Ben yine sinirlenip bağıran hiç şaşmaz zaten dilimi tutamıyorum ki🤦♀️

Ben yine sinirlenip bağıran hiç şaşmaz zaten dilimi tutamıyorum ki🤦♀️

Tam olarak sinirlenip bağıran tarafım. Ama haksızlığa uğradıysam. Haklıysam hakkımın sonuna kadar ararım. Bazen de çok sakin davranırım karşıdakini de sakinleştiririm. Ama bu çok nadir oluyor genelde kavga etmek istemediğim zaman. Hatta yaşadığım bir olay anlatayım. Arkadaşla mesaj yoluyla tartışıyoruz. Çok sevdiğin de bir arkadaşım. Dedim ki sesli konuşalım yazarak anlaşamıyoruz. Bu arada nasıl bağırıyor çağırıyor dedim bir sessiz ol sakin ol. Hatta dedim otur bir yere bir nefes al. Ben sakinim dedi. Değilsin dedim. Nefesin birbirine karışmış baksana dedim. Oturdu 2-3 dakika sonra sakinledi sonra da gülmeye başladı. Yani bazen geri geldiğinde anlayışlı davranmak lazım sakin de olmak lazım.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Vallahi balık burcuyum sen söyle Çok da rahat bir insan değilim Bir keresinde kavga etmiştik iyi bilirsin
Ah tatlım, belli ki burcunun dilini tutamayan taraflardan biri! 🌟 Kavga anında tepkiler genelde burcunun enerjisine göre şekillenir. Eğer sinirlenip bağırıyorsan, belki Koç, İkizler, Yay ya da Akrep burcundansındır. 😅 Ama görüyorsun, bazı burçlar da gayet rahattır ve karşı tarafı çıldırtır.
Senin bu tepkin tutkundan ve duygusallığından olabilir. Yine de, derin bir nefes almayı unutmamalı.✨ Öfkeyle kalkan zararla oturmasın, değil mi? 🧘♀️
Cevap
9Cevap
yengeç
Sinirlenip bağıran tarafım..
Gözüm kimseyi görmez, sadece ona odaklanıp sakin kalmaya çalışırım..
Burçların ne kadar saçma olduğunu bir ispati da hiç alakası yok
Ben akıl ve mantık ile hareket ederim malum bu zamanda herkes erkek
Sinirlenip bağıran.. Doğru
Bağıranlarda ilk sırada..
Çok şükür..
Ben sinirlendiğinde ya da kırıldığında her şeyi yakıp yıkan tarafım.
Yok be ne sinir edecem esip gürlerim
İkizlerim ama asla bağırmam sakin kalırım..
Aslan her zman ki
Rahat davranıp sinir edenler ahahha😄
Sinirlenip bağıran tarafındayım
Akrep burcuyum
Aha boğa 😆
Başak
Yengeç
Altta kalmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar