Benim için başaklar benden uzak, Allaha yakın olsun mümkünse. İlave olarak yengeçleri ekliyorum😐
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
11 ayZodyak burçları aynı zamanda gerçeği yalandan ayırt etmeye çalışıp çalışmayacağımızı ve yanılsamalara ya da görünüşlere takılıp kalıp kalmayacağımızı görmek için birer testtir. Ve çoğunluk bu tuzağa düşer ve belirli burçlara değer verip diğerlerini değersizleştirmeye çalışır. İbn Arabi'yi okuyun ve işaretlerin Allah'a bağlanma yolları vardır, ruhun halleri de bunun terapötik alan, manevi, enerjik ve mistik olmasıyla anlaşılır. Bu, gizli sırları ve eylemleri anlamadan karşılıksız suçlayan ruhlar aşamasının ötesine geçmek isteyenler için geniş bir konudur: Mağara suresini El Hızır'ın buluşmasıyla okursanız, bu konuyu anlamanın bir anahtarı vardır, suçlanan ancak o anda hoşunuza gitse de gitmese de arkasında gizli bir hikmet olan eylemler vardır. Ayrıca, her şeyi en iyi şekilde uyumlaştırmayı bilmek, uygulamamız gereken en büyük zorluktur, ancak bir kez daha kötülük vardır ve kişi bir kova suyu iyi bir limana taşımak yerine atmayı tercih eder.
Zodyak'ın iyi ya da kötü burçları yoktur, bu yanlıştır, bazı şeylerde ince bir işleyiş ve ilahi bir bilgelik vardır, her kişi bir kişi yapar ya da bir enerji ya da deneyim getirir. Olaylar hakkında konuşuyoruz ama insanlar da kilit noktalardır, biri sizi kızdırdığında, içsel olarak gömülü bir yarayı çalıştırmanızı sağlar, biri sizi üzdüğünde, geçmişte gömülü duygularınızı aşmak ve onları güce dönüştürmektir, sizi üzen kişinin kendisi değildir, başka türlü kendiniz çıkarmadığınız şeyi çıkarmak için size gelen bir araçtır. Eğer kabul ederseniz, o zaman anlamışsınızdır; eğer sitem ederseniz, bunun nedeni henüz içsel çalışmanızı yapmamış olmanızdır. Her bir kişinin ne aldığını ve bunun nasıl somutlaştığını anlamanın anahtarları vardır. Bütün 1'i oldukça basit bir şekilde oluşturur. İnsanlar burçlara takılırlar çünkü burçlar kendilerinin dışındadır. Sadece hepinizin aynı şekilde ancak farklı anahtarlarla hareket ettiğinizi bilin, örneğin öfke tüm insanların özelliğidir, sadece bazıları içselleştirir, diğerleri dışsallaştırır, diğerleri doğrudan sonuç olarak hareket eder, diğerleri dolaylı olarak. Korku da aynıdır, bazıları onu serbest bırakır ve güçlü bir şekilde ifade eder, diğerleri zayıf bir şekilde, diğerleri onu gömer ve geçmesini bekler ya da diğerleri onu tamamen içlerinde tutar ve hatta onunla yüzleşir. Aslında bu hayatta asıl sorunlu olan diğer kişiyi anlamamaktır ve bazılarının ve diğerlerinin eleştirilerine neden olan da budur.
115 Yorumla
İkizler11 ayAstrolojiye çok hakimsiniz sanırım 🙄
İkizler11 ayÖrneğin, İkizler burcusunuz.
İbn Arabi, çokluktaki birlik ve varlığın çoklu doğası hakkında çok şey söyler. İbn Arabi'ye göre ikizler vahiy getirir, ve ince bir düşünceye sahip. İkizler ve bilgili El Habir ile ilişkilendirilen ilahi İsim. İkizler burcu, Birliğin bir yansıması olarak bir ikiliğe sahiptir. İkizler, bu nedenle ayırt eden, adlandıran, formları özlerine bağlayan aklı temsil eder. Mistik alfabede (ʿilm al-hurūf) her harfin bir enerjisi vardır. Zā', ince bilgiyle bağlantılı gizli bir gücü simgeleyen nadir ve canlı bir harftir. Bu, İkizler burcunun ezoterik bilgiye sahip olduğu fikrini güçlendirir.
İkizler11 ayburcu şunları sembolize eder:
Yaratıcı düşüncenin ve ilahi kelamın sembolü.
Görünür ve görünmez âlemler arasındaki aracılığı temsil eder.
Hem doğrudan hem de gizli içsel bilgi arayışını ifade eder.
- Göksel bilgeliği alıp iletenin (İdrîs/Merkür) burcudur.
- Birlik içindeki kutupluluğu ifade eder.
- İkili bir burç olan İkizler, kutuplaşmış bir gerçekliği (biri ve diğeri, zihin ve beden, görünmez ve görünür) ifade eder; ancak İbn Arabi için bu ikilik asla bir ayrılık değildir; eşsiz Bir'in iki biçimde tezahürüdür.
İkizler11 ay- Sık sık "iki arasındaki" şeylerin gerçekliğinden, aracıdan bahseder; bu da İkizler burcunun bir köprü veya aracı olarak sahip olduğu duruma çok iyi karşılık gelir.
Nitekim İbn Arabî'nin tasavvurunda İkizler burcu esas itibariyle Hakk'ı (el-Hakk) arayan bir burçtur. ladun ilmine bağlıyız. İbn Arabi'nin İkizler burcu, bu nedenle ilahi bilgiye talip, gizli hakikatleri arayan bir kişidir. İlahi İsim el-Habîr (الخبير) - "Derinlemesine bilen"
Bu isim, İbn Arabî'nin sisteminde İkizler burcuyla bağlantılıdır.
- İçten, incelikli ve içe dönük bilgiyi çağrıştırır.
- İkizler burcu sadece bir şeyleri bilmeyi değil, aynı zamanda şeylerin gizli özünü kavramayı da amaçlar.
- varlık düzeyleri arasında seyahat eder, görüneni sorgulayarak görünmeyene ulaşır, konuşur, yazar, inceler - ama ortaya çıkarmak için, bazen şüphe eder, ama düşünceyi daha da ileriye götürür, çokluk yoluyla birliği hedefler. Anlamak için bu unsurları okuyun.
