      1 yıl

Sizi tanımıyorum hanımefendi ☺️ o yüzden bir şey diyemiyorum ☺️

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Tanımıyor musun :))

Yorumla
    • Sanal_Adam
      Sanal_Adam
      Kova
      1 yıl

Burcunu biliyorum mesela ama bu kadar ile tanıyorum diyemem 😅 daha adını bile bilmiyorum 🤣

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Hayat :/

Yorumla
    • Sanal_Adam
      Sanal_Adam
      Kova
      1 yıl

Gerçekten mi 😅

Yorumla
  • SporcuMan18013
    SporcuMan18013 Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 99%
    Oğlak
    1 yıl

Burçlara karşı önyargım yok ama ikizler diyeyim bari.

1
    8 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Neden ikizler naptık ki :/

Yorumla
    • SporcuMan18013
      SporcuMan18013
      Oğlak
      1 yıl

Sizin burç tehlikeli ya🤣

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Değiliz :/

Yorumla
    • SporcuMan18013
      SporcuMan18013
      Oğlak
      1 yıl

Tehlikeliler tehlikeli olduklarını kabul ederler mi😄

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Etmezler fjfjjf

Yorumla
    • SporcuMan18013
      SporcuMan18013
      Oğlak
      1 yıl

Gördün mü bak demek ki tehlikelisiniz😃

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Tehlike bizim göbek adımız fgjfk

Yorumla
    • SporcuMan18013
      SporcuMan18013
      Oğlak
      1 yıl

Ahahah 😂

Yorumla
  • seanfey u
    seanfey Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    Akrep
    1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 451 cevap paylaştı.

Akrep burcuyum su grubu hariç kimseyle yaşayacağımı düşünmüyorum yanılıyor da olabilirim

1
    5 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Akrepler için çok şey diyorlar doğru mu🙄

Yorumla
    • seanfey u
      seanfey
      Akrep
      1 yıl

Neymiş çok şey dedikleri :/

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Çok seksleşiyorlarmış🙄

Yorumla
    • seanfey u
      seanfey
      Akrep
      1 yıl

Dürüst olacağım evet öyleler yalan değil

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Hmm

Yorumla
  • DedeSalih
    DedeSalih Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    Yengeç
    1 yıl

Ursbu değilim her burçtan biriyle ev tutup yaşamadım.

1
    1 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

😅

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Kesinlikle koç. Ömür törpüsü bunlar resmen, sinir hastası gibiler, her an patlamaya hazırlar herkesi yönetmek istiyolar. Evlerden ırak

1
    1 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Yorumla
  • Yumuk_Göz
    Yumuk_Göz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    Aslan
    1 yıl

Seninle aynı görüşteyim canım. Başaklar kesinlikle uzak durulması gereken insanlar. Senin söylediklerine katılarak başaklar benden de uzak olsunlar. Benden uzak, Allaha yakın olsunlar. Ben bir daha bir başak burcuna hayatımda istemiyorum 👊🥊

1
    1 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Yorumla
  • Pelin_akay19
    Pelin_akay19 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25
    Yay
    1 yıl

Toprak gurubu oğlak boğa başak
    -karamsar
    -negatif
    -sabit fikirli
    -gülmez samimiyetsiz
    -sadece bir şey bilirler para para

4
    2 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Topraklardan uzak durmalı o zaman:))

Yorumla
    • Pelin_akay19
      Pelin_akay19
      Yay
      1 yıl

kesinlikle

Yorumla
  • KaptanMagaralı
    KaptanMagaralı Takip Et
    Master Yaş: 41
    Boğa
    1 yıl

Koç sıkıntılı, kovalar artist, oğlak inat benden uzak olsun

3
    0 Yorumla
  • İnce_Memed
    İnce_Memed Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 33%
    Yengeç
    1 yıl

bu biraz insanın yapısına kişiliğine bağlı doğru iletişim kurabilecek insan olmalı her şeyden önce egolar olmamalı

1
    0 Yorumla
  • Afrodit46
    Afrodit46 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21
    Boğa
    1 yıl

Bence akrep ve terazi net. Akrep güzel sevince çocuk gibi sevimli ama dilide fazla sivri olur. Kırar bazı zamanlar. Ve kırmak için ağzını açdığında toparlanamazsın hedefi tam 12 den vurur. 😀

1
    1 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Bende onun ağzını kırarım o zaman :))

Yorumla
  • lenii
    lenii Takip Et
    Master Yaş: 38
    Boğa
    1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 363 cevap paylaştı.

burçlarla ilgili pek bilgim yok bu konuda yoluma ışık olsana ((:

1
    9 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

hoş geldin leni ((: napıyorsun boş ver burçları ((:

Yorumla
    • lenii
      lenii
      Boğa
      1 yıl

ahah ((: gülümsettin beni tamam boşverdim burçları murçları

hoşbuldum iyi n'apayım sıcaklarla mücadele senden naber?

