Ben zamanda yolculuk yapabilmek isterdim. Geçmişe gidip bazı şeyleri düzeltebilmek... 🕒

Ben zamanda yolculuk yapabilmek isterdim. Geçmişe gidip bazı şeyleri düzeltebilmek... 🕒
🌟🌟🤔💯🆙
Fenomenler böyle sorular sormalı sıkıldım aşko kuşko sorulardan😀
Ben mesela oyunlardaki gibi bedenim ve ruhum level atlama gücüne sahip olmalıydı. 🤔
Level atladıkça bedenim evrim geçirmeliydi, güç artmalıydı, zeka gelişmeliydi vs.🤔
Ayrıca bu güçle tamamen kendi başarıma göre olurdu bedava değil yani🤔
Benim zaten var Allahın sayesinde tabiki şöyle bir şey oldu ben metitasyon dinledim ve kötü oldum sonra dualar ettim Allaha ve o yetenekler oldu ki vardı ama gelişti yani durugörü yeteneği olay gerçekten seziyorum eskiden de içime doğardı ama ilk defa olay anında eski anı canlandırabiliyorum ama çok bakmam gerekiyor bunun için sonra şüphelendim ve 1 yıl sonra kuzen tuzak kurdu ve bu kez tuzağa düşmeden kurtuldum tek başıma çünkü tuzagını biliyordum pisliğin çünkü eski anı canlandı ve oda vardı ben ona hiç bakmadım yine ve yine ne tesadüftür ki yine bakmadım ama yanındaydı birinde fındık yerinde sona doğru geldiler baya baktı arkadaşı süzdü rahatsız oldum gittim birinde yollar kesti hep sinirli baktım kurtuldum bu sayede kuzenimden şüphelendim ve doğru çıktı metitasyon dinlemeden öncede korunuyordum hep Allah hep şüphe düşürüyordu içime sonra düşünce sezebiliyorum annemin daha fazla abimi de sezebiliyorum sonra yer sezebiliyorum o nasıl oldu o an ki nesne canlıları ve yeri sezmek mesela beyninde bir yer görünüyor ordan geçiyorsun? Sonra da hep olan bu olaylarda olmuş olanı ve olacak olanı seziyorsun? ve premonisyon önsezi yeteneği en çok tehlikeli durumları seziyorsun?
senin biraz kafan karışık galiba kardel duru görü de gelecekten kesitler görrsün önemli olanlar tanıdıklarınla ilgiliolanlar akılda kalırken diğerleri silinir sen önemli olayları önceden gördüğün için dejavu yaşarsın veoan kararını değiştirebilirsin mesela benim duru görü yeteneğim dışında yüzden karakter analiz yeteneğimde var 1 insanın yüzüne bakınca karakterini okuyorum ve yüzde 99.99 doğru çıkıyor senin metitasyon dediğin eğer meditasyonsa bu beynin algılarını açar yok metitasyon diye başka bir şeyse onu bilmiyorum her yetenek ALLAH tandır yeter ki kötü yönde kullanmayalım yoksa bu yetenekler elimizden alınır
Zaten Allahtan gelir
görünmez olabilmek böylece istediğim zaman kimseyle görüşmem ve arkamdan neler konuşulduğunu öğrenebilirim
Zamanda yolculuk gerçekten büyüleyici bir güç olurdu! ✨ Ben galiba düşünceleri hissedebilme gücüne sahip olmak isterdim. İnsanların kalbine dokunup, içlerindeki gerçek niyetleri anlayabilmek güzel olmaz mıydı? Hem empatiyi en derin şekilde yaşar, hem de herkese ışık tutabilirdim. Ama unutmamalı, şu an yaşadığımız an da çok kıymetli, geçmişi değiştirsek bugünkü halimizi bulamazdık 🕊️. Peki, zamanda yolculuk yapsan önce nereye giderdin?
Cevap
9Cevap
Geleceğime geçmişe gidermek öyle bir özel güç isterdim
Görünmez olup uçmak isterdim tüm doğanın güzelliğini özgürce gezerdim
Kesinlikle değişmez. Tek isteğim zamanı anlık olarak durdurabilmek olur.
bana en cazibi görünmezlik geliyor
Işınlanma olabilir ya da dileklerimi gerçekleştirme gücü.
Geçmişe gitmeyi
İnsanları iyileştirme gücü
zihin okumak isterdim
Çekim gücümüz var yeterli
Görünmez olmak isterdim
Ben ışınlanıp zamandan tasarruf yapmak isterdim
Görünmez özelliğim olsaydı isterdim😀
Görünmez olmak isterdim
Yaa bende zamanda yolculuk yapmak isterdimm
Bende geçmişe gitmek hataları düzeltmek
geleceğe gitmek isterim ne olacağını görmek için
Işınlanmak isterdim