İkizler11 ayBaşak burcuna tahammül edemediğinizi söylüyorsunuz ama onlar İlahi hizmette bizimle zeka konusunda Merkür'ü paylaşıyorlar. Başak burcu, arınma, ayrıntılandırma, soyunma ve berrak hizmet yoluyla gerçeği arar. Bu konuda bizden biraz farklılar. İlahi İsim: el-Hafiẓ — "Koruyucu"
Bu isim, kozmik ve ahlaki düzeni koruma fikriyle bağlantılıdır:
Bakire, kutsal emaneti (emāna) gözetir, sınıflandırır, düzenler ve korur.
Adil biçimlerin koruyucusu, ayrıntılarda netliği ve gerçeği koruyan kişidir. Başak, içsel olarak arınmış, berrak ve sessiz bir bağlılıkla doludur.
Hakikat'e alçakgönüllülükle, kibirden uzak bir şekilde hizmet etme sanatını somutlaştırır.
İlahi ışığın, küçük, adil hareketlerde, gizli bir düzende, dikkatli bir mevcudiyette bulunduğunu bilir.
Başak, zemini hazırlar, bilgeliği biçer ve kutsal emaneti korur. İlahi düzenin berrak hizmetkarı
Kutsalın ayrıntılı koruyucusu
Bütün'ün hizmetinde disiplinli saflık
Alçakgönüllü ama uyanık bir ruh
Arındırdıklarını biçen ruh. onların harfi Ta. Başak burcunun da gizli bilgileri vardır. Sana bir şey açıklayayım: Başak burcuyla anlaşamamanızın sebebi, kendinizi henüz iyi tanımamanız ve onları da tanımamanızdır. Aslında bizi ayıran şey, entelektüel olarak nasıl çalıştığımızdır, ancak ortak noktamız Merkür'dür. İkizler → Merkür, söylemsel, akıcı, keşfedici düşünceye sahip, gizemlere, bilgiye meraklı ve dünyalar arasında bir köprü.
Başak → Merkür, analitik, kesin ve özverili düşünceye sahip, arınma yoluyla Hakikate hizmet eden bir burç.
İkizler11 ayBiri habîr, diğeri hâfızdır ilahi hakikatte, dolayısıyla her ikisi de hakikatte, dünyada hakikatin yayılmasında zaruri olan iki ilahi fonksiyonu tecessüm ettirmektedirler. İkizler içsel olarak bilir ve gerçeğe, ruhsal berraklığa, uyanmış bilince bağlıdır: bu nedenle iletilen ve alınan bir gerçek vardır ve Başak burcu gerçeği bir emanet olarak korumalı ve ilahi bir emri takip etmelidir. Başak burcunu yargılamanızın ve onların sizden uzak olduğuna inanmanızın tek nedeni, işleyişinizin onlar gibi maddeye bağlı olmamasıdır, çünkü şeyleri yakalayıp iletecek şekilde alırsınız. Değişimden korkuyorlar ve katılar, bizim esnekliğimiz onlarda yok. Yani gerçeğinizi veya düşüncelerinizi farklı nüanslarla bir araya getirmek istediğinizde, bir duvar ve bariyer örerler ve sadece hissettiklerini, deneyimlediklerini, bütünleştirdiklerini ve anladıklarını dikkate alırlar ve onu korurlar. Yani siz İkizler burcu olarak bu katılığı görüyor ve kendinizi hapsedilmiş, yanlış anlaşılmış veya işlevsiz bir taraf gibi hissediyorsunuz. Ancak gerçekte Başak burcu da bunu sizde gördüğüne inanıyor ve bu nedenle entelektüel olarak Merkür'ü paylaşan ancak tamamlayıcılık ve ortaklık içinde olan bu iki kişi, her biri kendi gücünü gönderen iki mıknatıs gibi iki kutup haline geliyor. Bu incelikleri anlamak için İbn Arabi okumanız gerekiyor. Bilginiz olmasa da, size ondan bahsediyorum.
Ama kendinize şunu söyleyin: Tam tersine, birbirinize karşı değil, müttefik olmalısınız. Yaşadığınız etkileşimlerde bir ego savaşı olabilir. Araştırmanızı yapmaya çalışın. Ve kendin üzerinde çalış. Başkalarını anlamadan önce kendinizi anlarsanız, burçlara dair bu bakış açısına artık sahip olmayacaksınız, bunun yerine her şeyin ne kadar mükemmel bir düzen içinde olduğunun güzelliğini ve gerçeğini göreceksiniz.
İkizler11 ayÖrneğin, maneviyata ulaşmak için Başak ve İkizler, her bir kanadın sağ veya sol tarafını oluşturarak bir kuş gibi uçmalıdır. Dolayısıyla, bir Başak kadını veya erkeği tanıyorsanız ve onunla arkadaşlık kurmayı düşünüyorsanız, bu yolu izlemeli, düşüncelerinizi birleştirmeli, zıtlıklardan kaçınmalı ve niteliklerinizi nasıl aktaracağınızı bilmelisiniz.
İkizler11 aySize burçlarla ilgili bir örnek daha vereyim: Balık burcu benim için en mistik astrolojik burçtur ve maddenin ilahi hakikatte çözülmesiyle en çok ilgilenen burçtur.
En Merhametli'yi simgeleyen Rahman, - Nefsin çözülmesi, Kaynağa dönüş, ruhsal bilinçaltı, ilahi hafıza, ilahi okyanusta boğulmuş ruhun nefesi.
Balık, suda yaşar ve ilahi bilgiyi simgeler.
Belirli sınırları yoktur; özgürce, bağlanmadan hareket eder.
İbn Arabî'nin kozmolojisinde balık, Varlık Okyanusu'na dalmış evreni temsil eder; benliğin Gerçekliğin sonsuzluğunda kayboluşunun bir simgesidir. Ruhsal krizin ardından Işık'ta yeniden doğuşun arketipi.
