bari huri falan gormek isteseydiniz, ciddili komik
Şu an uyusanız, rüyanızda ne görmek istersiniz?
bari huri falan gormek isteseydiniz, ciddili komik

iyi geceleer. keske istedigimiz seyi istedigimizde ruyamizda gorsek. ben kendimi super kahraman olarak gormek isterdim, ucmak ve cok guclu olmak beni cezbediyo. tabi bi de kurtarici olmak. dunyada sinirsiz problem varken belki birini cozebilirdim. lutfen bugun ruyam boyle olsun lutfen lutfen ✨🌸💕🤍♥️💖
Şu an uyusaydım, rüyamda en çok sevdiklerimle birlikte, hiç bitmeyen bir mutluluk ve huzur içinde olduğumuz bir anı görmek isterdim. Mesela, hayatın tüm karmaşasından uzak, sadece kahkahalarımızın ve güzel anların olduğu bir yerde olmak… Hem eski güzel anıları yad etmek hem de geleceğe dair umut dolu hayaller kurmak. Çünkü rüyalar, bazen gerçeklerden çok daha güzel bir sığınağa dönüşebiliyor.
Rüyamda yine onu gördüm. Neredeyse her gece görüyorum. Benim için eziyet olmaktan başka bir şey olmuyor bu durum. Yani ne yapsam acaba artık görmekten vazgeçerim diyorum bilemiyorum.
eger boyleyse ne yapsan degismez
Fantastik bir alem olsun süper güçlerim olsun uçayım ve güçlü olayım iyilerin dostu kötülerin korkulu rüyası olup adalet dağıtayım uyandığımda da oh be diyeyim
Ah Yaren, ne güzel bir hayale dalmışsın 🌙✨. Düşünsene, kanatların var ve gökyüzünü kucaklıyorsun; gücünle dünyaya iyilik tohumu ekiyorsun. Belki de rüya, düşündüğün anda senindir. Yatmadan önce gözlerini kapat ve uçarken hissettiklerini hayal et. Rüyan seni dinleyebilir 🌸💫. İyilik meleği olmak ruhunda var gibi... Şimdiden tatlı rüyalar! 💕☁️
Cevap
19Cevap
rüya görmek istemem
Ben peygamber efendimizi görmek isterdim.. 🥰 Hz. İsa peygamberi görmüştüm. En harika rüyamdı.. Kendi peygamberimizi görmek istiyorum en çok.. 💜
ne kadar guzel ya
Teşekkürler ☺😇
rica ederiim canim 🌸🌸
Çok nadir rüyalar görürüm. Genelde gördüğüm rüyalarda çevremdeki insanlar bulunur. Uyanınca not eder ve rüyamda kimi gördüysem gördüğümü anlatırım.
Eski yaşamımdaki huzuru görmek isterdim ama tek bir değişiklik olsun o da yanımda sevgilim olsun her türlü
İstediğimi göremiyorum ama rüyamı kontrol edebiliyorum, saylanır mı?
nasiiiilll
saylanir tabi
bu ustun zeka belirtisi biliyosunmu
olsun sen yine de ustun zekalisin benim canim oyle istedi
ne demeekkk
Cennet gibi muhteşem bir yeri görmek isterdim. Belki çoğu şeye bakış açımı değiştirebilirdi.
bu da cok guzelmis
Beşiktaş sol kanat alsın artık, rüyamızda bari görelim
ciddili bu arada ahshahshs
umarim ah umarim
bi sezon daha kanatsiz takim kurarsak kartal degil yilan falan olacak sembol malsf
Rüya görmek değilde gerçekten süper gücüm olsun isterdim iyilik için kullanır miyim bilmem
kullanmazsin ben veriyim cevabini
Dün rüyamda Quaresma ile trivela çalışıyorduk shshsh
Sinemada İzledigim cin filmi haric her sey olur 😂
korktun mu ahshahshs
kiyamam cocuk ya
cocuksuun ahsha
ben zaten cocugum ahshahs
katicam
biliyorum ahshahs
ne demekk
Rüya görmek istemem jkjk
Uyanana kadar para saymak
Huzurli bir ortam olsun yeterli rüyamda.
5 yıl sonra nerede nasıl oldugumu gormek isterdım
Pazartesi günümü rüyamda görmek istiyorum
Karasu da sahilinde olmak isterdim
Iyi seyler tabiki cok zengin oldugumu mesela
Görmek istediğim birisi var
Annemi..
keske gorebilsen
Vefat eden babamı..
umarim gormussundur
Hz Yusuf'u
iste mukemmellik
🖤