Yay burçları niye bu kadar farkındalıksız?

Bu yaylar dünya yansa umursamaz uzayda yaşıyorlar gibiler. o değil adamlarda duygusal zeka denen bir şey yok bu yüzden farkındalığa da sahip değiller. akrepler yay gibi değişken burç olmadıkları için herşeyi siyah/beyaz algılar ya, akrepten daha da beter yaylar farkındalık konusunda zira empati olmadığı için farkındalık seviyeleri düşük, bu yüzden bir eylemin ne ile sonuçlanacagını kestiremiyorlar.. adamın kullandıgı motosikletin sesi değişiyor ben yanacağım arıza vericem haberin olsun diyor adam hala gamsız şekilde motosikletin motorunu dağıtana kadar sürmeye devam ediyor sonra bir sürü masraf ediyor motorunu tamir ettirmeye. niye? duygusal zekadan yoksun bir burç çünkü. . hatasını da kabullenmiyor. buna bizzat şahit oldum. sadece bu değil bunun gibi bir sürü vukuatı olan sorunlu bir burç. o yüzden yay burcu bana göre hiç bir işte başarılı olamaz. bokunun üzerinde yuvarlanır yuvarlanır yine aynı yere gelir elde var sıfır. o piyasadaki müge anlı gibi başarılıymış gibi görünen yay burçları laf cambazlığıyla, laf kaşarlıklarıyla başarılı gibi gösteriyor millete kendilerini. yay burçlarını dışardan görenler bir şey sanıyor içlerine girmedikleri için. yay burçları ince işlerin adamı asla olamaz, sanatçı kişiliği olan ve estetik algıları gelişmiş bir burç değil. kaba saba takoz işlerle uğraşırlar onu da eline yüzüne bulaştırır batırırlar. aceleci sabırsız koç bile yaylardan daha başarılıdır iş konularında çünkü koç ateş grubu olsa bile empati var adamlarda bu yüzden mantıklılar ve hırslı olmalarından da kazanıyorlar zaten. ben yaylardan çıkan mühendislerin de başarılı bir mühendis olduklarını düşünmüyorum. mühendislik balığın işidir. Balık, ateş grubunda olmadıgı için eylemde geri kalır tek olumsuz yanı bu yoksa zihin yapısı olarak çogu burcu 10-0 öndedir çoğu burçtan. Dünyadaki en başarılı teknoloji şirketlerinin CEO'larının burçlarını inceliyorlar, balık burcunun payı ortalamanın çok üzerinde. Einstein'ın balık olması bile tek başına yeterli bir örnek.

Yay burçları niye bu kadar farkındalıksız?