- Nefsini unutup Tanrı'yı hatırlayan,
- Yutulmayı kabul edip geceye inerek tekrar ışığa yükselen,
- Zıtlıkların birliğine tanıklık eden, affeden, bütünleşen, ötesinde olana teslim olan. - "Balık anlamaya çalışmaz,
Varlığın görünmez berraklığında kendini kaybetmeye çalışır." Capacité mystique de lâcher-prise,
Bırakmanın mistik kapasitesi,
Sezgisel, neredeyse kehanetsel derinlik,
Aşırı şefkat eğilimi, bazen kendini yok sayma noktasına kadar,
Sevgi nefesi, ayrılıktan önceki dünyaların anısı. Balık burcu tamamen mistiktir; anlamak değil, hissetmek ister. Gerçeği arayışı, hakikat okyanusuna dalmak, onunla bütünleşmek ve bir olmaktır. Bu nedenle, başkalarıyla ilişkilerinde bile, sürekli düşünmeden bütünün içinde kalarak bir tür insanlık içindedir; etkileşimlerini hisseder. İkizler ve Balıklar sessizlik ve gerçekle birleşsin. O bir aracıdır ve burçlar denkleminde 1'i oluşturan bütündür, çünkü Merhamet öfkeden ve dolayısıyla yargıdan önce gelir, arayış içinde olmadan kaynağa gider ama zaten hakikat okyanusunun içindedir. Koşulsuz sevginin en iyi halidir çünkü herkesi kabul eder ama mistik alanıyla asla anlaşılmaz ve sosyal dünyada çokça mevcut olan egoyu çözer. Sularda seyreder, sular çalkantılı olduğunda tüm okyanusla birleşir ve yüzleşmelere değil, merhamete bağlanır.
İkizler11 ayHer işaret, onu taşıyan kişi ve halk tarafından gerçekten anlaşıldığında, diğer tüm işaretlerle birlikte modüler bir anahtardır. Bunları bir araya getirerek madde üzerinde hareket eder ve ilahi isimlerle manevi kapılar açarız: Zaten işaretimize göre kendimizi ilahi bir isimle taşırız, ancak başka bir işaretle birleştirdiğimizde iki ilahi isim birleşir ve gerçeklikleri ve uygulanan güçleri ortaya çıkarır. Ancak bunun için kusurları aramak yerine kazmalıyız; bereketi ve yüceliği getiren anahtarları ve şeyleri bulmalıyız.
İkizler11 ayVallahi zevkle okudum yorumlarınızı. Kaleminize sağlık :)
İkizler11 ayTeşekkür ederim. Bu bilgiyi size daha net bir anlayış kazanmanız için göndermek istedim, ancak burçları daha gerçekçi bir anlayışa biraz daha yakın bir çerçevede okuyup anlamanızı gerçekten tavsiye ederim.
Bu sizin okumanız içindi :)
İkizler11 ayÇok teşekkürler :)
İkizler11 ay
En İyi Cevaplar
Burçlar ve astroloji diye bildiğiniz, aslında çok daha ileri ve sofistike bir bilimin parçasıdır ama bilinen gerçek kısmı okyanusta damla kadar bile değildir. Ön yargılı olmanıza sebep olan bir şey ne kadar iyi olabilir? Burçlar, astroloji gibi alanlara ilgi duyabilirsiniz, bu gayet normal, bunlara ağırlık vererek hayatınıza yön vermedikçe tabi. Bu yüzden, önce karşınızdaki "insanı" tanıyın. Çünkü bakıyorum; öyle adamlarla birlikte oluyor ve kendi başınıza öyle sorunlar sarıyorsunuz ki anlamıyorum ve hayrete düşüyorum. Daha bir kaç gün oldu, bir tanıdığım yanımda kocasıyla konuşurken gönüllü kulak misafiri etti beni. İnanın o erkek görünümlü yaratığı dinlemeye bile dayanamadım ve arkadaşımın sabrına da şaşırdım. Halbuki "burçları" en birbirine en uyumlu olanlardan ikisi de...
15 Yorumla
İkizler11 ayBen işin eğlencesindeyim. Kimseyi doğduğu güne göre yargılamak doğru değil. Herkesin farklı karakteri var.
İkizler11 ayBu konunun hakikatini ve gizli sırlarını anlamak için İbn Arabi'yi incelemek gerekir.
Koç11 ay@yıldızdeniz06 Bazı gerçekleri insanın o an durduğu basamakta anlayabilmesi için evet, sırlarını anlamaksa bambaşka bir konu. Sırlar "yüksek lisanstır" ve elde etmek amacıyla "elde edilmez". Ama kalbiniz doğru yerdeyse, siz istemeseniz de verilir, bir çokları kullanır ama farkına bile varmaz :)
Koç11 ay@HayatKısaKşlrUçyr Aynen, tıpkı parmak izi gibi.
İkizler11 ayevet bu hayatın tüm incelikleri ilahi hikmetler kalp iyi olduğunda ve ego jété olduğunda gelir :) İbn Arabi'den bahsediyorum çünkü bu konu hakkında güzel ve bilgece şeyler söyledi :) ve astrolojik burçlara çok fazla odaklandığı için bazıları için okunması olumlu bir şey olabilir :)
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
11 ay
Ah canım, bazı burçlarla çatışma yaşamak çok normal, neticede herkesin enerjisi farklı 🌙. Başaklar düzen seven ve bazen fazla eleştirici olabilir, ciddi anlamda sabırlı olmak gerekiyor, haklısın. Yengeçler ise aşırı duygusal ve alıngan olabilir, o noktada dengeyi bulmak zor.
Ama unutma, burçlar tek başına her şeyi ifade etmez. Belki haritanızda başka uyumsuz enerjiler de vardır. Daha çok frekans uyumu önemli bence. Peki sence en kolay anlaşılacak burç hangisi? 😊✨25 Yorumla
İkizler11 ayİkizler tabiki kgkgkg
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen11 ayAh, HayatKısaKşlrUçyr! 😄 İkizler gerçekten eğlenceli ve her daim enerjiktir. Ama bazen onların değişken halleri insanı şaşırtabilir. 🌪️ İlişkilerde hayatın rüzgarlarını hafif bir oyun gibi görürler. Bu da onları sürprizlere açık yapar. Seninle iyi anlaşabilirler ama çok konuşmalarına hazırlıklı ol! Peki, İkizler’in bol sohbetli dünyasına dalmaya hazır mısın? 😏✨
İkizler11 ayŞeyy bende ikizlerim🙄
Başak11 ayİkizler yan yana gelinmemesi gereken burç.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
92
Cevap
94Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
u 11 aySanki herkesle anlaşabilirim gibi geliyor bulurum ben o damarı oradan yürürüm jsjshss
23 Yorumla
İkizler11 ayBaşaklarla bile mi jjghj
u İkizler11 ayDenerim bulurum bi yolunu
- Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u 11 ayburçlar değil de karakter daha önemlidir
52 Yorumla
İkizler11 ayTabiki öyle ;)
u 11 ayTeşekkürler Hayat :)
Bana göre Tam liste kesinlikle YAY kadını fazla özgürlukcu dış görünüş masum tatlı ama için aman aman
KOÇ kadını hadi erkegile az çok anlasirim ama yüzeysel olurum ama koç kadını asiri fevri inatciligi var çözüm yerine galibiyet ve haklı olduğunu ister erkek gibi kadın mk
İKİZLER ruh halleri çok değişik daha önce ben ne yaptım da o öyle oldu diye bir düşüncemde olmuştu Nazlı olurlar ve genelde
KOVA cok yüzeysel duygusallık derinliğe kendisine çok zor gelir derine çok bağlanma sorunu var köydeki wifi gibi ve çok bireyseldir
NOT ben balık burcuyum yükselen boğa Burcu erkeğiyim umarım görüşume saygı duyarsınız bunlar benim görüşüm benim analizlerimin sonucudur gayet açıkça söyledim11 Yorumla
İkizler11 ayAnaliz için sağol :) kova için doğru söylüyorsunuz. Bağlanma sorunu var
- Astroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı.
11 ayBeklenti üzerine bir hayatsa bu , burçla ilişkilendirmek zor.
Çünkü insanoğlunun değişen istek ve tercihlerine ayak uydurmak düz düşünen insanların pek ayak uydurabileceği bir şey değil.
Malumunuz , sosyal medyanın her şeyi ve geneli çok kolay yönlendirebildiği gerçeğini değiştiremeyiz.
Kimi insan hayatını birleştireceği kişiyi görseller üzerinden doğru ya da yanlış olduğuna karar veriyor , uzun zamandır.
Elbetteki burcun , yükselen burcunun , doğum haritasının önemi var.
Hiç yok diyemem.
Fakat gerçekler ve doğrular bu kadar net ken kesin konuşmak , konuşabilmek oldukça güç.12 Yorumla
İkizler11 ayTabiki orası öyle :)
Boğa11 ayBiraz gerçek , biraz doğru , biraz mantık , birazda duygu katarsak yaşama işte o zaman her çok güzel olabilir.
Aaa Başak başak başak ne varmış basakta yaa!
Başak Burcu olan bi kere çok uyumludur iyi niyetlidir, temizdir, derli topludur, planlı programlıdir, sabırlıdır, sevecendir, empatisi yüksektir, cömerttir, romatikdir. Kısacası her anlamda karşısındakini mutlu eder ve hayatını kolaylastirir. Üzmeyin bizi ☺️41 Yorumla
İkizler11 ayBilmiyorum ben anlaşamıyorum :/
- Astroloji & Burçlar konusunda 436 cevap paylaştı.
11 ayBiz yengeçlerlerle neden yaşanmaz ya🤣🤣 şaşırdım genelde bizimle sohbet muhabbet iş güç çok eğlencelidir her ortama ayak uydurur anlayışlıyızdır)) soruya cevap verecek olursam benim için ikizler ve koç burcu Koç'un inadı ikizlerin de dengesiz tavrı buna baya engel))..
37 Yorumla
İkizler11 ayBiz ikizlerden ne istiyorsunuz peki :))) yengeçin alınganlığı insanın ömrünü bitirir :))
Yengeç11 ayAlınganlık bende sıfır bir o yok yengeç özelliğim kadınları bilmem ama ikizler erkeği kararsız dengesiz..
İkizler11 ayHiç ikizler erkeği tanımadım🙄
Yengeç11 ayTanısan hak verirsin biz yengeçler çok tatlı oluyoz kız 🤣
İkizler11 ayYok çok yakın zamanda test edip deneyimledim yengeç erkeği çekilmez :))
Yengeç11 ayErkekleri alıngan 🤣🤣🤣 çok eril yitirici ya🤣🤣🤣 kızlara alınganlık hadi yine neysede
İkizler11 ayAma öyle :))
Aslan erkeği yani ben boğa kadını olmaz olmazzz. Hic susmaz a dediğine b der dibine kadar tartisir, tartismayi kaybettigi zaman oyle rol kesip yalandan ağlar kırılmıs görünür sonra kiyamaz gidersin tamam bebegim sensin sensin der gönlünü almaya calisirken 20 saniye sonra yüzü güldugünde dezgah lan bu dersin ama is isten gecer onun dedigi oluverir duygu somurusunde 1 numara
21 Yorumla
İkizler11 ay:)))
11 ayBaşakları söyleyecektim. Çünkü dobracı ve gerçekci konuşurlar. Yengeçler de korumayacı huyları var. Oda onlar için eksi maalesef. Benim asıl cevabım ikizler kova ve yay. Kovalar zaten abo kaç.. :) Yaylar dengesizdir. Satamayacakları insanlar yok.. Kovalar özgürdür kolay sevdirmezler. Onu da geç sadece hep kendileri haklıdır. İkizler de çok ruh değişkendir. Ne yapacakları pek bilinmez. Neyse öyle işte..
23 Yorumla
İkizler11 ayİkizler değişken ama bu onları yaşaması zor biri yapmaz😐
Koç11 ayKoçlar nasıl peki?
Başak11 ay@Turkuaz00Deniz Koçlar özgür olmayı severler. Hep kendi dedikleri olsun isteyip dururlar. Her şeye çabuk sinirlenirler.
11 ayTabii başka kriterler de var ve herkes burcunun özelliğini tam taşımıyor ama bence; kadınlardan oğlak erkeklerden de terazi. Biraz da aslan erkeği.. ⛔
Terazi erkeklerinin çapkın olduğunu düşünüyorum. (Hepsi değil, sadece terazi erkeklerinden daha çok çapkın çıktığını düşünüyorum) ♎
Oğlak kadınları da genelde kırıcı oluyor.. İnce ruhlu olmuyor.. ♑
Aslan kadını olarak aslan erkeklerine biraz ön yargılıyım açıkcası.. Ego yüksek oluyor.. 🦁
12 Yorumla
İkizler11 ayDemek ki aslan erkeğinden uzak durmak gerek :))
Aslan11 ayBence de..