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

İyi nolsun bizde aynı mücadeleyi veriyoruz ((:
      Arada yaz özletme kendini ((:

Yorumla
    • lenii
      lenii
      Boğa
      1 yıl

başarılar ((:

arada yazabiliyorum zaten ((: kaç gün sonra seni gördüm

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Hergün yaz istersen ((:

Yorumla
    • lenii
      lenii
      Boğa
      1 yıl

her gün yazarsam özlemezsin ((:

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Git kendini fazla özletmeden o zaman ((((:

Yorumla
    • lenii
      lenii
      Boğa
      1 yıl

ahah ((:

Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

(((:

Yorumla
  • isparos
    isparos Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 60%
    Boğa
    1 yıl

Bir Boğa Burcu olarak, Yay , Koç , Kova larla pek anlaşamıyorum.

1
    1 Yorumla
    • Fortis69
      Fortis69
      Başak
      1 yıl

@isparos sen yer bak kendine, napacan burçları.

Yorumla
  • Unabletobeliberated
    Unabletobeliberated Takip Et
    Xper 1 Yaş: 19
    Başak
    1 yıl

Bir başak olarak neden uzak olmamız gerektiğini anlamadım? Gayet iyiyim ben. Bence Koç burcu ile yaşanmaz.

1
    1 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Uyuşamıyorum bir türlü🙄

Yorumla
  • grkyfdn
    grkyfdn Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 81%
    Aslan
    1 yıl

Burçlar üzerinden sevmek için adım atan insanın aklından şüphe duyarım.

1
    0 Yorumla
  • Kim-Bilir-Belkidee
    Kim-Bilir-Belkidee Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    Oğlak
    1 yıl

Merhaba,
    Yengeç balık ve yay en sevdiğim burç, zor burç bilmiyorum. Ben sevdiğimi bilirim! 😅

1
    0 Yorumla
  • tarihizle
    tarihizle Takip Et
    Master Yaş: 61 , eic 99%
    Koç
    1 yıl

Yaşamayı zorlaştıran insanın kendisidir.. Karşı tarafın burcu değil..

1
    0 Yorumla
  • dolunayvegece_
    dolunayvegece_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23
    Yay
    1 yıl

Yengeç iyi evi çekip çevirir , sorumluluk sahibidir. Başak konusunda haklısın ama. Bence Aslanla yaşamak zordur

1
    3 Yorumla
    • HayatKısaKşlrUçyr
      HayatKısaKşlrUçyr
      İkizler
      1 yıl

Aslanlar için de çok egist diyorlar 🙄

Yorumla
    • dolunayvegece_
      dolunayvegece_
      Yay
      1 yıl

Öyleler. Bir tane kadın 2 saat ailesini ve sülalesini övmüştü. Ve her gelenle yapardı konusmayi. Ben aslanım derdi. Çekilecek çile değil.

Yorumla
    • leylaokmn6382736
      leylaokmn6382736
      Başak
      1 yıl

Burçlardan bı gıdım anlasaniz başagin değerini anlarsınız. Onlar ince dusunur ayrıca sevmediği insanların bile arkasından konuşmaz. ANLASAMAMANİZİ anlıyorum ama arkasından konuşup kötülemek size düşmüyor. Sizin fikirleriniz ile biz kötü insan olmuyoruz

Yorumla
  • Devamını Gör (126)
Devamını Gör(171)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Birlikte yaşaması en zor burç hangisi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bu devirde ilişki yapmanın en zor yanı ne sizce? 29 cevap verildi
Evlilik hayattaki en zor şey? 8 cevap verildi
Evlilikte en zor şey nedir? 29 cevap verildi
Birlikte yaşaması en zor burçlar listesinde siz kaçıncı sıradasınız 😊? 31 cevap verildi
Evlilikte en zor şey ne? 15 cevap verildi
Bir ilişkinin en zor yönü nedir? 37 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Ne kadar sinirlisiniz?
  • Amedspor 2 - Trabzonspor 1... Diyarbakır'da Fırtına şampiyonluk yarışında ağır darbe aldı! Maçı nasıl buldunuz?
  • Bugün benim doğum günümmüş yaşlanma psikolojisini nasıl atlatıcam?
  • Herkese aynı davranıp size karşı daha farklı ve özel davranan biri var mı hayatınızda?
  • Bir Eylül başlangıcı söyleyin?
  • Dogum gününde hediye alır mısınız?
  • Utangaç mısınız girişken mi?
  • Doğumdan sonra kaynana gelininin yanında kalmalı mı?
  • Bugün benim doğum günüm! 🥳 Yeni yaşım için bana bir dilek bırakır mısınız💕?
  • Gel de bitsin bu hasret dediğiniz biri var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