İnanılması zor bir olay anlatır mısın?

Ben bi 6 7 ay önce rüyamda halamın boşandığını gördüm anneme anlatım annem saçmalama dedi hakan kocasını bırakmaz dedi ve konu kapandı

1 ay filan önce farklı bir rüya gördüm şöyledi

Halamın eşi ağlıyordu ve yuvasını toplamaya çalışıyordu ve halam da sırtını döndü istemiyorum dedi ve bir odanın içinden çıktı gitti

Sonra eşi çok sinirleniyordu ve onu boşayıp başka bir ülkeye de gidiyordu çocukları alıp gidiyor ve halamın 4 tane çocuğu da var dı hiç biri onunla konuşmuyormuş

Aynı bizim anneme yaptığımız gibi sanki küçük çocuklar zaten küçük konuşmaz telefonları yok büyük kızı sırtını dönüyordu bende annemle bile isteğe konuşmak istemedim o kadar benzer ki inanmak zor

Halam ve eşi 2 3 hafta önce tartışı ve halam da evi terk eti ilk önce kızı yanına aldı küçük bir kız vardı sonra bir hafta sonra babasının yanına gönderdi kızı istemiyorum dedi yaa bütün çocukları veririsin bana ya da kimseyi almam dedi halam

Dün kocası babannemin evine gitmiş babannem kapıyı açmış konuşmuşlar ve aynı gördüğüm gibi ağlamış babannem de ağlamış sonra halam bir şey demeden odadan çıkıp gitmiş

Sabah halam anlatıyor ben şok resmen her şey aynı diyecektim Halama böyle gördüm diye ama yanlış anlar filan diye diyemedim 😔😔 annem deme dedi belki senin ona bed dua okuduğunu düşünür şahsen pek iyi biri de değil halam😢ama ben etmem kimseye bed dua

Yani cidden neden gördüm diye şaşkınlık içindeyim yani ben ne alaka konuşmuyorum bile onlarla 🤔

Buraya kadar okuyan biri varsa yorum yapsın bakalım Bi'Bilen var mı yani rüyalar da ilerde olacak olan olayları görebilir miyiz?

Ve halam da rüyanın sonunda çok pişmandı ve onu bizim evde gördüm babamdan yardım istedi babam hiç bir şey demedi yardım da etmedi oda anneme döndü ve annemden af diledi ve çok pişman olduğunu söyledi ardından annem seni affettim ama hayatıma yaklaşma dedi ama sonuç olarak son pişmanlık fayda etmez 🥲

😞 bazen o kadar ilginç rüyalar görüyorum ki bazıları korkunç bazıları güzel ama beynimin içinde hep kalıyor nedense unutmak çok zor oluyor gördüğüm rüyayı

İnanılması zor bir olay anlatır mısın?