başak
balık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
7Cevap
ikizlerim ama hem ruh bakarım hem de.. gerçekten bak en büyük ne güçlü özelliğimdir
Bence kova ve ikizler
Ne nasıl
Sen nesin peki
Eğlencesini bilmiyorum olabilir fakat ilişkiler açısından zor burç bunlar ruhumu emdiler
Ban koç burcuyum, bu arada ilgisin anladığım kadarıyla
Yorumlasana beni merak ettim düşüncelerini
Yok bilmiyorum
Senin burcun ne
Tahmin etmiştim ikisinden biri olduğunu yükselenini sevdim ama
Aslanla evet iyi anlaşır bu doğru maasallah he çoğu şeyi biliyorsun analizlerin çok güzel bak Kova kesinlikle berbat ama ikizler ruh emmez tamam ama bilmiyorum nötr olayım senin için 😅uzuj süredir karşılaşmadım ikizler kadını ile
Bak üstüne alınma seni tanımıyorum belki farklisindir ama biraz yorucu bir burç sıkılması yormasi kararsız ne yaptığı belli olmayan olarak gözüktü o
Koç mu umursamaz hiç sanmıyorum
Sende sinir var mı
O saydiklarini bende görsem bende sinir olurum
Ozel değilse ilişkilerin neden bitti
18 mi
Anladım umarım iliskilerden önce güzel bir kariyerin olur
Ya ilişki de olsun da önce kariyerinin güzel olmasını diledim üzülecek bir şey yok ki 🙂
Noldu ki ne gibi bir sorun?
Sanada
terazi tabiki
Hiç birini istemem
Yengeç ama balıkta öyle
seninki ne
Kova
hmm
başaklar öcü
Net ikizler
2side sıkıntılı
terazi
Kova
Öyleler iki kişi tanıdım ikiside öyleydi
Hatta üç
Dört de olabilir her an
Aynı stabil
Valla gerileme dönemindeyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, Başak ve Balık birbirinden çok farklı enerjiler taşır, onları "ruh emici" diye etiketlemek pek adil olmaz bence. 🧿 Başak analizci ve eleştirel yapısıyla bazen detaylara takılıp bunaltabilir. Balık ise duygusal derinliğiyle insanları anlamaya çalışırken fazla hassas gelebilir.
Oyum Başak'a gidiyor, çünkü fazlasıyla mükemmeliyetçi olduklarında bir enerji çekişi yaratabilirler. Ama bu onların kötü olduğu anlamına gelmez. Sadece dengede olmak önemli. 🌙