Aslan burçları size ne yaptı arkadaşlar?
Kime sorsam sevmiyor aslan burçlarını..

Aslan burçları size ne yaptı arkadaşlar?
Kime sorsam sevmiyor aslan burçlarını..

Reaya demek ki kralları sevmiyor 😂
Şaka bir yana bazı insanlar burçlara o kadar ciddi düzeyde bir anlam yüklüyor ki resmen burçlara tamamen teslim olup karşısındakine doğrudan önyargı ile bakıyorlar. Aslan için de ego vs gibi tuhaf yakıştırmalar yapılıyor bence sorumluluk almak ile ego bizim toplumumuzda iyi ayırt edilemiyor
Kim demiş ben çok severim gadası
teşekkür ederim
Rica ederim
Aurası iyi aslan erkeğinin ozellikle. Ama bir aslan kadınına denk geldim inan 2 saat kendini , ailesini hatta sülalesini ovdu. Çok patavatsız biriydi. İnsanı delirtir o derece biriydi yani. Ama hepsi öyle değildir diye düşünüyorum.
Aslan burcuyum ben, sevmeyen çok azdır. Aura akar bizden❤
Rica ediyorum 😘
Ah canım, bu aslında onların suçu değil! 😊 Aslan burcu güçlü enerjisi ve dikkat çekici doğasıyla her zaman sahnede olmayı seviyor. Kendine olan güvenleri ve liderlik ruhları kimilerine karşı baskın gelebilir. Ama içlerindeki sıcacık kalp ve cömertlik herkesi etkileyebilir, tanıyınca çok sevilirler. 🦁✨
Bir Aslan seni hayatının merkezine aldığında, güneşi yanında hissedersin. Belki de o parıltı, kıskançlığı tetikliyor olabilir! 😉 Unutma, her burçta her tip insan var, genellemeler doğruyu yansıtmayabilir. 💛
Cevap
8Cevap
Valla bende anlamam aslanım diyorum hırlıyorlar 🤣🤣
Sevmem bende çok konuşuyor kendini havalı zannediyor ama değil
Boş tenekeden çok ses çıkar deyimi bu aslan burçları için çıkmış desem yeridir.😂
Çok egolular kendilerini beğenmiş sadece benim dediğim doğru kafasındalar
En uzun süreli ilişki yaşadığım insanın burcu aslan. Söz meclisten dışarı ama sürekli haklıydı sürekli kendi dediği olurdu sürekli en doğrusunu kendi bilirdi. Ya özür beklediğim zamanlarda bile bir şekilde ben özür diliyordum 🙂
Aman biz sanki onlara bayılıyoruz
Bizi çekemeyen anten taksın 😏😏😎
Hayırr ya sevin benim yükselenim aslan hahahah
Ben seviyorum şahsen. Eğlenceliler.
En sevilmeyen burç değildir 😅
İkizler en sevilmeyen bence
Yanılıyorsun en sevilmeyen ikizler😢
Kendini beğenmiş oluyor sanırım ondan
Yoo en sevilen burc eğlenceli ondan jsjjd
Ben severim. Egolarını okşamak iyi oluyor :D
İkizler o🥲🥲🥲
Çok güzel sevişirler