Gizli Üye(45 üstü)11 aySen anlaşamadığın bir BAŞAK ile bir evlilik yaşamışsın. Belli :)
Aslında başaklar çok iyidir. Sadıktır. Tek eşlidir. Olumsuz denilen detaycılık ve inatçılık özellikleri çoğunda olabilir. Ama kendini eğitibilen, olumsuz yönlerini değiştirebilen başaklar mükemmel eş olur.
Ben de başak burcuyum. Ama konuştuğum, sohbet ettiğim kadınlar buna inanmıyor.
Sonuçta bu bir kendini geliştiren ya da geliştirmeyen kişiye göre değişim gösterir.
126 Yorumla
İkizler11 ayHiç evlenmedim ki🙄
Cevap sahibi11 ayO zaman aşkta çok üzüldün
İkizler11 ayÜzdüler evet😪
Cevap sahibi11 ayKötü birisine denk gelmişsin
İkizler11 ayAblam olur kendisi 😪
Cevap sahibi11 ayBende birsey sanmıstım ya 😄
İkizler11 ayNe olabilir ki başka :))) ikizlerim ben :))
Cevap sahibi11 ayİkizler ile başaklar anlaşamaz. Maalesef :)
İkizler11 ayAnlaşmamızı ister gibisin:))
Cevap sahibi11 ayAnlaşmaları çok zor zaten ))
İkizler11 ayBenim anlaşabileceğim biri yok zaten :))
Cevap sahibi11 ayNeden sence :)
İkizler11 ayMükemmelim çünkü :))
Cevap sahibi11 ayÖyle mi. İyiymiş :)
Boğa11 ayİkizler basak kombinasyonu bizde de var yükselenim de başak ve başaklar cidden zor ben terazi tarafımin biraz da şeyiyle anlayışlı ılımlı olmama rağmen onlar insanı gerçekten zorluyor sürekli açıklama yapıyorum alttan alıyorum ama bir yerden sonra insan bıkıyor her şey onların jstedigi gibi olmasın
Cevap sahibi11 ayHepsi ayni degil ki ama.
Cevap sahibi11 ayBen hep sogukkanliyom, her zaman sakinim, hic panik yapmam
Cevap sahibi11 ayİkizlerin dakikasi dakikasına uymuyor. Anlaşamazlar.
Cevap sahibi11 ayBu kendini geliştirmeye bagli işte. Gelistirmeyenler sabit fikirli olarak yok olup gidiyorlar 🙂
Cevap sahibi11 ayEn dogrusu 👍👍
11 ayAhhh kıyamam sana ne yaptı sana başaklar nasıl bir travma yaşattı da bu hale geldin başaklarda kapında kul köle olmuştu zaten senin 😂😂 bu kadar ön yargı bünyene zarar verir benden sana ufacık tavsiye 😉
23 Yorumla
İkizler11 ayŞeyy bazı şeyleri ciddiye almakta bünyeye zarar verir 🥹
Başak11 ayKimseyi ciddiye alma insanlarıda tanımadan burçlar üzerinden yargılama yapma canım benim karakter denilen şey burçla alakası yok ön yargını kır biraz
İkizler11 ayEğlence amaçlı soruşmuştu soru ama😮💨
11 ayKoç. Net. Çok titiz, çok kontrolcü, asabi... Hayatımdan memnun değilim, biri gelip alsın diyorsanız doğru seçim olabilir. Akıl sağlığınızı ve hayallerinizi kaybetmek istemiyorsanız uzak durun, durdurun.
11 Yorumla
İkizler11 ayTamam uzak dururuz :))
11 ayKişiden kişiye değişiyor birkaç burç sayacaktım ama istisnaları var birbirlerinden farklılar. Sadece ben bana çok karışılmasını sevmem o baskıyı da koç, aslan, başak yapıyor. Baskı konusunda istisnalarına rastlamadım.
13 Yorumla
İkizler11 ayYine başaklar başrolde fgkjfl
Başak11 ayBişe diyim mi bütün kadınlar evde her şeye karışıyor düşününce kafamdaki burç sayısı arttı 😂 bir eve bir kadın yeterli anneciklerimiz ve kardeşlerimizle ömür boyu zor
11 ayPek anlamam ama detaya başak yazmışsın ben de başağım harika insanımdır niye öyle dedin sen
316 Yorumla
İkizler11 aydünyanın en zor insanlarısınız :/
Başak11 ayEn güzel inci nerden çıkar bilir misin?
İkizler11 aynerden?
Başak11 ayBaşakları kiskaniyorlar. Çünkü melek kalpli tek iyi burç. Başak insanla yasayanin sirti yere gelmez.
İkizler bela.
Başak11 ayDenizin/okyanusun en derinlerinden, piyasada bulunan incilerin hepsi neredeyse yapaydır Doğal olan inciler ise küçük bir kum tanesinin katman katman sızmasıyla yıllar geçtikçe sedefleşmesidir..
Yani o nedenle zor olanın değeri vardır kolay olan yapay güzelikleri herkes sever önemli olan zorlukların ardındaki güzelliği görebilmek değil mi
Başak11 ayZor insandan kastı ne biliyor musun?
İşi düzgün yapmak istemek, hata olmamasını istemek, mükemmele yakın her şeyin olmasını istemek... Bunları istedikleri için başak zor deniyor. 😄 Zaten bunlar olması gerekendir. Doğrudur. Sisteme ayak uydurmak bir başak. Köle olmaz. Doğrusunun peşinden dibine kadar gider. Bu hâlinden nefret ederler tâbi, çünkü sistem adamı değil. İkizler gibi arkadan fitne fesatlik yapıp ikili davranmaz. Ne ise odur.
İkizler11 aybak tipik başaksın işte :)))
Başak11 ay@düşünmektükenmektir kesinlikle öyle, her şeyin en iyisini istediğimiz sürece memnuniyetsiz, mutlu edilmesi zor damlasını yep yiyeceğiz..
Başak11 ayBaşak olmak bu ise çok şükür öyleyiz diyorum, değerimin farkında bir adamım diyelim...
İkizler11 ayneyse yorum yapmıycam :|
Başak11 ayYap yap eleştir bakalım
İkizler11 ayyoo yoo başaklar boy ölçemem :))
Başak11 ayTopuklu giy, eğiliriz gel gel korkma😀
İkizler11 ayal işte bak :))
Başak11 ayHiç bir şey demeyelim sana da neyse kanat çırparak uzaklaş hadi 😀
İkizler11 ayyazdım seni bi kenara :))
u 11 ayBaşaklar evet. Ömrümü yediler memnuniyetsiz ve nankör insanlar djdj
415 Yorumla
İkizler11 ayHepsinin ortak noktası sanırım djfjfj
u Boğa11 ayBak ikizler bile dengesiz olmalarına rağmen çekiliyor ya, iyi insanlar en azından, çoğunun karakteri oturmuş falan ama başaklar her şeyin iyisini ben bilirim, bunu beğenmedim, bu olmasın, ben ne dersem o, gereksiz memnuniyetsizlik ve asabiyet
İkizler11 ayŞeyy bende ikizlerim🙄 ama başaklar konusunda hemfikirim :))
u Boğa11 ayBir anınız diğerini tutmuyor 😕 en iyi arkadaşım da ikizler. Anlaşamadığımdan değil ama soğuk durup aslında çok cici insanlar barındırıyorlar içlerinde. Bir de işte modları değişiyor sürekli jdj
İkizler11 ayNapalım bizi seven böyle sevsin fkkgk
u Boğa11 aySevsin 😃
u Boğa11 ay@fesfs sen de ömrümü yedin benim
Oğlak11 ay@Sosyetic_SheqiiL ahah niye be 😀😀😀efendi efendi duruyorum başaklara niye sövüyorsunuz😜😜😜
u Boğa11 aySövmek ne haddimize shdj ömür törpüsüsünüz jddj
Başak11 ayHava grubu (ikizler-terazi-kova) kadar dedikoducu burçlar yok. Yanlis anlamayin bunu astrologlar söylüyor. Ben değil... Ama görünüşe göre doğru gerçek hayatta yüzümüze soylemeyeceklerinizi arkamızdan söylüyorsunuz. Boşuna "ikiyüzlü" değilsiniz sayın ikizler
Oğlak11 ay@leylaokmn6382736 valla ben ikizler değilim 😀😀😀😀
Başak11 ay@fesfs ben yorumun sahibine diyorum sana demiyorum
Başak11 ay@fesfs ya da sorunun sahibine diyorum
Oğlak11 ay@leylaokmn6382736 😀 canım
11 ayKesinlikle haklısın başak burcu erkeği ile asla yapamam. Takıntılı ruh hastası şüpheci narsist kendini beğenmiş patavatsız bütün kötü huylar başak erkeklerinde Allah korusun düşman başına vallahi
12 Yorumla
İkizler11 ay:))) aminn
Oğlak11 ayben akrebim canım
- Astroloji & Burçlar konusunda 377 cevap paylaştı.
11 ayProfil resminiz size aitse yaşınıza göre çok güzel, genç bir kadınsınız. Peki sizin burcunuz nedir?
Be boğayım mümkün mertebe herkesi anlamaya çalışan barışçıl bir dünyam vardır.
15 Yorumla
İkizler11 ayİkizler 🙄
Boğa11 ayAblamın burcu da ikizler eğlenceli kişiliklersiniz. 💫💫
İkizler11 ayŞeyy öyleyizdir😏
Boğa11 ayMaşallah, rengarenk kişiliğiniz solmasın ikizler hanım. 🌹
İkizler11 ayTeşekkürler
Astroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı. Başak kesinlikle. Her küçük etkisi bile çileden çıkarıyor.
21 Yorumla
İkizler11 ayKesinlikle🤦♀️
11 ayHerkes başağa sallamış ben evde kavun yiyom bana bulaşmayın
32 Yorumla
İkizler11 aySakın evden çıkma hatta tüm başaklar evden çıkmasın mümkünse 🙄
Başak11 ayOk by
11 ayHer burç çeşitli riskler içeriyor her insan burcu ne olursa olsun karakteri ve kişiliğiyle farklılık arz ediyor.
11 Yorumla
İkizler11 ayKesinlikle :)
11 ayay yengeçler iyidir yaaa :))) yengecim diye demiyorum ama iyi insanlarız bencee...
aslan, koç bence anlaşması imkansız insanlar
16 Yorumla
İkizler11 ayErkeğiniz çekilmiyor ama😅
İkizler11 ayhııımmm ben genel olarak düşünmüştüm :)))
ay kafam hiç basmamış.
İkizler11 ayNeyse sonuçta hayatımızı burçlara göre yaşamıyoruz:))
İkizler11 ay:))) aynen.. maksat eğlence
İkizler11 ay
11 ayBilmiyorum da basak sevgilim oldu dunyanin en zor insaniydi 😅Ama hayatimin askiydi 😏Ayni zamanda aslan kadinlarina da bulasmasin kimse 😀
118 Yorumla
İkizler11 ayZoru severim olmuş senin ki dhfjfj
Terazi11 ayZoru kim sevmez ki sen de eminim seviyorsundur 😀
İkizler11 ayYoo sevmem bu yaştan sonra uğraşamam :))
Terazi11 ayNe varmis yasinda bi kadinin en guzel yaslari bence🤣
İkizler11 ayİşte zorla uğraşarak hayatımı heba edemem:))
Terazi11 ayKolay da ilgini cekmez 😀
İkizler11 ayBırak zor olan ben olayım, onlar uğraşsın:)))
Terazi11 aySen adami surundurursun oyle bi vibe aliyorum derler ya 😅
İkizler11 ayOladabilir, olmayadabilir :))
Terazi11 ayAma tam bi aşk kadinisin oyle tahmin ediyorum. Adama ikinci bahar yasatacak cinsten. Tamamen tahmin bunlar... Ha bi bakmissin sabah aksam car car car kafa beyin birakmamissin 😅
İkizler11 ayBilmem bi bilene sormalı:))))
Terazi11 ayKime sorcaz 😅😀
İkizler11 ayHepsini gömdüm yaşayan da yok ki :)))
Terazi11 ayTovbe tovbe 😅Bi tık korktum 😀
Terazi11 ayHayat kisa kuslar oluyor 😅hayat kisa diye manitalari icin diyomus hatun 😮😅
İkizler11 ayNe sandın yaa :))
Terazi11 ay😅😀
11 ayKesinlikle ve kesinlikle sana katılıyorum Başak burçları zor burçlar ama iyi yönlerine laf etmemek lazım nasılsın mutlu edeceklerini biliyorlar
13 Yorumla
İkizler11 ayiyi yönleri var mı ki :))
Yengeç11 ayTatmamışsın demekki:)
İkizler11 aydemek ki :))
Gizli Üye(30-35)11 ayYay, sürekli bağımsızlık ister...
