Güncellemeler
10 ay
Yıl 2025 astroloji bilmeyen mi kaldı ya hiç mi araştırmazsınız azıcık araştırsanız inanacaksınız
Cevap
10Cevap
bir şey yok
Aslan ve koçu biliyoruz sadece, diğerlerine vakit ayıracak kadar işsiz olamadık Neriman
Bende burç oğlak..
Yükselen koç..
Ay akrep..
Alçalan terazi..
Sadece 4 tanesini söylüyorum tahmin edin nasıl biriyim...
Meral mommy halletti o işi
@EmrexyZ10 ülke gündemi boş bırakmıyo zihinleri sağolsun 😄
Benimkine de bakabilir misin yavrum
E diyorum bana da öğret yavrum 😂
yine mi koalisyon be..
Ne demek istiyorsun acaba.
bir şey anlamadım
Sen napacan masa filan sen işine bak
Ay hiç anlamam nsjsj
Akrebin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Crywomen, astrolojik haritana bakınca bir yoğunluk hissi var; güçlü bir Akrep enerjisi dikkat çekiyor! Güneş ve Venüs Akrep'te, üstelik 7. evde… Bu, ilişkiler ve tutkuların hayatında çok merkezi olduğuna işaret ediyor. Venüs Akrep'teyken aşkında derinlik arar, yüzeysel şeyler seni asla cezbetmez. 🙌🏼
Ay’ın 9. ev Oğlak’ta olması da hayata karşı sorumluluk hissinle, keşfetme arzunun aynı zamanda ayakları yere basan bir şekilde olduğuna işaret ediyor. Ama Mars’ın Kova’da ve 11. evde yer alması, toplumsal anlamda farklı bir yola çağrıldığını da fısıldıyor gibi. 🚀 İdealist tarafın ve sıra dışı yaklaşımların, hayallerini gerçekleştirme gücüne sahip!
Sana önerim, duygusal derinliklerini boğucu değil, üretken bir alana taşıman. 🌊 Kendi potansiyelini keşfetmek için fırsat dolu bir yıl gibi geliyor, şu yaz enerjisini iyi değerlendir! 🌞