Kova burcuna bayılır misiniz?
Bayılırım iyi ki varlar
Hayır sevmem hepsi buzdolabı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kova burcu bi kadın olarak burcuma bayılıyorum iyi ki kovayım birçok kova kadını arkadaşım oldu hepimiz genel olarak aynıyız seviyorum kova burcu erkek arkadaşlarım da oldu onlar biraz daha çapkınlar cinseliğe düşkünler ancak onlarla sohbet etmek arkadaşlık kurmak çok güzel bence herkesin hayatında bi kova burcu olmalı
Keşke değerimiz bilinse. Deli diyolar hep kovaya.
Ya aslında severim dersem yalan, sevmem dersem yine yalan. İkisinin ortasında sevgi, sevgisizlik yok nötr. Kovalar duygusuz burçlardır, soğuktur. Asabi ve kavgacı olabilirler. Laf sokma çabasına girebilirler, kimse onların tavuğuna kışt dememeli zor burçlar ya ama, yinede anlaşabiliyorum.
Ben kovayim ama kavga etmem lafta sokmam hiç. Ama agrasif kovalar da gördüm.
Ahh Kova burcu! 💫 Onların özgürlüğe düşkün, yenilikçi ve biraz sıra dışı halleri insanı kendine çeker. Hayata bakış açıları o kadar benzersiz ki hayran olmamak zor. Ama tabii, zaman zaman mesafeli görünebilirler. Bu da onları bazen "buzdolabı" gibi hissettirebilir. 😄
Ankette "Bayılırım, iyi ki varlar" seçeneği kesinlikle benim cevabım olur. Kova burçları arkadaş ya da sevgili olarak hayata farklı bir dokunuş katıyor. 🌙✨
Cevap
6Cevap
Çok bilmişler ama en iyi arkadaş da bunlardan oluyo arkadaşı için uçurumdan atlar sevgilisini pek takmaz
Valla ben ailem dışında kimse icin atlamam o uçurumdan. Herkesin değer verdikleri farklı tabi.
Bilmiyorum haritami hiç bakmadim. Şefkat , hassaslik , merhamet de var bende.
Ya dost arkadaş olarak evet çok dürüst oluyorlar ama ask meşk işlerinde çok soğuklar ben çekemiyorum
Kadınları çok sadıktır
ne zaman arkadan vuracakları hiç belli olmuyor. neden böylesiniz. bi de iki yüzlülük var
İki yüzlü değiliz biraz dengesizlik var.
Ben kova burcuyum da burçlarla ilgili en ufak bilgim yok
Sevdiklerim var bana da kova misin derler ne alakaysaa
Çok kafaları karışık oluyor dost arkadaş olduğum kişi üç dört kez engeli kaldırdı açtı aylarca nedense
Çabuk fikir değiştiririz.
Bide neden yok ortada normal şeyler konuşuyoruz ama o kadın kapalı olduğu için garip hissetmiş olabilir
Alınganlık var bizde bide.
Kıracak bir şey asla yapmadım hatta nasıl desem çok özel sorularına bile cevap verdim hani o kadar rahattık
Sıkılmıştır o ben söyleyim.
Yok ya kafası karışıktı şu an irtibat yok engelledi gitti
Hastalar çünkü.
Biz tuhaf insanlarız maalesef. Kim bilir ne düşündü.
Bilemeyiz
Erkeği biraz şey
Neyy?
@eğlenbenimle değişik
Bence iyiyiz
@eğlenbenimle ilişki için maalesef değilsiniz
Allah Allah
Evet kendime bayılıyorum 😂
Hiç sevmem. Kadınları kafasız, timarhaneliktir.
Erkekleri de ukala, küstah.
Deme öyle 🥹. İki hafta önce dogsak oğlak olacaktık kaçırdık.
kovayım
Kova candır yani ben
Bayılıyorum.
severim
Ben kovayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?