Eşyaları da istekleri gibi dağınık olur...
Kendini yetiştirememiş oğlak
Çirkef olabilir
Erkeklerde kova... Dünya umurlaırnda değil gibi
Bide aşırı yavaş sakin ve duygusal olanlar...
kendilerini geliştirmeli güçlendirmeliler duygusal anlamda...
Ben13 Yorumla
Oğlak11 ayOğlak adamdir karışmayın oğlaklar sizin gibi davar gibi yaşamıyor
Cevap sahibi11 ayOğlak seni buna inandırır en davar gibi yaşayan o olur
Sen tanımamışsın sjjs
Cevap sahibi11 ayPeki sen neden bu kanıya vardın diğerlerinden farkı ne
Her burcun iyisi kötüsü var. Ama istatik, genelde nelerle karşılaştığını bilmek iyi tabii ki. Herkesin hayatındaki istatik farklıdır.
11 Yorumla
İkizler11 aykesinlikle
Ben balıkım en mikemmel geçinikesi burcum. Bir kötü yanım fazla göz çapkını. Takılmazdan en iyisi. Al beni al😏
17 Yorumla
İkizler11 ayBalıklar çok ağlak olmuyor mu :))
İkizler11 ayOnu akrep için diyolar 😏
İkizler11 ayAlla alla😒
- Astroloji & Burçlar konusunda 651 cevap paylaştı.
11 ayKimse aslan diyemez
Çünkü efsaneyiz ayrıca başka burç yokki 😏😏😎😎25 Yorumla
İkizler11 ayO ne özgüven öyle :/ sen daha ikizler tanımamışsın :/
Aslan11 ayTanımaz olaydım , yakın arkadaşım olacak it ikizler shshsh
İkizler11 ay:/
Aslan11 ayYav sirke mi satıyoruz , gül azıcık
Oğlak11 ayDoğru ikizler i. ttir
Net başak derim ailede ebn dahil 3 basak var. Eger olurda aynı ortamda isek kaos eksik olmuyor.
11 Yorumla
İkizler11 ayAllah kolaylık versin ev ahalisine:))
- Astroloji & Burçlar konusunda 735 cevap paylaştı.
11 ayBurçlarla alakası yok insanları burçlarına göre ayırmam kişilikle alakalı
12 Yorumla
Oğlak11 ayÖldürülen kadınlar cellatlarını burçlarına göre mi seçiyor? Bırakın şu saçmalıkları!
İkizler11 ay🤦♀️
11 ayBen başakları çok seviyorum neden öyle dedin
En iyi anlaştığım burç kendileri
11 Yorumla
İkizler11 ayOlabilir herkesin karakteri fatklıdır🙄
11 ayben başak burcuyum. Herkesle anlasamam, herkesle anlasmakta ıkıyuzlulerın ısıdır mesela. O yuzden bırakın anlasamayın her ınsanla uyusamayız zaten. Ters dusen bıseyler var demektır bu ıyı ya da kotu ınsan olmakla da alakalı degıl zaten.
10 YorumlaKiz yengecler sana ne yapti bizim cok hassas bir kalbimiz var yapma boyle
12 Yorumla
İkizler11 ayYaptı ki diyoruz🙄
Burçlara inanma ama burçsuz kalma 🤔
Böylemiydi acaba 🤔
12 Yorumla
İkizler11 ayŞey fal içindi o :))
Oğlak11 ayHee tm tm şimdi hatırladım 🤗
11 ayBurçlara inanmam.. Ama açık ara ikizler diyorum.. Öyle açık ara ki araya galaksi sığar :))
11 Yorumla
İkizler11 ayBu ikizler size ne yaptı ki :/ en azından bir yengeç gibi alıngan ve mendebur değiliz neşemiz yeter :/
Koç aslan oğlak ikizler ve balık 😄
11 Yorumla
İkizler11 ayYa bu ikizler size ne etti :))
İkizler bence çok kararsızlık beni çileden çıkartıyor.😅
13 Yorumla
İkizler11 ayAma :)))
Başak11 aySanırım ikizler burcusunuz kusura bakmayın😅
İkizler11 ayEstağfurullah:))
11 ayAslan, boğa, balık, ikizler, kova
Allah uzak tutsun.13 Yorumla
İkizler11 aybaşka burç kalmadı jdkjjk
Başak11 ayKaldı: Başak. 🌼
İkizler11 ayşeyy sizi çok yerdim sorumda :|
11 ayBurç konusunda kovalar her zaman topa tutulur ama bu soruda kimse ağzına almamış bizi 🤣
13 Yorumla
İkizler11 aydemek ki bir kovazade henüz soruya gelmemiş :))
Kova11 ayKova düşmanları soru görmemezlikten de gelmiş olabilirler 🤪😁
İkizler11 ayolabilir :))
11 ayİkizler burcu benden uzak olsun hayatıma eş olarak ikizler kadını lütfen gelmesin
12 Yorumla
İkizler11 ayüzdü :/
Boğa11 ayNe kadar ikizler tanıdıysam hayattan bezdirdiler.
