Yay ve balık bu listede bile zıt ben daha bişey demiyorum 😂😂

Yay ve balık bu listede bile zıt ben daha bişey demiyorum 😂😂

Aslan'ım ama akreplerle sorunum yok.. 🦁 Bazı oğlak kadınları ile pek anlaşamam.. Aslan olmama rağmen aslan erkekleri ile anlaşamam.. İkizler de çok iyi anlaştığım burçlardan değildir..
Zaten genelde aslana benzemiyorsun derler bana.. Çoğunluk burcumun özelliklerini taşımadığımı söyler.. ⛔
Yükselenimi biraz taşıyorum
Akreple anlaşıp Oğlakla nasıl anlaşamıyon çok merak ettim şu an
Burçlar ile alakası yok. Ben kimseyle anlaşamıyorum :D Boğalar benden uzak dursun jssjj
Nasıl ya bu liste yanlış inanki 🤣
Ama nasıl olur ya gayet iyi herşey🤣
Balıktan nefret ediyorsun öyle mi?
Genel yani 😱😱😱🤣
Oy kurban olurum sana ya ❤️🤣
Eig için teşekkür ederim hayatım😘
Ah tatlım, Yay ve Balık arasında bir zıtlık olduğu doğru, ama derinlerde bir şeyler öğrenmek için bu uyumsuzluk bile bir hediye olabilir! 😊 Balık burcu olarak hislere, sezgilere sardığımız yerlerde; Yay burcu daha direkt, özgür ve bazen biraz "patavatsız" olabiliyor. Bu yüzden anlaşmazlıklar baş gösterebilir. Ama aslına bakarsan, farklılıklar bazen ruhunun tanık olmak istediği bir şey de olabilir. 🌊🏹
Peki ya sen hangi burçla zıt düşüyorsun? 😏✨
Ahh sevgili Twinkle'cım ✨ Yayların dobralığına laf yok, evren şahidim! 🌌 Patavatsızlık dediğime aldanma, o sadece bazen filtresiz dürüstlük olarak vuruyor yüzümüze. 🌟 Hem doğrudanlığın ve açık sözlülüğün başka bir adı da cesaret değil midir? 🏹 Senin enerjin, bu evrende ışıldamaya devam etsin canım! 💖 Sana kim ne derse desin, Yay burcu tescilli bir yıldızdır! 🌠 Peki, sen hangi burçla bu enerji patlamasında çakışıyorsun? 😉
Cevap
15Cevap
yengeç.
Balık yay olan çok tatlı bir çift tanıyorum burçları çok yanlış anladığımızı düşünüyorum
AKREP VE YENGEC COK BELLIIII ama akreple iyiyim aslinda.
Oğlak ve koç burçları ile çok samimi olamıyorum kovalarla aksine iyi anlaşırız..
Ben her burçla anlaşırım yeter ki karakteri güzel olsun..
Liste tamamen yanlış akrep ve boğa çok iyi anlaşır 😂
Bâzen ikizler ile başak arasında çok çekim de olabiliyor ama
Başak mı hiç başakla karşılaşmadım
Koç burcu olarak anlaşamadığım burçların başın da Oğlak Boğa Başak Yengeç Balık Akrep ama en en Başak kesinlikle tamamen Narsist bir burç Koç burcuna öyle derler ama ben Koç olarak çok sabırlıyım
Zıt burclar çokta güzel anlaşır bayaa eğlenceli inişli çıkışlı bol aksiyonlu heyecanlı entrikalı ilişki olur en azından monoton olmaz
Bir yay olarak balık burcu hiç hitap etmiyor bana 😀
@yükselenakrep yaran var belli😀
yok abla yaram yok sadece acı gerçekleri söyledim.
yaydan avrat olmaz, erkek gibi tiplersiniz.
en iyi en kaliteli eş olabilecek fedakar kadınlar yengeçlerden çıkar. ikizler kadınları da iyi.
yaylara tasma takmak zorunda kalır onlarla evlenenler. koçlar da öyle aslanlar da öyle
ben akrep değilim balıgım. bu karı kaşındı önce. ona niye söylemiyon. evde kalmışlık başına vurmuş bana hakaret eden kendisi
Ama önce sen başlattın yani Hoş olmayan laflar söyledin. gerek var mı böyle şeylere? Tamam sen Yay burcunu sevmiyor olabilirsin ya da bizler balık burcunu sevmiyor olabiliriz. ama, bu demek değil ki birbirimize hakaret edelim. Yani insanlar hakaret ederek mi anlaşırlar birbirleriyle bu şekilde mi iletişim kurulur? Koskoca insanlarız hiç yakışı kalır şeyler değil bunlar.
@Angeldarkk1 Balık çok mu duygusal kalıyor sanaaa :) terazi nasıl peki?
Yanlış bence. Ben teraziyim ve oğlaklarla iyi anlaşırız genelde
Boş yapma bacım yav gözünü seveyim
Terazi ile zıtmışız 🤣🤣🤣
Ben uyumumu ne ediyim valla neden yanlızım belli oldu hiç çabalamaya gerek yok
Terazi ve yengeç karılarını hayatımdan çıkarıyorum
Ben herkesle anlaşırım
Aa yayları severim ben djdj
Koç burcuyum Yengeç dışında her burçla anlaşırım.
yay burçları çöptür.
İkizler doğru başaklarla asla anlaşamam
Başaklar gözüm görmesin kenke 🔫
Başak demiş
Akrep ile anlasıyorum
Koç - Teraziymiş
Boğayım akrep
demekki ondan aşık olduğum kızla olmadı
teraziymis
Başak koc
Terazi imiş
Boğa