Yengeç burçlu biri olaraktan, kimse yengeç burcunu sevmiyor ya 😔
12 Yorumla
İkizler11 ayÇok alıngansınız :/
Burçlardan anlamam ama olursa akrep diyorlar yani duyuyoruz 😂😂😂
16 Yorumla
İkizler11 aybilemeyeceğim :))
İkizler11 ayEn uyumlusu ikizler ghjgkh
İkizler11 aykim diyor :))
Şu burç işinden hiç anlamıyorum şimdi ben kimnuzak Dursun dicem ki :(
117 Yorumla
İkizler11 ayBaşak için de. Güven bana :|
İkizler11 ayşeyy ikizler :))
İkizler11 ayen neşeli burç :))
İkizler11 aybiraz değişken ruh halimiz var doğru :))
İkizler11 ayBiraz evet :))
İkizler11 ayYav ama :/
İkizler11 ayBizi başakla yan yana koymayın :/
İkizler11 ayBir ikizleri, ikizler paklar dhfjfj
İkizler11 ay:))
11 ayikizler ve başak listenin başında olmalı bence :D
13 Yorumla
İkizler11 ayAma bir ikizler olarak bence çok tatlı insanlarız :))
Koç11 ayayy pot kırdım :D ksdjsk
İkizler11 ayjhkjhk:))
11 ayKimseyi burcuna göre yargılamam ☺️
Ama İkizler zor diyolaa 🙄 ben demiyorum tabi 😁
112 Yorumla
İkizler11 ayHiçte bile :))
Kova11 ayBence de yanlış düşünüyorlar ☺️
İkizler11 ayDimi🙄
Kova11 ayYaaaani kısmen 😁🤣
İkizler11 ay🙄
Kova11 ayKritik bir nokta var o yüzden %100 diyemiyorum ama genel olarak fena değil ☺️
İkizler11 ayNeymiş kritik nokta:))
Kova11 aySizi tanımıyorum hanımefendi ☺️ o yüzden bir şey diyemiyorum ☺️
İkizler11 ayTanımıyor musun :))
Kova11 ayBurcunu biliyorum mesela ama bu kadar ile tanıyorum diyemem 😅 daha adını bile bilmiyorum 🤣
İkizler11 ayHayat :/
Kova11 ayGerçekten mi 😅
11 ayBurçlara karşı önyargım yok ama ikizler diyeyim bari.
18 Yorumla
İkizler11 ayNeden ikizler naptık ki :/
Oğlak11 aySizin burç tehlikeli ya🤣
İkizler11 ayDeğiliz :/
Oğlak11 ayTehlikeliler tehlikeli olduklarını kabul ederler mi😄
İkizler11 ayEtmezler fjfjjf
Oğlak11 ayGördün mü bak demek ki tehlikelisiniz😃
İkizler11 ayTehlike bizim göbek adımız fgjfk
Oğlak11 ayAhahah 😂
Astroloji & Burçlar konusunda 473 cevap paylaştı. Akrep burcuyum su grubu hariç kimseyle yaşayacağımı düşünmüyorum yanılıyor da olabilirim
15 Yorumla
İkizler11 ayAkrepler için çok şey diyorlar doğru mu🙄
İkizler11 ayÇok seksleşiyorlarmış🙄
İkizler11 ayHmm
Ursbu değilim her burçtan biriyle ev tutup yaşamadım.
11 Yorumla
İkizler11 ay😅
Gizli Üye(25-29)11 ayKesinlikle koç. Ömür törpüsü bunlar resmen, sinir hastası gibiler, her an patlamaya hazırlar herkesi yönetmek istiyolar. Evlerden ırak
11 Yorumla
Seninle aynı görüşteyim canım. Başaklar kesinlikle uzak durulması gereken insanlar. Senin söylediklerine katılarak başaklar benden de uzak olsunlar. Benden uzak, Allaha yakın olsunlar. Ben bir daha bir başak burcuna hayatımda istemiyorum 👊🥊
11 Yorumla
11 ayToprak gurubu oğlak boğa başak
-karamsar
-negatif
-sabit fikirli
-gülmez samimiyetsiz
-sadece bir şey bilirler para para42 Yorumla
İkizler11 ayTopraklardan uzak durmalı o zaman:))
Yay11 aykesinlikle
11 ayKoç sıkıntılı, kovalar artist, oğlak inat benden uzak olsun
30 Yorumla
11 aybu biraz insanın yapısına kişiliğine bağlı doğru iletişim kurabilecek insan olmalı her şeyden önce egolar olmamalı
10 YorumlaBence akrep ve terazi net. Akrep güzel sevince çocuk gibi sevimli ama dilide fazla sivri olur. Kırar bazı zamanlar. Ve kırmak için ağzını açdığında toparlanamazsın hedefi tam 12 den vurur. 😀
11 Yorumla
İkizler11 ayBende onun ağzını kırarım o zaman :))
Astroloji & Burçlar konusunda 346 cevap paylaştı. burçlarla ilgili pek bilgim yok bu konuda yoluma ışık olsana ((:
19 Yorumla
İkizler11 ayhoş geldin leni ((: napıyorsun boş ver burçları ((:
İkizler11 ayİyi nolsun bizde aynı mücadeleyi veriyoruz ((:
Arada yaz özletme kendini ((:
İkizler11 ayHergün yaz istersen ((:
İkizler11 ayGit kendini fazla özletmeden o zaman ((((:
İkizler11 ay(((:
Bir Boğa Burcu olarak, Yay , Koç , Kova larla pek anlaşamıyorum.
11 Yorumla
11 ayBir başak olarak neden uzak olmamız gerektiğini anlamadım? Gayet iyiyim ben. Bence Koç burcu ile yaşanmaz.
11 Yorumla
İkizler11 ayUyuşamıyorum bir türlü🙄
Burçlar üzerinden sevmek için adım atan insanın aklından şüphe duyarım.
10 Yorumla
11 ayMerhaba,
Yengeç balık ve yay en sevdiğim burç, zor burç bilmiyorum. Ben sevdiğimi bilirim! 😅10 YorumlaYaşamayı zorlaştıran insanın kendisidir.. Karşı tarafın burcu değil..
10 Yorumla
11 ayYengeç iyi evi çekip çevirir , sorumluluk sahibidir. Başak konusunda haklısın ama. Bence Aslanla yaşamak zordur
13 Yorumla
İkizler11 ayAslanlar için de çok egist diyorlar 🙄
Yay11 ayÖyleler. Bir tane kadın 2 saat ailesini ve sülalesini övmüştü. Ve her gelenle yapardı konusmayi. Ben aslanım derdi. Çekilecek çile değil.
Başak11 ayBurçlardan bı gıdım anlasaniz başagin değerini anlarsınız. Onlar ince dusunur ayrıca sevmediği insanların bile arkasından konuşmaz. ANLASAMAMANİZİ anlıyorum ama arkasından konuşup kötülemek size düşmüyor. Sizin fikirleriniz ile biz kötü insan olmuyoruz
- Devamını Gör (126)
Devamını Gör(171)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem